Tisak na svim svim vrstama materijala nudimo našim klijentima nakon oblikovanja i kreative kako bi zaokružili našu uslugu..

Usluga offset tiska, digitalnog tiska i tiska velikih formata

Idući put kada čitate vaš omiljeni časopis ili prelistavate katalog koji je stigao u vašu poštu, i ako ste se ikada zapitali tko i što sve stoji iza te publikacije prije nego što je u ovom obliku kojem ju vidite? Tu je zaslužan tisak.

Usluga tiska materijala

Konkurentna usluga tiska

U kreativnom procesu izrade sudjeluju pisci, copywriter, urednici i dizajneri. Zatim proces tiska nastupa koji pretvaraju te publikacije u nešto opipljivo. U tome segmentu marketinga i grafičkog dizajna promjene su svakodnevne pa stoga svakim danom se razvija sve više tehnika tiska.

Kroz naše dugogodišnje iskustvo u tisku s najvećim tiskarama u regiji razvili smo odnos kojem je primarni cilj kvalitetna produkcija i zadovoljstvo klijenta.

Kako bi vas uspješno istaknuli od konkurencije bitno je da osim i izvrsnog dizajna da vas istaknemo i pružimo vam kvalitetan tisak razumnih cijena. Stoga vam navodimo nekoliko najvažnijih tehnika tiska i dorade.

Offset tehnika tiska

Offset tisak je najviše upotrebljavana metoda tiska za produkciju u većim nakladama kao što je tisak letaka, memoranduma, fascikala, plakata, brošura, kataloga, pozivnica i dr.

Offset je tehnika tiska koja koristi  ploče za svaku boju koja se putem gumenog valjka nanose na papir. Neki poslovi zahtjevaju jedne, dvije, tri ili najčešće četiri boje (full color) u CMYK separacijama boja.

Sav komercijalni tisak se odvija uglavnom u offset tehnici tiska koja koristi metalne ili plastične tiskovne ploče koje se vlaže vodom. Dio otiska odbija vodu jer je uljani i privlači boju dok dio koji se ne tiska vodom odbija boju i ne tiska se na papir. Zatim se tisak prvo prenosi na gumeni valjak kako bi se izbjegla oštećenja na ploči te zatim na papir.

Offset tisak

Digitalni tisak

Digitalni tisak je tehnika tiska koja koristi računalo ili kompjuterski sistem za tiskanje. Digitalni a tehnika tiska se koristi za manje naklade i puno je jeftiniji od komercijalnog tiska.

Moderna tehnika tiska kao što je ova koriste laser ili tiskanje ink-jet bojama. U digitalnom tisku dokument se šalje direktno na printer koristeći digitalne dokumente za printing kao što su PDF ili PS koje kreiraju grafički programi kao što su Adobe IllustratorAdobe InDesign ili Corel Draw.

To eliminira potrebu za izradom tiskovnih ploča koje se koriste u offset tehnici tiska koje štedi vrijeme i novac. Stoga se digitalni tisak naziva i print on demand ili print na zahtjev.

Za razliku od ostalih tehnika tiska moguć je tisak samo jednog primjerka. Iako je offset još uvijek bolji u kvaliteti otiska, svakodnevnim usavršavanjem digitalni printeri smanjuju tu razliku.

Tisak svih vrsta materijala

Tisak velikih formata

Tisak velikih formata radimo na printerima velikih formata poznatima kao ploterima. To su printeri koji vrše print putem kapljica tinte direktno na medij i rade najčešće s 4 osnovne boje koje dobivamo color otisak CMYK.
Profesionalni ink jet printeri su revolucionirali tiskarsku industriju omogućivši printanje odnosno plotanje velikih, atraktivnih grafika. Takvi printeri imaju mogućnost i rade tisak s 8 boja.
Putem njih moguć a je produkcija osim na papir i na materijale kao što su cerade, svila, tekstil, pvc, razne folije i puno drugih materijala.

Pošaljite nam upit za tisak

Mnogo tvrtki s kojima surađujemo ima problema s kontaktom tiskara jer tiskare najčešće nemaju sve tehnike tiska i nemaju dizajn studio. Tu uskačemo mi, kod nas možete dobiti po povoljnim cijenama sav tisak zajedno s dizajnom. Kompletnu uslugu. Kontaktirajte nas.

    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Tisak, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: