Dizajn koverti je jedan od bitnijih materijala tvrtke jer je koverta prvo s čime se sureću tvrtke kada dobiju od vas račune, ponude ili druge promotivne akcije.

DIZAJN KOVERTI

Oblikovanje vlastite poslovne koverte je prepoznatljiv i lako se zamijeti. Radimo do poslovnih kuverti za račune, dopise ili drugo pa sve do svečanih za specijalne prigode.

Dizajn koverti

Dizajn koverti svih formata

Grafički dizajn koverti je prepoznatljiv i lako se zamijeti. Kuverta odličnog osmišljena i profesionalne kreative se ističe od ostalih bijelih običnih omotnica i vašim klijentima su zanimljivije. Bez obzira dali se u kovertama nalazi račun ukoliko je kvalitetno oblikovana i otisnuta kuverta klijenti će je otvoriti sa zadovoljstvom :)

Dodajte na omotnice vaš logotip, fotografiju ili neki tekst kako bi poboljšali imidž vaše tvrtke.

Premustite da osmislimo i kreiramo za vas kuverte i otisnemo ih kod nas kako bi ih ukoponirali u vlastiti brending i zaokružili izradu vizualnog identiteta.

Izrada kuverti

Garancija kvalitete

Jednostavni dokumenti kao što su kuverte american (dimenzije 230x110mm) zaokupljaju pažnju ukoliko su dobro oblikovani jednako kao i najkompleksnija lreativa za brošure ili plakate.

Tiskamo koverte najčešće u offset tehnici tiska u 1,2,3, full color tisku ili još više boja.
Biti ćete zadovoljni kvalitetom i brzinom izrade vaših omotinica i brandingom istih.

Koverte na ekološkom papiru

Danas je trend izrade koverti i tiska na ekološkim i recikliranim papirima. Sve vrste papira i tehnke tiska zadovoljavaju Forest Stewardship Council (FSC) ekološke standarde i certificirani su.

Kontaktirajte nas za izradu koverti

Pošaljite nam upit za grafičko oblikovanje vaših kuverti svih formata i od različitih vrsta papira, s tiskom ili bez, vodenm žigom ili drugim vrstama koverti.

    Upitnik za grafičko oblikovanje koverti

    Ispunite obrazac za upite o cijeni grafičkog dizajna koverti, te ćemo vam dogovoriti u najkraćem roku. Upitnik je osmišljen kako bi vam olakšali odabir i mogućnosti grafičkog oblikovanja, te broj rješenja. Unaprijed hvala.
    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Format kuverte:
    Broj idejnih rješenja: Broj korekcija: Da li imate logotip: Obrada fotografije ili dodatnih logotipa: Priprema za tisak: Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita: