Izjava o privatnosti i korištenje usluga

ILI NET d.o.o. se u skladu s Uredbom (EU) br. 2016/679 obvezuje štitit osobne podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke ILI NET d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Ukoliko ste korisnik naših usluga ili to tek planirate postati time prihvaćate naše uvjete poslovanja i slažete se s njima.

Posjetom, korištenjem i narudžbama preko stranice webdizan-ili.net prihvaćate dole navedene uvjete koje smo vam pojasnili i smatramo da ste ih razumjeli u potpunosti.

Tko smo mi

ILI NET marketinška agencija iz Zagreba.
ILI NET d.o.o.
Gruška ulica 4,
10000 Zagreb, Hrvatska
Adresa naše web-stranice je:
https://webdizajn-ili.net i
https://ilinet.hr

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bismo provjerili koristite li ga. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako prenesete fotografiju na web-stranicu, trebali biste izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika s web-stranice.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati spremanje imena, adrese e-pošte i web-stranice u kolačiće. To vam olakšava ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, a kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Vaši podaci

Ako zatražite ponovno postavljanje lozinke, vaša IP adresa bit će uključena u poruku e-pošte za ponovno postavljanje.

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Cache

Ova web stranica koristi pred memoriranje kako bi se omogućilo brže vrijeme odziva i bolje korisničko iskustvo. Keširanje potencijalno pohranjuje duplikat svake web stranice koja je izložena na ovom mjestu. Sve datoteke pred memorije privremene su i nikad im ne može pristupiti treća strana, osim ako je potrebno za dobivanje tehničke podrške od dobavljača dodatka za pred memoriju. Datoteke pred memorije istječu prema rasporedu koji je odredio administrator web lokacije, ali ih administrator može lako očistiti prije njihovog prirodnog isteka, ako je potrebno.

Antispam zaštita

Prikupljamo informacije o posjetiteljima koji komentiraju na web-stranicama koje koriste našu Akismet anti-spam uslugu. Informacije koje prikupljamo ovise o tome kako je Korisnik podesio Akismet za web-stranicu, ali to obično uključuje IP adresu komentatora, korisnički agent, referent i URL web-stranice (skupa s ostalim informacijama koje komentator direktno dostavlja, poput njihovog imena, korisničkog imena, adrese e-pošte i samog komentara).

Log datoteke
IP adrese koristimo kako bismo analizirali trendove, održavali web stranicu, pratili kretanje korisnika i sakupili šire demografske podatke. IP adrese nisu vezane uz bilo kakve osobne podatke uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca.

Dostupnost informacija
Prikupljeni demografski podaci bit će dostupni našim medijskim partnerima, profesionalcima i oglašivačima. Ovo nije povezano s bilo kakvim osobnim podacima uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca. Kako bismo pružili posebne usluge možemo se udružiti s trećom strankom. Samo kad se korisnik prijavi za ove usluge, trećoj stranci bit će dostupna imena ili druge kontakt informacije koje su neophodne za pružanje spomenutih usluga. Trećoj stranci nije dozvoljeno koristiti osobne podatke osim u svrhu pružanja navedenih usluga.

Linkovi
Ova web stranica sadrže linkove na druge web stranice. Molimo vas da obratite pažnju kako ILI NET d.o.o. ne može biti odgovoran za evenutalno ne poštivanje privatnosti na spomenutim drugim web stranicama. Naše posjetitelje ohrabrujemo da se upoznaju s izjavama o privatnosti svake web stranice koja prikuplja osobne podatke. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na web stranici ILI NET d.o.o..

Newsletter
Kontakt informacije, poput imena i e-mail adrese, bit će zatražene u slučaju da se korisnik želi prijaviti za primanje posebnog Instar newslettera.

Antispam zaštita

Ova web stranica koristi kolačiće prilikom online naručivanja.
Korištenjem ove stranice i pregledom iste (webdizajn-ili.net) pristajete na korištenje kolačića.

Kolačići su male tekstualni fileovi pohranjeni na vaše računalo. Postvake kolačića ogu se namjestiti u vašem pregledniku bez obzira koji koristite (Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera…). U postavkama vašeg preglednika možete isključiti ili aktivirati pohranjivanje kolačića. Kolačići se koriste radi što boljeg iskustva pregledavanja i iskustva korisnika.

Ukoliko pregledavate i koristite naše web stranice pristajete da koristimo na kolačiće (cookies) na stranici tvrtke ILI NET d.o.o.

Vaš ILI NET d.o.o.