Internet usluge i development je jedna od naših primarnih djelatnosti.

Internet usluge

Mi smo tvrtka kojoj je domicilna djelatnost nuditi internet usluge i development odnosno programiranje za manje, srednje i velike tvrtke.
Tvrtka smo koja nudi web rješenja za poduzetnike, obrtnike ili pojedince od početka do kraja. U našem kreativnom studiju razvijamo različite internet usluge počevši od kreativnih usluga, usluga programiranja, razvoja, usluga marketing promocije i slično.

Mi smo vodeća tvrtka iz Zagreba, te unutar svojih internet usluge vam možemo ponuditi izuzetan web dizajn, web developmentu, izradu internet stranica  i SEO optimizaciji stranica za tražilice koja izrađuje kreativna i brendirana rješenja fokusirana na uspješnim poslovnim rezultatima naših web rješenja na zadovoljstvo nas i naših korisnika.

Pomažemo tvrtkama svih veličina kako bi se etablirali na tržištu koristeći najnovije tehnologije i internet usluge kako bi pospješili svoje poslovanje. Dodajući ljudski faktor modernim tehnologijama nastojimo ih približiti svim korisnicima, te ih tako činimo dostupnima i lakima za upravljanje.

Internet usluge i development internet stranica

Internet stranice bi trebale biti pregledne, lagane za korištenje i snalaženje, izvrsnog dizajna i to je ono što mi radimo najbolje. Kombiniramo naše dugogodišnje iskustvo u izradi internet stranica i dizajnu, kako bi dizajnirali stranicu za naše klijente koja će biti optimizirana njihovim potrebama i koja će im se prvenstveno svidjeti.

Vaše online poslovanje treba biti osmišljeno i izrađeno vrhunski kako bi bilo konkurentno i u skladu sa svakodnevnim novitetima u web tehnologijama. Stoga naše internet usluge nude dobar izgled internet stranice, učinkovit i dobro osmišljeni sadržaj stranice zajedno ukomponiran s kvalitetnim tekstom i fotografijama, čini vašu prisutnost na tražilicama visoko pozicioniranu, što u prijevodu znači poboljšanje vašeg poslovanja.
Posljednjih nekoliko godina usavršili smo se u partnera koja kreira vizualno efektna web rješenja i za korisnike cjenovno pristupačna rješenja.

Izrada web stranica

Izrada web stranica kao osnovni dio naše internet usluge odnosno našeg development odjela tvrtke ILI NET. Imamo veliko iskustvo u izradu suvremenih web stranica, portala, web shopova, aplikacija i drugih elementima u najsuvremenijim CMS sustavima. Ne postoji stranica bilo izgledom ili aplikativnim dijelom koju ne možemo napraviti. Do danas radili smo preko 300 projekata.

Stranice za tvrtke

Danas je nemoguće zamisliti tvrtku bez vlastite stranice. Neovisno da li je vašoj tvrtki potrebna stranica isključivo u svrhu prikazivanja osnovnih podataka, u svrhu promocije, ili vam je potrebna stranica koja će vam donositi profit zbog visoke pozicije na tražilicama ili će biti internetska trgovina. Sve to nudi naš development odjel u sklopu naše internet usluge.

Web izrada

U ovom segmentu naše internet usluge objašnjavamo točan postupak izrade web stranica, koje segmente stranica moguće vam je ponuditi, koje dijelove modula moguće je integrirati, te što još radimo nakon izrade web stranica. Također možete saznati koji je proces izrade, od same ideje do realizacije i objave vaše stranice.

Web dizajn

Naš odjel internet usluga odnosno web dizajn studio se sastoji od grafičara, copywritera, project architecta, junior i senior dizajnera i programera. Naši dizajneri i programeri vladaju odlično Adobe programima, CSS-om, HTML-om, Javascriptom, JQuerryem, PHP-om, MySQL-om, JS-om i drugim alatima potrebnim za kvalitetan dizajn web stranice.

Sadržaj stranice

Kako krenuti planirati izradu web stranica? U ovom segmentu naše internet usluge objašnjavamo svima onima koji planiraju izradu web stranica, koji su postupci pripreme materijala za kvalitetan projekt planiranja. Često klijenti ili pripreme premalo materijala ili se izgube u opsežnom projektu u gomili linkova i sadržaja. tu su naši project architecti da vam pomognu.

Elementi stranice

Unutar stranica moguće je implementirati razne segmente poput API od društvenim mreža sa feed-om, raznih web aplikacija koje preračunavaju, rade ponude, pripremaju grafičku pripremu za tisak, tečajne liste, kalkulatore, razni kontakt obrasci, newsletter liste, konfiguratore i sve drugo što možete zamisliti. Unutar ovog segmenta internet usluge možete pročitati više o gore navedenom.

Usluga hostinga

Nakon završetka izrade web stranica, biti će vam potreban kvalitetni hosting za vaše nove stranice. Također ukoliko imate veš postojeću web stranicu ili domenu, kontaktirajte nas za cjenovno prihvatljive pakete hostinga za smještaj vaših web stranica, emailova, aplikacija, portala, web shopa i drugih materijala. Sve to na sigurnim i stabilinim serverima u hrvatskoj.

Kontaktirajte nas i otkrite naše internet usluge

Kontaktirajte naš odjel developmenta ili internet usluga bez obzira da li planirate izradu web stranica, izradu internet trgovina, izradu portala, aplikacije, web oglasnika ili imate postojeću web stranicu koju je potrebno modernizirati ili implementirati neki segment.

    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Internet usluge, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: