Izrada web stranica Split je naša usluga namijenjena izradi internetskih stranica za cijelu dalmatinsku regiju neovisno o poslu kojim se bavimo. Kako vidite ILI NET je tvrtka u Zagrebu ali je visoko pozicionirana i u lokalnim pretragama vezanim uz Split. Stoga iskoristite naše znanje i dopustite za izradimo vam kvalitetne internet stranice.

Izrada web stranica Split

Usluga izrade internet stranica u Splitu i web dizajn studio u Splitu

Iako se ILI NET agencija nalazi u Zagrebu, specijalizirani smo, dosta smo aktivni, djelujemo i nudimo usluge izrada web stranica Split, ne samo u Splitu već i širom Dalmacije i okolice. Izrađujemo internet stranice ukomponiranu sa atraktivnim internetskim dizajnom.

Web dizajn studio Split

Kvalitetan web development u Splitu

Izrađujemo stranice specijalizirane za najčešće hotele, apartmane, reklamu vašeg smještaja, restorane, kafiće, konobe i tvrtke raznih djelatnosti iz Splita i okolice i iz tog razloga smo visoko pozicionirani na Google-u kod termina izrade web stranica Split i drugim tražilicama kao što su Bing, Yahoo, Pogodak ali i mnogim hrvatskim direktorijma.

Splitski web dizajn studio

Nažalost mali je broj internet dizajn studija i tvrtki koje nude uslugu ovako specijaliziranu uslugu i prilagođenu baš vama te su klijenti primorani tražiti tvrtke u drugim gradovima. No u današnje vrijeme komuniciranja putem e-maila i interneta to je u većini slučajeva i prednost s obzirom da ne gubite vrijeme na dugačke sastanke, već rješavate posao izrade internet stranice Split iz vaše tvrtke ili doma i time se možete posvetiti svom poslu u potpunosti.

Planiranje i izrada web stranica na Jadranu

Kvaliteta i brzina izrade

Ukoliko trebate brzu uslugu izrade i kako bi se što više pozicionirali na Google, prema našem dugogodišnjem iskustvu mi radimo internet stranice prema željama klijenta uz naše savjete sve u cilju povećanja vašeg poslovanja kako u Splitu, tako i u cijeloj Hrvatskoj.
Ova naša usluga je je usluga namijenjena isključivo regiji Dalmacije kako i vam ponudili našu profesionalnu uslugu po povoljnim cijenama i prvenstveno kako bi vam pomogli da sutra s vašom novom internetskom stranicom izrađenom u ILI NET studiju privučete nove klijente i turiste.

Lokalizacija

Dali vas vaši lokalni klijenti mogu pronaći u pretragama? Primjerice ukoliko Google-ate termin Izrada web stranica Split, vidjeti ćete ILI NET na visokoj poziciji.

Vaša lokacija s Google markerima tome pridonosi znatno. Lokalizacija kod izrada internet stranica Split znači plasirati vaše ključne riječi  prilagoditi i pozicionirati kako bi bile visoko postavljenje iznad konkurencije.

Preko 70% pretraga danas se odvija preko lokalizirane Google pretrage što znači morate imati kvalitetnu stranicu kako bi bili prisutni u takvim pretragama. Izrada web stranica Spilt je naša usluga kreirana i dizajnirana kako bi marketinški pozicionirali vašu novu stranicu unutar vaše geografske lokacije. Bez obzira dali se radi o restoranu, dućanu, internet trgovini, hotelu ili nacionalnom poduzeću s nekoliko podružnica unutar Hrvatske, ukoponirati ćemo lokaliziranu SEO optimizaciju kod izrada internet stranica Split.

Korisni linkovi

Neki od korisnih linkovas i visoko pozicioniranih stranica u lokalnim pretragama.

Kontaktirajte nas

Ukoliko radite i djelujete u Splitu ili širom Dalmacije, te vam je potrebna usluga izrada web stranica Split izaberite izradu profesionalnih i jeftinih stranica iz ILI NET marketing agencije, obratite nam se s povjerenjem bez obzira dali se radi o izradi stranice za vašu tvrtku, obrt ili uslugu i izraditi ćemo internet stranice koje generiraju profit.

  Izračunajte cijene vaše nove internetske stranice

  Kreirali smo ovaj kalkulator za izračun cijena za naše cijenjene posjetitelje. Molimo uzmite u obzir da su cijene izrade, dizajna i programiranja okvirne, te ukoliko nas kontaktirate sigurno možemo dogovoriti nekakav popust :)
  Zahvaljujemo.

  Unos vaših podataka

  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Izračun troška web stranice

  Struktura stranice:


  1. Broj stranica (obavezno)

  Odaberite broj stranica i podstranica
  Upišite broj poveznica (npr. Početna, O nama, Kontakt, Proizvodi...)

  2. Višejezičnost:

  Da li vam je potrebna višejezičnost?
  Ukoliko vam je potrebno više jezična stranica s integriranim vašim prijevodima. Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova, kreiranje multisite jezičnih sučelja i prijevoda svih ostalih elemenata.

  3. Logotip:

  Da li želite i dizajn logotipa?
  Ukoliko vam je potreban grafički dizajn logotipa odaberite. Ponuda se odnosi na izradu logotipa u 3 rješenja prema vašim uputama.

  4. Web hosting:

  Da li želite web hosting?
  Ukoliko vam je potreban web hosting odaberite navedeno. Web hosting se odnosi do veličine 2000 MB i do 50 e-mailova te se nalazi u Hrvatskoj. Cijena je bazirana u trajanju 1 godine.

  5. Fotografije:

  Da li su vam potrebne stock fotografije?
  Ukoliko vam je potrebno kupovina stock fotografija i njihova obrada odaberite broj fotografija.

  6. Pisanje tekstova:

  Da li su vam je potrebna usluga pisanja tekstova?
  Ukoliko vam je potrebna usluga pisanja teksta molimo odaberite. Ponuda se odnosi na pisanje tekstova baziran na kartici teksta.

  7. Blog:

  Da li vam je potreban blog?
  Ukoliko vam je potreban integrirani blog za vijesti ili objave molimo odaberite. Ponuda se odnosi na izradu kategoriziranog bloga i s unosom do 5 objava.

  8. SEO optimizacija:

  Da li vam je potrebna SEO optimizacija?
  Ukoliko vam je potrebna SEO optimizacija molimo odaberite. Ponuda se odnosi na osnovnu SEO optimizaciju, izradu SEO friendly URL, izrada metadata te izradu XML sitemapa za bržu indeksaciju na Google.

  Procjena troška ukupno

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća svakako morate odabrati pod stavkom 1. Broj stranica obavezno, te ostale stavke opcionalno.


  Upišite dodatne napomene:

  Antispam zaštita:

  Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene web stranice su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli naši dragi posjetitelji kako bi organizirali si budžet za izradu, odnosno vidjeli koji su Vam elementi neophodni.
  No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate.

  Neki od primjera stranica koje smo izradili

  U skopu naše usluge možete pogledati:

  CMS sustavi

  Novost u konceptu stranica daje vam pregršt mogućnosti.