Web stranice za tvrtke su ključni način komunikacije s budućim klijentima, posjetiteljima ili tvrtkama s kojima krećete u suradnju.

Izrada profesionalnih web stranica za tvrtke

Zašto se odlučiti za ILI NET? Stoga jer mi smo marketing agencija koja se primarno bavi izradom web stranica za tvrtke duži niz godina. Cilj osnutka tvrtke nam je bio kako bi omogućili našim klijentima ostvarivanje poslovnih planova, poboljšanje prodajnih rezultata i ostvarivanje marketing ciljeva tvrtke preko interneta.

Web stranice za tvrtke

Danas smo se etablirali u vodeću profesionalnu web dizajn i internet marketing agenciju koja izrađuje profesionalne web stranice za tvrtke koje su potpora vašeg poslovanja s fokusom na poboljšanje vaših poslovnih rezultata.

Koji su naši klijenti?

Tijekom godina surađujemo i radimo za raznolike klijente bez obzira radi li se o malim poduzetnicima koje tek započinju posao, srednjim tvrtkama iz Zagreba, Slavonije, Istre ili Dalmacije, te velikim međunarodnim korporacijama.
Izrađujemo različite web stranice za firme i za različite potrebe od poslovnih internetskih stranica za tvrtke, online trgovine, izrade velikih internet portala, manjih internet stranica za apartmane, ointernetskih stranica za ordinacije, stranice za odvjetničke urede i web stranice za tvrtke.

INTERNET MARKETING I STRANICE ZA FIRME

Imati internetsko sjedište u današnje vrijeme znači promovirati svoju djelatnost i uslugu promicati je širom svijeta, no pretvaranje posjetitelja u vaše kupce je ključ uspjeha.

Preko naše usluge profesionalne SEO optimizacije za web stranice za tvrtke i za prvenstveno Google tražilicu, te druge internet marketing usluge razviti ćemo efektivnu online marketing strategiju za uspješnu internet stranicu koja će vam donositi prije svega profit.

Optimizacija stranica i dizajn idu ruku pod ruku. To nas čini savršenim rješenjem za odličan web dizajn. Kao Google certificirana agencija u mogućnosti smo uspješno promovirati i optimizirati vašu web stranicu kako bi bili prisutni i visoko pozicionirani na tražilicama.

Stoga obratite nam se s povjerenjem i pronaći ćete kod nas profesionalnu i brzu uslugu izrada web stranica za tvrtke.

Web stranice tvrtke

Naše usluge stranica za tvrtke raznovrsnih djelatnosti

 • IZRADA INTERNET STRANICA

  Izrada internet stranica je primarna djelatnost naše agencije, s obzirom da imamo zavidni broj profesionalaca kao što su projekt manageri, programeri, dizajneri i drugi uključeni u proces. Internetske stranice radimo za tvrtke i pojedince na profesionalnim CMS sustavima, prateći i koristeći najmodernije tehnologije i procese kako bi dobili suvremenu internet stranicu.

 • INTERNET PORTALI

  U web stranice za tvrtke spada dakako i izrada internet portala. Internet portali su danas izuzetno popularne internetske aplikacije koje donose veliki broj čitatelja, a time i profita. Profit se ostvaruje s postavljanje naplatnih bannera, sponzoriranih članaka ili preuzimanje oglasa s Google Adsense.

  Izrađujemo moderne internet portale koji su prilagođeni pametnim telefonima s mnoštvom ostalih mogućnosti kao što su ankete, komentari, nagradne igre i slično. Internet portale je vrlo jednostavno samostalno voditi, objavljivati članke i drugo

 • STRANICE WEB TRGOVINE

  Pod segmentom web stranice za tvrtke nudimo i izradu internet shopa. Stranice internetske trgovine mnogim tvrtkama su donijele profit. Također velike trgovine sve više sele svoje poslovanje na internet iz razloga što je dostupan u svakom kutku države i svijeta. Izrada internet shopa u ILI NET agenciji je na najmodernijim CMS sustavima kao što su Woocommerce, Presta ili Magento. Time dobivate snažan web shop koji je jednostavno dopunjavati, te vam nosi mnoge mogućnosti.

 • STRANICE ZA APARTMANE

  Apartmani su danas s obzirom da je Hrvatska turistička zemlja primarna djelatnosti na Jadranu. No potrebno se kvalitetno istaknuti od konkurencije. Pravi način da se istaknete je kvalitetna web stranica. Jer neovisno što ste možda prisutni na Bookingu, Tripavdisoru tamo se nalazi i mnoštvo drugih apartmana. Dok vaša stranica može apsolutno dočarati vaš apartman dizajnom, video galerijom, pogledom od 360 stupnjeva, možete integrirati vlastiti booking sustav i drugo.

 • STRANICE ZA NEKRETNINE

  Ukoliko ste agencija za prodaju nekretnina najbolji način je izrada web stranica za nekretnine. Jer tamo na jednom mjestu možete oglasiti vaše sve nekretnine, segmentirati ih i filtrirati po cijenu, lokaciji, veličini, tipu nekretnine i još puno toga. Ukoliko izradite portal za nekretnine moguće je i oglašavati nekretnine i time donositi profit putem web stranice. Mnoge tvrtke koriste ovaj način izrade web stranica.

 • STRANICE ZA ORDINACIJE

  Web stranice za tvrtke odnosno ordinacije privatne prakse, ambulante, zubne ordinacije, veterinarske ambulante radimo da privuku veliki broj posjetitelja kako bi imali puno posjetitelja a time i budućih pacijenata.

  Web stranice za ordinacije radim s mnoštvom mogućnosti koje možete uključivati po želji kao što su kalendar pregleda s notifikacijama i podsjetnicima na e-mail i duge mogućnosti.

Korisni linkovi

Ukoliko vaša tvrtka posjeduje internetsko sjedište, no niste zadovoljni s posjetom nudimo vam nekoliko alata s kojima možete testirati postojeću internetsku stranicu:

Ukoliko vaš tvrtka treba internet stranicu kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna izrada web stranica za tvrtke iz bilo kojeg segmenta. Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

  Upiti i informacije
  Ukoliko vam je potreban Web stranice za tvrtke, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: