Copywrite usluga je usluga pisanja tekstova koji se koriste u marketingu za web, PR članci, marketing kampanje i mnogo drugog.

Što dobivate uslugom pisanja sadržaja ili copywrite usluga?

Naša copywrite usluga pisanja tekstova pomoći će vam pri većem rangiranju kod tražilica. Ukoliko uključite važne tj. Ključne riječi unutar vašeg teksta na internet stranicama i pri tome je vaš tekst k tome zanimljiv za čitanje pomoći će vam izuzetno pri višem rangiranju vaših internet stranica.

Prednost copywriting usluge

Copywrite usluga vam osigurava još jednu SEO pogodnost a to je povećanje vremena koje provode vaši posjetitelji na vašim internet stranicama.

Copywrite usluga

Što je copywrite usluga ili usluga pisanja sadržaja?

Ukoliko imate potrebu organiziramo za vas informacije o vašoj tvrtci i uključujemo je u navigaciju internet stranice kako bi posjetitelj dobio jasnu sliku o vašoj tvrtki i sve potrebne informacije. To je jednostavan proces smislenog odjeljivanja u logičke cjeline informacija.

Mi vodimo pozornost na kompletnu vašu web stranicu. Rim nije bio sagrađen u jednome danu, te vodeći se tom filozofijom niti jedna web stranica ne može prodavati sve. Za većinu renomiranih kompanija njihove web stranice rade za njih kako bi etablirale kredibilitet te da daju posjetiteljima dobar razlog da vas kontaktiraju. U tome uvelike pomažu stranice kao što su O nama i Učestala pitanja ili FAQ.

Pisanje slogana

Vrlo bitan segment copywrite usluga je također kreiranje „zaraznih“ slogana, naslova i podnaslova.
Zaključno s našom uslugom pisanja tekstova ćete biti zasigurno zadovoljni te postizati zapaženije rezultate nego što je to sada slučaj.
Nebitno kojom djelatnosti se bavite bilo da je to prodavanje proizvoda, informatička djelatnost, nekretnine, osiguranja, proizvodna djelatnost, vrtići ili bilo što slično.

Tu smo da vam pomognemo u vašem poslovanju stoga kontaktirajte nas slobodno.

Veća posjećenost vaših stranica

Mi pišemo vrlo jasne tekstove s uključenim Seo pojmovima koji će osigurati veću posjećenost vaših web stranica te samim time i poboljšati vaše poslovanje.

Baratamo i stručnim terminima bilo na hrvatskom, engleskom, njemačkom ili španjolskom jeziku.

Kontaktirajte nas za uslugu pisanja sadržaja i tekstova

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko vam je potrebna usluga pisanja tekstova ili copywrite usluga u svrhu pisanja tekstova za vašu novu ili staru internet stranicu. Također specijalisti smo u kreiranju contenta za marketinške kampanje i pisanje PR i promotivnih članaka.

    Upitnik za uslugu pisanja tekstova

    Dragi posjetitelji, ukoliko vas interesira naša usluga pisanja tekstova (copywritting) ili prijevoda tekstova, te kreiranja sadržaja ispunite obrazac za upite o cijeni usluge pisanja sadržaja. Ovaj upitnik pomoći će nama kao agenciji a i vama kako bi što lakše formirali cijenu. Nakon toga izvršiti ćemo kalkulaciju, te poslati Vam ponudu. Cijene ovise o količini teksta, kompleksnosti tematike, izboru broja korekcija, odnosno revizija te drugo. Ukoliko vam je potrebna dodatna usluga upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno): Vaš e-mail: Kontakt telefon:

    Tematika sadržaja: Potrebna mi je usluga: Jezik teksta:

    Broj kartica teksta (Jedna kartica predstavlja minimalno 1500 mjesta do maksimalno 1800 mjesta u dokumentu, u koja se računaju svi slovni i brojčani znakovi, svi simboli s razmacima): Broj revizija (Korekcija): Da li je potrebna lektura: Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita: