Zakup medija odnosno najam reklamnog prostora u medijima naravno ovisi o uvjetima agencija. ILI NET kao full service agencija radi s većinom medija u Hrvatskoj te vam može pružiti zakup medijskog prostora uz atraktivne popuste.

Zakup medija

Zakup prostora za oglašavanje u medjima u Hrvatskoj i regiji ili Media Buying

ILI NET kao full service marketinška agencija nudi klijentima zakup medija (eng. media buying) povoljnim cijenama. Ono što nas razlikuje od mnoštva drugih agencija koje nude sličnu uslugu u Hrvatskoj je što tu uslugu nudimo malim i srednjim tvrtkama po dobrim uvjetima.

Zakup medija

Zakup medija je samo za velike tvrtke?

Dosta marketinških agencija u Hrvatskoj radi impresivne kampanje s odličnim rezultatima, posebice na televiziji, radiju ili outdoor medijima. Problem je što su do sada takve kampanje  bile rezervirane za velike tvrtke s velikim budžetima, jer je najčešće zakup medijskog prostora bio preskup.

S druge strane cijene su uvijek bile nekako skrivene i tajne, tako da manja tvrtka nije ni mogla doći do cijena, a kamo li napraviti medija plan. Iz tog razloga ILI NET marketinška agencija je tu, da ponudi manjim i srednjim klijentima promociju i zakup medija za sve vrste budžeta, bez obzira kako mali oni bili.

Agencije za zakupljivanje medijskog prostora

Početak svake dobre oglasne kampanje je medijsko planiranje, odnosno zakup medija ili medijskoga prostora na kojem će se prikazivati vaše reklame. Izbor je zaista veliki od zakupa prostora u TV medijima za Tv reklame, do  radijskoga prostora, vanjskih oglasnih površina ili unutarnjih oglasnih površina.

U svijetu i u hrvatskoj zakup medija vode isključivo agencije. Agencije za zakup medijskog prostora mogu ponuditi svojim klijentima zakup medija po povoljnijim uvjetima nego mediji koji ih iznajmljuju. Stoga je to najbrže rastući sektor u marketingu i agencije  barataju skromnim budžetima.  Ovdje možete pogledati listu najjačih agencija za zakup medija u svijetu.

ZAKUP TV MEDIJA

Radimo oglašavanje na nacionalnim i lokalnim TV postajama širom Hrvatske i Regije. Zakup medija na TV-u ne znači samo  oglašavanje, već i produkciju i izradu spotova, gostovanja u emisijama, sponzorirane emisije, nagradne igre i drugo.

Medijsko planiranje radimo po iznimno povoljnim cijenama na javnim televizijama (HRT1, HRT2, HRT3  i HRT4). Komercijalnim televizijama (Nova TV, RTL, Doma TV, RTL kockica, RTL 2, RTL Crime, RTL Living). Nacionalnim TV postajama (Mreža TV, Jabuka TV, Tv Jadran, Kanal Ri,…). Regionalnim TV postajama (Laudato, Z1,…). Te kablovskoj mreži programa (HBO, Cinestar, National Geographic, History,…)

ZAKUP RADIJSKIH MEDIJA

Zakup medija na radio postajama širom hrvatske mogu biti idealne za malu lokalnu tvrtku koja se želi regionalno oglasiti na lokalnoj radio postaji ili one malo veće tvrtke koje se žele oglašavati na nacionalnim radio postajama.

Nudimo izvrsne uvjete na nacionalnim i lokalnim radio postajama širom republike Hrvatske. Na primjer ka što su Otvoreni radio, Narodni radio, Radio Sljeme, Antena, Radio Split, Soundset mreža, Hrvatski katolički radio, Radio Zadar, Šibenik, Pula, Rijeka, Dubrovnik i još mnogo drugih radio postaja.

ZAKUP VANJSKIH OGLASNIH POVRŠINA

Vršimo zakup medija za vanjsko oglašavanje odnosno outdoor oglašavanje. U tu vrstu oglašavanja ulaze najčešće zakup oglasnih prostora za jumbo plakate, megaboard-ove i billboard-ove, citylight plakate, plakate na benzinskim postajama, plakate na kantama za smeće i drugim lokacijama.

Surađujemo se svim tvrtkama u outdoor oglašavanju kao što su Zagreb plakat, Europlakat, PIO, i drugi te vam možemo osigurati kvalitetne uvjete i popuste.

NAJAM UNUTARNJIH OGLASNIH POVRŠINA

Vršimo najam prostora za unutarnje oglašavanje. Što je to Indoor oglašavanje? To je oglašavanje u tramvajima, autobusima, taxi vozilima, školama, domovima zdravlja i bolnicama, ustanovama, bankama, pošti, aerodromu i slično.

Moguće je ponuditi vam i zakup medija za oglašavanje u poslovnim tornjevima putem plakata, oslikavanje liftova i još mnogo toga.

PRODUKCIJA AUDIO I VIDEO

Naš animacijski i glazbeni studio može izvršiti profesionalni TV i radio produkciju na najvišem mogućem nivou. Radimo za zakup medija animacijske spotove, snimane spotove s režiserom, rasvjetom, snimanja s dronom, go-pro kamerom u 4K i drugim tehnikama. Navedene tehnike zahtijevaju najmoderniju produkciju. Svaku vašu želju i zamisao možemo predočiti u izvrsnu reklamu za vaš proizvod ili tvrtku. Nakon što izradimo profesionalnu reklamu za vas spremni ste za zakup medijskog prostora.

Medijsko planiranje

Ukoliko niste imali do sada iskustva u oglašavanju u medijima, prije svega treba napraviti dobru analizu tržišta te vam nakon toga predložiti medijski plan oglašavanja. Kontaktirajte nas slobodno putem obrasca niže, te ćemo za vas kreirati medijski plan za zakup medija sukladan vašem budžetu. Na taj ćemo način dobti najbolji efekat oglašavanja bez obzira na veličinu vašeg budžeta.

  Upiti i informacije

  Molimo ispunite upitnik za zakup medijskog prostora odnosno oglašavanje koji će nam pomoći u kreiranju media plana koja će nositi najveći efekt. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo.

  Unos vaših podataka

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Informacije o oglasnoj kampanji

  Molimo ispunite detaljno sve informacije kako bi mogli vam mogli kreirati media plan s maksimalnim rabatima i najboljim efektom. Nakon prihvaćanja ponude radimo projekciju efekta kampanje. Ovisno o trajanju kampanje, budžetu te učestalosti oglašavanja odobravamo agencijske rabate.

  Što se oglašava: (Naziv proizvoda ili usluge) Početak kampanje: Kraj kampanje:

  Da li osmišljenu oglasnu kampanju: Da li imate pripremu i kreativu: Interesira me oglasna kampanja:

  Iznos budžeta (€): Dodatne informacije: Antispam zaštita: