Google oglašavanje u ILI NET-u nudimo po profesionalnim standardima s obzirom da imamo veliko iskustvo u digitalnom marketingu. Cijena po kliku ili impresiji kod nas je jeftinija i do 40% za razliku od samostalnog vođenja vaše Adwords kampanje.

Google oglašavanje

Usluga Google Ads oglašavanje

Google oglasi su svakim danom  sve popularniji način reklamiranja. Vaša Web stranica slabo je pozicionirana pri najpoznatijoj tražilici, niste sigurni zašto je tako i što treba učiniti i kako bi vaša stranica zablistala na samom vrhu. Sugeriramo vam kvalitetno oglašavanje na najpoznatijem pretraživaču, putem ILI NET marketing agencije.

Google oglašavanje

Kontekstualni oglasi kod oglašavanja na Google

Kako bi se uspješno pokrenuli vaše Google oglašavanje, te time povećali promet vaše web stranice i doveli nove potencijalne klijente kao najjeftiniji oblik promocije je ova vrsta oglašavanja.  Osmišljen je način reklamiranja koji je dostupan svima. Rezultati pretraživanja usmjereni su prema oglašivačima koji koriste našu uslugu oglasnih kampanja ili putem dizajna oglasa Display Networka. Svaki oglas nalazi se na samom vrhu pretraživača i tako je vidljiv svima, te se pojavljuje prije svih ostalih stranica u pretrazi, odnosno na prvom mjestu.

Kampanje na Google-u su podijeljene putem dva načina reklamiranja, putem njihove tražilice (Search network) i reklamiranje na portalima (Display network). Google oglasi u Search networku znači da vaši tekstualni oglasi se prikazuju na njihovom pretraživaču. Putem Display networka umjesto tekstualnog oglasa koriste se grafički banneri bilo statični ili animacijski unutar portala.

Zanimljivi oglasi i ključne riječi

Za Google oglašavanje u tekstualnim oglasima najvažnije su ključne riječi.

Uz pomoć njih se raspoređuju oglasi, koji se prikazuju i kreira se kampanja za marketing za Google oglašavanje. Da li bi trebalo prikazivati tematske stranice ili samo prema rezultatima pretrage. Tako se fokusiramo na interes pretrage posjetitelja, te količina nepotrebnih stranica u pretrazi je minimalna.

Efektan i mjerljiv rezultat

Prednosti korištenja naše usluge Google oglašavanje putem AdWords u tražilici :

 • Vaši oglasi će se pojavljivati pored ili iznad rezultata pretrage u pretraživaču pod sekcijom označenom “Sponzorirani linkovi
 • Plaćate samo onda kada posjetitelji kliknu vaš oglas, te možete početi i zaustaviti kampanju u bilo kojem trenutku
 • Postavite vašu kampanju na način da se može pojaviti vašim potencijalnim klijentima u određenom gradu, regiji i državi neovisno dali pretražuju putem pametnih telefona, tableta, laptopa ili računala.

Promocija na preko 270 portala u Hrvatskoj

Google oglašavanje nije limitirano samo pretraživačem. Također postoji kanal putem portalima putem Display mreže omogućuje oglase na najjačim portalima u Hrvatskoj.
Display mreža pokriva preko 83% portala u Hrvatskoj. I to je jedini način da se oglasite u tolikom broju portala odjednom. A cijene su znatno prihvatljivije nego da se samostalno reklamirate u pojedinim portalima.

Zašto ne možemo samostalno voditi kampanje?

To pitanje nam postavljaju klijenti često. pa mi imamo Adwords i zašto trebamo Vas?
Odgovor je jednostavan…zbog cijene klika (CPC). MI kao Googlova partner agencija imamo niže cijene klika za Google oglašavanje od prosječnog oglašivača Adwordsu između 30-50%.
Stoga za isti iznos za oglašivačku kampanju, možemo vam omogućiti znatno bolje rezultate.

O čemu ovisi moja pozicija oglasa na Google naspram konkurencije?

BID CIJENA

Agencije iz Partner programa kao ILI NET imaju niže cijene bid-ova, odnosno po ključnim riječima i do 50%  niže cijene u odnosu na samostalno oglašavanje.

KVALITETA KAMPANJE

Partnerske agencije s velikim iskustvom u kreiranju oglasnih kampanja za Google oglašavanje, imaju visoki quality score kampanje.

AD RANK

Ova dva faktora odlučuju o o poziciji vaše kampanje u odnosu na konkurenciju.

Kako doći do kvalitetne kampanje za Google oglašavanje?

Relevantnost ključnih riječi

Odabir kvalitetnih ključnih riječi koji su osoba za kvalitetnu kampanju.

Relevantnost oglasa

Ovaj faktor regulira relevantnost i poziciju oglasa u odnosu na konkurenciju.

Landing page

SEO kvaliteta landing stranice. Landing stranica je link unutar vaše web stranice koju navodi vaša kampanja.

CTR

CTR ili click trough rate je odnos između impresija (prikazivanja oglasa) i klikova.

Povijest kampanja

Ukoliko imate kontinuiranu kampanju kod agencija iz partner programa kao što je naša, onda dobivate i bogatu povijest reklamiranja, te će vaš oglas biti automatski kvalitetniji.

Prednosti rada s agencijom

Izrada oglasa

Jedna od prednosti je izrada oglasa za Google oglašavanje u različitim formatima.
Uključujući tekstualne bannere, animirane bannere i video oglase. Naš dizajn tim kreira oglase koji će privući posjetitelje.

Strategija kampanje

Mi kao partnerska agencija radimo plan i strategiju za kampanje kako bi maksimizirali njen učinak i najbolje moguće rezultate za odabrani budžet.

Mjerenje učinka

Mjerenje učinka vaše oglasne kampanje je neophodna radi optimizacije troška kampanje. Dakle nudimo Vam za što manji trošak što više klikova, impresija ili prodaje (konverzija)

Kako funkcionira?

Kroz google oglašavanje unutar portala možete:

 • Objavljivati oglase u različitim formatima
 • Prikazivati ih portalima koji su relevantni u odnosu što nudite
 • Prikazivanje kampanje posjetiteljima koji se zainteresirani za vaše ili slične proizvode

Iskustvo i povijest kod google oglašavanja

ILI NET je razvio višegodišnje iskustvo kroz ovaj način promocije poznatiji kao Adwords. Kao uspješna marketing agencija članovi smo programa za profesionalne oglasne kampanje pod nazivom partners program i certificirani oglašivači.

Zašto je bitno iskustvo?

Ukoliko ste se u prošlosti oglasili i niste zadovoljni efektom, može biti nekoliko razloga za to.

Preduvjeti za kvalitetno Google oglašavanje:

 1. Prvi preduvjet za kvalitetno oglašavanje koje donosi rezultate je dobra tzv. “Landing page”. Landing stranica je ukratko stranica na koju će kampanja navoditi. Naš je savjet kreirati svaku zasebnu landing page za svaku kampanju. Landing page mora biti kvalitetna sadržajem, tj. tekstom i slikama i ključnim riječima.
 2. Drugi preduvjet  su kvalitetne ključne riječi. Odabir ključnih riječi je krucijalan pri izradi same kampanje, jer ukoliko ih je previše vaš oglas će se brzo potrošiti a nećete imati kvalitetnog efekta od njega. Dakle treba odabrati za pojedinu kampanju minimalno 15-20 ključnih riječi.
 3. Treći preduvjet  je izrada tekstualnog dijela oglasa koji će privući vaše klijente da ga kliknu. Također pored oglasa preporučamo postaviti broj telefona i adresu.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za razradu strategije za vašu web stranicu i Google oglašavanje. Pošaljite nam vaš željeni period reklamiranja, budžet i landing stranicu i dobiti ćete detaljnu analizu kampanje i prije nego što započnemo planiranje vaše marketinške kampanje.

  Upiti i informacije

  Molimo ispunite upitnik za oglašavanje koji će nam pomoći u kreiranju najbolje oglasne kampanje koja će nositi najveći efekt. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Unos vaših podataka

  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:


  Informacije o oglasnoj kampanji

  Molimo ispunite detaljno sve informacije kako bi mogli vam poslati detaljnu ponudu. Nakon prihvaćanja ponude radimo projekciju efekta kampanje. Ovisno o trajanju kampanje, budžetu te učestalosti oglašavanja odobravamo agencijske rabate.

  Što se oglašava: (Naziv proizvoda ili usluge)

  Početak kampanje:

  Trajanje oglašavanja:

  Iznos budžeta (€):

  Dodatne informacije:

  Antispam zaštita:


  U sklopu naše usluge možete pogledati:

  SEO

  Optimizacija web stranica za tražilice.

  Facebook promocija

  Izrada, planiranje i administracija uspješne promocije u Facebook mreži.