Google oglašavanje u ILI NET-u nudimo po profesionalnim standardima s obzirom da imamo veliko iskustvo u digitalnom marketingu. Cijena po kliku ili impresiji kod nas je jeftinija i do 40% za razliku od samostalnog vođenja vaše Adwords kampanje.

Google oglašavanje

Usluga Google Ads oglašavanje

Google oglasi su svakim danom  sve popularniji način reklamiranja. Vaša Web stranica slabo je pozicionirana pri najpoznatijoj tražilici, niste sigurni zašto je tako i što treba učiniti i kako bi vaša stranica zablistala na samom vrhu. Sugeriramo vam kvalitetno oglašavanje na najpoznatijem pretaživaču, putem ILI NET marketing agencije.

Google oglašavanje

Kontekstualni oglasi oglašavanja na Google

Kako bi se uspješno pokrenuli vaše Google oglašavanje, te time povećali promet vaše web stranice i doveli nove potencijalne klijente kao najjeftiniji oblik promocije je ova vrsta oglašavanja.  Osmišljen je način reklamiranja koji je dostupan svima. Rezultati pretraživanja usmjereni su prema oglašivačima koji koriste naše Google oglašavanje ili putem dizajna oglasa Display networka. Svaki oglas nalazi se na samom vrhu pretraživača i tako je vidljiv svima, te se pojavljuje prije svih ostalih stranica u pretrazi, odnosno na prvom mjestu.

Google oglašavanje je podijeljeno putem dva načina reklamiranja, putem njihove tražilice (Search network) i reklamiranje na portalima (Display network). Google oglasi u Search networku znači da vaši tekstualni oglasi se prikazuju na njihovom pretraživaču. Putem Display networka umjesto tekstualnog oglasa koriste se grafički banneri bilo statični ili animacijski unutar portala.

Zanimljivi oglasi i ključne riječi za Google oglašavanje

Za Google oglašavanje u tekstualnim oglasima najvažnije su ključne riječi.

Uz pomoć njih se raspoređuju oglasi, koji se prikazuju i kreira se kampanja za marketing za Google oglašavanje. Da li bi trebalo prikazivati tematske stranice ili samo prema rezultatima pretrage. Tako se fokusiramo na interes pretrage posjetitelja, te količina nepotrebnih stranica u pretrazi je minimalna.

Efektan i mjerljiv rezultat

Prednosti korištenja naše usluge Google oglašavanje putem AdWords u tražilici :

 • Vaši oglasi će se pojavljivati pored ili iznad rezultata pretrage u pretraživaču pod sekcijom označenom “Sponzorirani linkovi
 • Plaćate samo onda kada posjetitelji kliknu vaš oglas, te možete početi i zaustaviti kampanju u bilo kojem trenutku
 • Postavite vašu kampanju kna način da se može pojaviti vašim potencijalnim klijentima u određenom gradu, regiji i državi neovisno dali pretražuju putem pametnih telefona, tableta, laptopa ili računala.

Promocija na preko 270 portala u Hrvatskoj

Google oglašavanje nije limitirano samo pretraživačem. Google oglašavanje putem portalima putem Display mreže omogućuje oglase na najjačim portalima u Hrvatskoj.
Display mreža pokriva preko 83% portala u Hrvatskoj. I to je jedini način da se oglasite u tolikom broju portala odjednom. A cijene su znatno prihvatljivije nego da se samostalno reklamirate u pojedinim portalima.

Zašto ne možemo samostalno voditi kampanje?

To pitanje nam postavljaju klijenti često. pa mi imamo Adwords i zašto trebamo Vas?
Odgovor je jednostavan…zbog cijene kllika (CPC). MI kao Googlova partner agencija imamo niže cijene kilka za Google oglašavanje od prosječnog oglašivača Adwordsu između 30-50%.
Stoga za isti iznos za oglašivačku kampanju, možemo vam omogućiti znatno bolje rezultate.

O čemu ovisi moja pozicija oglasa na Google naspram konkurencije?

BID CIJENA
Agencije iz Partner programa kao ILI NET imaju niže cijene bid-ova, odnosno po kjučnim riječima i do 50% za Google oglašavanje.

KVALITETA KAMPANJE
Partnerske agencije s velikim iskustvom u kreiranju oglasnih kampanja za Google oglašavanje, imaju visoki quality score kampanje.

AD RANK
Ova dva faktora odlučuju o o poziciji vaše kampanje u odnosu na konkurenciju.

Kako doći do kvalitetne kampanje za Google oglašavanje?

Relevantnost ključnih riječi
Odabir kvalitetnih ključnih riječi za google oglašavanje.

Relevantnost oglasa
Ovaj faktor za Google oglašavanje ovisi o relevantnosti i poziciji oglasa .

Landing page
SEO kvaliteta landing stranice. Landing stranica je link unutar vaše web stranice koju navodi vaša kampanja.

CTR
CTR ili click trough rate je odnos između impresija (prikazivanja oglasa) i klikova.

Povijest kampanja
Ukoliko imate kapanju za Google oglašavanje kod agencija iz partner programa kao što je naša, onda dobivate i bogatu povijest reklamiranja, te će vaš oglas biti automatski kvalitetniji.

Prednosti rada s agencijom

Izrada oglasa

Jedna od prednosti je izrada oglasa za Google oglašavanje u različitim formatima.
Uključujući tekstualne bannere, animirane bannere i video oglase. Naš dizajn tim kreira oglase koji će privući posjetitelje.

Strategija kampanje

Mi kao partnerska agencija radimo plan i strategiju za Google oglašavanje kako bi maksimizirali njen učinak i najbolje moguće rezultate za odabrani budžet.

Mjerenje učinka

Mjerenje učinka vaše oglasne kampanje je neophodna radi optimizacije troška kampanje. Dakle nudimo Vam za što manji trošak što više klikova, impresija ili prodaje (koverzija)

Kako funkcionira?

Kroz google oglašavanje unutar portala možete:

 • Objavljivati oglase u različitim formatima
 • Prikazivati ih portalima koji su relevantni u odnosu što nudite
 • Prikazivanje kampanje posjetiteljima koji se zainteresirani za vaše ili slične proizvode

Iskustvo i povijest kod google oglašavanja

ILI NET je razvio višegodišnje iskustvo kroz ovaj način promocije poznatiji kao Adwords. Kao uspješna marketing agencija članovi smo programa za profesionalne oglasne kampanje pod nazivom partners program i certificirani oglašivači.

Zašto je bitno iskustvo?

Ukoliko ste se u prošlosti oglasili i niste zadovoljni efektom, može biti nekoliko razloga za to.

Preduvjeti za dobro google oglašavanje:

 1. Prvi preduvjet za kvalitetno oglašavanje koje donosi rezultate je dobra tzv. “Landing page”. Landing stranica je ukratko stranica na koju će kampanja navoditi. Naš je savjet kreirati svaku zasebnu landing page za svaku kampanjui. Landing page mora biti kvalitetna sadržajem, tj. tekstom i slikama i ključnim riječima.
 2. Drugi preduvjet  su kvalitetne ključne riječi. Odabir ključnih riječi je krucijalan pri izradi same kampanje, jer ukoliko ih je previše vaš oglas će se brzo potrošiti a nećete imati kvalitetnog efekta od njega. Dakle treba odabrati za pojedinu kampanju minimalno 15-20 ključnih riječi.
 3. Treći preduvjet  je izrada tekstualnog dijela oglasa koji će privući vaše klijente da ga kliknu. Također pored oglasa preporučamo postaviti broj telefona i adresu.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za razradu strategije za vašu web stranicu i Google oglašavanje. Pošaljite nam vaš željeni period reklamiranja, budžet i landing stranicu i dobiti ćete detaljnu analizu kampanje i prije nego počne za Google oglašavanje.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U sklopu naše usluge možete pogledati:

  SEO

  Optimizacija web stranica za tražilice.

  Facebook promocija

  Izrada, planiranje i administracija uspješne promocije u Facebook mreži.