Grafički dizajn za tvrtke koje žele imati prepoznatljiv i interesantan dizajn materijala kako bi se istaknuli od konkurencije.

Usuga grafičkog dizajna za tvrtke

ILI NET je dizajn studio i marketing agencija s dugim iskustvom u grafičkom dizajnu. Grafički dizajn je dio naše djelatnosti koji obavljamo profesionalno za male tvrtke i za velike korporacije. Kvalitetno vizualno oblikovanje je osnova za dobar marketing tvrtke.

”Grafički dizajn

Zašto nam treba
grafički dizajn?

Korporativni brending

Vizualni utjecaj i profesionalno oblikovanje proteže se vašim cijelim marketingom. Grafički dizajn vašeg logotipa, korporativnoga brendiranja tiskanih materijala, preko prisutnosti na internetu, to sve uvjetuje kredibilitet vaše tvrtke na tržištu.

Marketing strategija

Vaše marketing potrebe su jedinstvene kao što je i vaše poslovanje. Grafičko dizajniranje je puno više od atraktivnog logotipa, brošure ili internet stranice. Izradite i pošaljite pravu poruku, komunicirate ju kroz prave medije i neka sve bude protkano kroz profesionalno grafičko oblikovanje.

Kreativnost i osmišljavanje

Jasna marketing strategija i prepoznatljivo grafičko oblikovanje pomoći će vam slati vašu poruku na tržište sa sigurnošću. Pomoći ćemo vam ostvariti vizualni i brending utjecaj kroz vaše promotivne materijale kroz izvrsno osmišljeno oblikovanje.

Profesionalni identitet za firme

”Grafički dizajn

Korporativno oblikovanje

Najčešće prvi kontakt vaših novih klijenata ili potencijalnih kupaca s vašom tvrtkom je kroz grafički dizajn, bilo putem vaše brošure, logotipa, oglasa ili nečeg drugoga. Dali vaš postojeći vizualni identitet ili marketing i oglašavanje ili logotip prenosi jasnu i pravu poruku o vašim uslugama i proizvodima?

Osmišljavanje grafičkog dizajna

Neovisno o tome dali trebate uslugu dizajna za jedan projekt ili ste zainteresirani za cjelokupni brending, izuzetno je važan odabir pouzdanog dizajnera  s iskustvom koji će razumjeti vaše želje i tržište za vaše proizvode ili usluge i koji će uspješno pretočiti to iskustvo u atraktivnom grafičkom dizajnu za tvrtku, proizvod ili uslugu.

Kompletna usluga

ILI NET studio Vam nudi profesionalna rješenja visoke kvalitete prilagođena vašim potrebama i zahtjevima. Zajedno s vama upoznati ćemo vaše poslovanje i vaše potencijalne klijente, vaše individualne želje i pratiti vaš budžet. Grafičko dizajniranje od jednostavne vizit karte do cjelokupnog brendiranja tj. oblikovanje svih vaših materijala u jednu cjelinu.

Gdje dobiti inspiraciju za grafički dizajn?

Naravno, ne potičemo da preuzimate tuđe ideje, već da pogledate kako druge tvrtke rade grafički dizajn. Ukoliko trebate inspiraciju za vaš dizajn vaših materijala izvrsna web stranica za to je Abduzeedo.

Vizualni identitet

Vizualni identitet

Početak svakog grafičkog dizajna bi trebao biti izrada vizualnog identiteta. Naime njegova namjena je da svaki budući grafički dizajn materijala pripada jednoj cjelini. Da ne budu različiti već da su prepoznatljivi. Time dolazimo do brendiranja tvrtki i prepoznatljivosti.

Grafički dizajn za tvrtke

Dizajn

Grafički dizajn za sve materijale tvrtke kao što su poslovna dokumentacija, marketinške aktivnosti i drugo. Počevši od dizajna posjetnica, memoranduma, koverti, plakata, letaka, žigova, potpisa za email, kataloga, brošura, stranica na društvenim mrežama, poslovnih mapa, dokumenata, otpremnica i drugih materijala potrebnih u svakodnevnoj komunikaciji,

Priprema za tisak

Tisak

Nakon grafičkog oblikovanja materijale je najčešće potrebno otisnuti. Ovo najčešće predstavlja problem mnogim dizajnerima koji nemaju iskustvo u tisku.

Priprema za tisak je vrlo važna djelatnost jer u protivnom sav trud oko dizajniranja pada u vodu ukoliko materijali nisu kvalitetno pripremljeno za tisak. Zahvaljujući našem velikom iskustvu radimo pripremu za  sve vrste tiska od offsetnog, digitalnog,  sublimacijskog, visokog, sitotiska, zlatotiska, blindrucka, UV lakiranja i drugog.

Cijene dizajna

Cjenik grafičkog dizajna

Odlučili smo demistificirati uslugu grafičkog dizajna i objaviti cjenik grafičkog dizajna po kojem naša agencija djeluje. Iako je grafički dizajn kao kreativnu uslugu teško cjenovno obuhvatiti, napravili smo procjenu utroška vremena a time i cijena.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate potrebe uza uslugom grafičkog dizajna, no niste sigurni od kuda početi, kontaktirajte nas, te ćemo zajedno s vama pronaći odgovarajući grafički dizajn za vas.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita: