Marketing na instagramu je postao izuzetno jak alat s obzirom da je to najbrže rastuća društvena mreža u Hrvatskoj te je pitanje vremena kada će prestići Facebook. ILI NET u sklopu marketinga na društvenim mrežama nudim vam profesionalni marketing na Instagram društvenoj mreži.

Marketing na Instagramu

Usluga kreative, održavanja i oglašavanja na Instagramu

Preduvjet za kvalitetno oglašavanje i marketing na ovoj društvenoj mreži, te kako bi pridobili veliki broj followera je kreiranje Instragram Business računa. Nakon toga možemo početi planirati vaš plasman i poziciju na najposjećenijoj društvenoj mreži.

Marketing na instagramu

Istaknite se uz kvalitetno oglašavanje na Instagramu

Kako bi kreirali uspješan marketing na Instagramu za vašu tvrtku ili brand potrebno je prije svega proučiti vašu konkurenciju na navedenoj društvenoj mreži. S obzirom da je vizualna mreža potrebno je više obratiti pažnju pri kreiranju sadržaja da je kreativno i vizualno privlačan. Neovisno da li se radi o videu ili fotografiji.

Posjetitelji koji su korisnici ove društvene mreže dolaze jer žele otkrivati nove stvari, pratiti osobe (influencere) ili brandove do kojih im je stalo. Na ovoj društvenoj mreži je trenutno preko 27 milijuna poslovnih profila i preko 3 milijuna oglašivača. Preko 65% korisnika ove mreže je izjavilo da je otkrilo nove proizvode na ovoj društvenoj mreži. Korisnici utroše 75% vremena na ovoj društvenoj mreži gledajući vide sadržaj.

Kako naša usluga marketing na instagramu funkcionira?

Kako bi kreirali što uspješniji poslovni račun za vašu tvrtku, brend, proizvod ili uslugu kreirali smo u nekoliko koraka akcijiski plan za kvalitetan marketing na instagramu.

 • POSLOVNI RAČUN I STRANICA

  Potrebno je kreirati poslovni račun na Meti ili pretvoriti vaš postojeći privatni profil u poslovni račun. To je preduvjet da se možete oglašavati i promovirati vaš sadržaj.

 • KREATIVA I GRAFIČKI DIZAJN

  Kako bi fotografije što kvalitetnije izgledale, nudimo studijsko fotografiranje proizvoda ili angažman fotomodela. Nakon toga naši grafički dizajneri će kreirati vizuale koji će vas istaknuti od konkurencije i biti privlačni vašim kupcima.

 • VIDEO PRODUKCIJA

  Također nudimo video produkciju odnosno studijsko snimanje video klipova ili izradu animiranih vide klipova koji će zračiti profesionalnom produkcijom.

 • POVEZIVANJE S DRUGIM DRUŠTVENIM MREŽAMA

  Vaš poslovni profil potrebno je povezati posebice s vašom web stranicom, web trgovinom, facebookom ili drugim društvenim mrežama. Nakon toga potrebno je osim vizualnog sadržaja osmisliti i dobar copywrite ili slogane i poruke koje će privlačiti kupce.

Usluga oglašavanja na instagramu i promocije

Ako ste se ikada zapitali kako neka slavna osoba ili neka tvrtka ima desetke tisuća pratitelja na društvenim mrežama, možda će vas iznenaditi informacija kako imaju čitave timove ili agencije koje upravljaju njihovim profilima. To je iz razloga zato što za kvalitetan marketing na instagramu je potrebno puno posla. Osim što vizualno i kontekstualno je bitno da izgledate profesionalno, potrebne su i učestale objave. Dakle sam profil neće poučiti rezultate ukoliko nemate novih objava. Ovisno o veličini tvrtke i budžetu sugeriramo minimalno 1-2 objave tjedno.

Na taj način nećete biti samo oglašivač na ovoj društvenoj mreži već i s vremenom influencer, odnosno onaj profil koji ima puno pratitelja. Infulenceri se prate zbog njihovih interesantnih objava i angažmana na objavama.

Također možemo vas povezati sa bitnim profilima s tvrtkama s kojima surađujete, brandovima koje volite ili jednostavno profilima ljudi koji utječu na vas.

 • LOKALNO TARGETIRANJE

  Targetirajte ljude koji su u blizini vaše lokacije, odnosno vašem gradu i na taj način koristite maksimalno vaš budžet za oglašavanje.

 • HASTAGOVI

  Korištenje hastagova i dijeljena linkova kako bi što prije izgradili vašu mrežu pratitelja.

 • POVOLJNE CIJENE

  Nudimo vam povoljne cijene oglašavanja, puno povoljnije od samostalnog oglašavanja na Instagramu.

Marketing na instagramu putem influencera

Još jedan način je da brzo promovirate vaš proizvod angažmanom influencera na Instagramu koji imaju već zavidan broj pratitelja. Moguće je kontaktirati određene javne osobe, kako bi promovirali vaš proizvod. Takve osobe imaju vrlo vjerne pratitelje te ukoliko reklamira vaš brand obraćate se vjernoj publici, te na taj način dolazite do novih kupaca.

Osim proizvoda naravno Infulenceri promoviraju vaše proizvode i time rade marketing na Instagramu na vaše stranice putem simbola @ ili vaše web stranice sa Swipe up ili down mogućnošću.

Kontaktirajte nas za marketing na instagramu vašeg branda ili tvrtke

Kontaktirajte nas za razradu strategije osmišljavanje kampanje i oglašavanje na najbrže rastućoj društvenom mreži kao što je Instagram.

  Upiti i informacije o on-line kampanji

  Molimo ispunite upitnik za oglašavanje na internetu koji će nam pomoći u kreiranju media plana koja će nositi najveći efekt. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo.

  Unos vaših podataka
  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:
  Informacije o online oglasnoj kampanji
  Molimo ispunite detaljno sve informacije kako bi mogli vam mogli kreirati media plan s maksimalnim rabatima i najboljim efektom. Nakon prihvaćanja ponude radimo projekciju efekta kampanje. Ovisno o trajanju kampanje, budžetu te učestalosti oglašavanja odobravamo agencijske rabate.

  Što se oglašava: (Naziv proizvoda ili usluge) Početak kampanje: Kraj kampanje:

  Da li imate bannere:
  Zainteresiran sam za oglašavanje:


  Iznos budžeta (€): Dodatne informacije: Antispam zaštita: