Outdoor oglašavanje ili oglašavanje na vanjskim površinama je idealan način promocije bilo da usmjeravate posjetitelje do vaše trgovine ili da jednostavno reklamirate vaš brand. Vanjsko oglašavanje je vrlo efektan način oglašavanje jer je vidljiv velikom broju prolaznika i ljudi.

Outdoor oglašavanje

Usluga outdoor oglašavanje zakupom pozicija za vanjsko oglašavanje

Nudimo vam uslugu outdoor oglašavanje ili vanjsko oglašavanje da se oglasite putem plakata na frekventnim pozicijama. Zašto mi je potrebno outdoor oglašavanje? To je idealan način putem zakupa površina za plakate da oglasite vašu trgovinu, web trgovinu, prezentirate vašu tvrtku ili konkretan proizvod koji će vidjeti veliki broj prolaznika ili vozača.

Plakati se mogu zakupiti u malim vremenskim periodima i već od jedne pozicije nadalje.

Outdoor oglašavanje

Zakup pozicija za vanjsko oglašavanje

Kao full service agencija nudimo našim klijentima outdoor oglašavanje ili zakup pozicija za vanjsko oglašavanje uz rabate za najam pozicija za jumbo plakate ili billboarde, city light plakate, mega board plakate, big board plakate, plakate na benzinskim postajama, plakate na koševima za smeće, plakati uz prometnice i drugo.
Ovisno o poziciji zakup za outdoor oglašavanje se radi u određenim vremenskim terminima i na određeni period.
Surađujemo s najvećim tvrtkama u zakupu za vanjsko oglašavanje:

te mnogim drugima. Možemo vam preko navedenih oglašivača ponuditi atraktivne cijene i popuste za outdoor oglašavanje.

Jumbo plakati kao idealan način za outdoor oglašavanje

Dizajn kampanja za protupožarnu sezonu izrada jumbo plakata

Jedan od najpoznatijeg primjera za outdoor oglašavanje ili vanjsko oglašavanje su jumbo plakati.

Najmom pozicija Jumbo plakata ili billboarda možete ostvariti vrhunsko pozicioniranje vašeg branda. Jumbo plakati ili bilboardi se nalaze uz sve frekventne prometnice tik udaljeni od ceste i nemoguće ih ne uočiti. Idealni su kao i putokazi ukoliko ih pozicionirate da navode prema vašoj adresi. Mogući je zakup svih pozicija u gradovima i izvan širom Hrvatske.

Osim klasičnog reklamiranja vašeg brenda idealni su za oglasiti koncerte, sportska natjecanja, festivale, predstave i druge evente.

Big Board ili mega board plakati

big board plakati

Outdoor oglašavanje putem zakupa pozicija za Big Board ili mega board plakate uz prometnice.

Dok je dimenzija jumbo plakata najčešće 5x3m, big board plakati ili mega board plakati su znatno većih dimenzija od 10 metara i više. Oni su pozicionirani u gradovima na pročeljima zgrada ili velikim prometnicama, velikim križanjima petljama i uz autocestu. Razliku je ih što se zakup pozicija osigurava na duži period od jumbo plakata. Tisak im je puno dugotrajniji i svi su osvijetljeni. Njih često možemo naći uz autoceste i državne ceste širom Hrvatske.

Citylight plakati

Dizajn CityLight plakata

City light plakate također nudimo u sklopu outdoor oglašavanja. To su plakati pozicionirani u strogom centru grada uz tramvajska stajališta, trgove, šetališta, pješačke zone, trase i slično.

Na taj način obraćate se građanima i turistima kojih je znatan broj u centru grada. Iznimno su vidljivi s obzirom da su osvjetljeni i dugotrajni su jer su zaštićeni staklom. Citylight plakate nudimo u doslovce svakom malo većem gradu u Hrvatskoj, a posebice su popularni u Zagrebu i u gradovima na Jadranu.

Zakup oglašivačkog prostora za Outdoor oglašavanje

Našu uslugu outdoor oglašavanje ili vanjsko oglašavanje nudimo tvrtkama i pojedinicima, ta vam možemo ponuditi dizajn, tisak i zakup prostora za vaše plakate ili LED display animacije. Također radi boljeg marketiškog efekta moguće je ponuditi određene lokacije ili napraviti mješani zakup pozicija.

  Upiti i informacije

  Molimo ispunite upitnik za oglašavanje koji će nam pomoći u kreiranju media plana koja će nositi najveći efekt. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo.  Unos vaših podataka

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Informacije o oglasnoj kampanji

  Molimo ispunite detaljno sve informacije kako bi mogli vam mogli kreirati media plan s maksimalnim rabatima i najboljim efektom. Nakon prihvaćanja ponude radimo projekciju efekta kampanje. Ovisno o trajanju kampanje, budžetu te učestalosti oglašavanja odobravamo agencijske rabate.

  Što se oglašava: (Naziv proizvoda ili usluge) Početak kampanje: Kraj kampanje:

  Da li imate pripremu i kreativu: Iznos budžeta (€): Dodatne informacije: Antispam zaštita: