Outdoor oglašavanje ili oglašavanje na vanjskim površinama je idealan način promocije bilo da usmjeravate posjetitelje do vaše trgovine ili da jednostavno reklamirate vaš brand.

Outdoor oglašavanje

Usluga oglašavanja zakupom pozicija za vanjsko oglašavanje

Nudimo vam uslugu da se oglasite putem plakata na frekventnim pozicijama. Zašto mi je potrebno outdoor oglašavanje? To je idealan način putem zakupa površina za plakate da oglasite vašu trgovinu, web trgovinu, prezentirate vašu tvrtku ili konkretan proizvod koji će vidjeti veliki broj prolaznika ili vozača.

Plakati se mogu zakupiti u malim vremenskim periodima i već od jedne pozicije nadalje.

Outdoor oglašavanje

Zakup pozicija za vanjsko oglašavanje

Kao full service agencija nudimo našim klijentima zakup pozcijia uz rabate za najam pozicija za jumo plakate ili billboarde, city light plakate, mega board plakate, big board plakate, plakate na benzinskim postajama, plakate na koševima za smeće, plakati uz prometnice i drugo.
Ovisno o poziciji zakup za outdoor oglašavanje se radi u određenim vremenskim terminima i na određeni period.
Surađujemo s najvećim tvrtkama u zakupu za vanjsko oglašavanje:

te mnogim drugima. Možemo vam preko navedenih oglašivača ponuditi atraktivne cijene i popuste.

Jumbo plakati

najam prostora za jumbo plakate

Najmom pozicija Jumbo plakata ili billboarda možete ostvariti vrhonsko pozicioniranje vašeg branda. Jumbo plakati se nalaze uz sve frekventne prometnice tik udaljeni od ceste i nemoguće ih ne uočiti. Idealni su kao i putokazi ukoliko ih pozicionirate da navode prema vašoj adresi. Mogći je zakup svih pozicija u gradovima i izvan širom Hrvatske.

Big Board ili mega board plakati

bigboard plakat

Dok je dimenzija jumbo plakata najčešće 5x3m, big board plakati ili mega board plakati su znatno većih dimenzija od 10 metara i više. Oni su pozicionirani u gradovina na pročeljima zgrada ili velikim prometnicama, velikim križanjima petljama i uz autocestu. Razliku je ih što se zakup pozicija osigurava na duži period od jumbo plakata.

Citylight plakati

City light plakati

City light plakate također nudimou sklopu outdoor oglašavanja. To su plakati pozicionirani u strogom centru grada uz tramvajska stajališta, trgove, šetališta, pješačke zone, trase i slično.

Na taj način obraćate se građanima i turistima kojih je znatan broj u centru grada. Iznimno su vidljivi s obzirom da su osvjetljeni.

Zakup oglašivačkog prostora u Outdoor oglašavanju

Našu uslugu outdoor oglašavanja nudimo tvrtkama i pojedinicima, ta vam možemo ponuditi dizajn, tisak i zakup prostora za vaše plakate. Također radi boljeg marketiškog efekta moguće je ponuditi određene lokacije ili narpaviti mješani zakup pozicija.

Pošaljite nam upit za zakup vanjskih oglasnih površina

3 + 0 = ?