City light plakati

City light u Zagrebu ponuda plakatnih mjesta

City light plakati kampanja u Zagrebu

Započeli smo oglašivačku kampanju s izradom i postavljanjem City light plakata širom Zagreba. City light plakati su osvjetljeni u metalnom kućištu i postavljeni u Zagrebu na najatraktivnijim lokacijama poput tramvajskih stanica, autobusnih stranica, na kioscima, pročeljima zgrada, ulicama.
Stoga je efekt oglašavanja ovim putem vrlo dobar jer ga vidi jako veliki broj ljudi.
City light plakate postavljamo u suradnji s Zagreb plakatom, te drugim plakaterima.

Zakup prostora za city light plakate

Minimalno trajanje kampanje i zakup za city light plakate je 14 dana. Cijene ovise o broju pozicija i samim lokacijama plakata. U sklopu naše ponude nudimo cjelokupno uslugu, tiska city light plakata, montaže, pozicioniranja i osmišljavanja oglasne kampanje.
S obzirom na naše agencijske rabate nudimo Vam najpovoljnije cijene za City light plakate, također ukoliko vam je potreban dizajn plakata, slobodno nam se obratite.

Njemačka međunarodna škola u Zagrebu

Njemačka međunarodna škola u Zagrebu djeluje više godina. za potrebe ogkašavanja i prezentacije dana otvorenih vrata škole izradili smo kampanju ui otisnuli city light plakate.

City light plakati

City light plakati su otisnuti na solventnim printerima visoke kvalitete, kako bi uz samo osvjetljenje na kučištu dobili efket žarkih boja. Postavljani su na više lokacija u Zagrebu.

Kontaktirajte nas
    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban City light plakati u Zagrebu, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: