Izrada 3D slova reklama za auto salon

3D slova reklama

Istaknite se s 3D slovima

Na tisuće različitih oblika, stilova teksta, fontova, boja u kombinaciji s mnoštvom različitih materijala omogućuju nam u ILI NET-u da izradimo za vas 3D slova reklama koja će plijeniti pažnjom prolaznike i promovirati vaš brend.
Pomoći ćemo vam odabrati odgovarajuće materijale i boje kako bi vaš logotip doslovno zasjao :)
3D slova reklama su odličan način kako potaknuti interes za vašim oglašenim prostorom uz naglašeni dizajn. Također 3D nemoraju biti samo slova, može biti bilo koji vaš zaštitni znak.

3D reklama

osvijetljena slova 3d

Vrste materijala za 3d slova i reklame

    Ovisno o namjeni i uvjetima gdje se postavlja 3D slova reklama, nudimo vam nekoliko baznih materijala od kojih se mogu raditi 3D reklame, bilo da su osvjetljene ili ne:

  • Drvena 3D slova su učestale 3D reklame. Često se postavljaju u untrašnje prostore zbog poreznosti drveta, no ako je drvo kvalitetno i lakirano otporno je i na vanjske uvjete.
  • Plastična 3D slova su vrlo trajna i služe za vanjske uvjete, i ono najbitnije koštaju manje od drvenih. Najčešće se rade od PVC materijala koji može biti sjajni ili matt, te ga je moguće obući djelomično ili potpuno u folije, te na taj način simuliraju različite materijale.
  • Metalna 3D slova su vrlo izdržljiva. Ukoliko se rade od kvalitetnijih materijala poput Inoxa djeluju vrlo elegantno. Osim inoxa moguća su u bakru i nehrđajućem čeliku.
  • Stiropor 3D slova nisu toliko izdržljiva i pretežno su samo za unutarnje prostore, no vrlo su atraktivnih cijena. Moguće ih je farbati, no moguća je i kombinacija s PVC-om i metalom kako bi bila izdržljivija i lijepše izgledala.

Ovisno o vrsti materijala od 3D slova reklama moguće je napraviti svijetleću reklamu s neon osvijetljenjem pozadinskim ili frontalnim. Također vrlo efektan način i vrlo jeftin je da ih osvijetlite s reflektorom.

LIPP automobili

LIPP automobili je tvrtka koja posjeduje nekoliko autosalona u Hrvatskoj.
Više o LIPP automobilima pogledajte na linku: http://www.lipp.hr/

Izrada 3d reklame

3D slova su ređena od stirdura, materijala sličnog stiroporu koji je bijele boje, te je ofarban u crnu boju. Na njega se lijepi sjajni PVC crne boje koji reflektira svjetlost. Sve zajedno se lijepi na površinu, te uz električarske radove osvjetljuje reflektorima.

Alati za izradu

  • CNC stroj
  • Montaža na licu mjesta
  • Električarski radovi