Informatika je naša usluga u koju spadaju održavanje uredske opreme, softwarea i aplikacija. ILI NET kao uspješna agencija unutar svog tima ima informatičare, inžinjere, software i hardvare informatika je naša domena.

INFORMATIKA

Osim ostalih naših usluga unutar informatičkih usluga nudimo vam uslugu savjetovanja pri kupnji računala i konfiguraciji, konfiguraciju poslovnih računala, konfiguraciju servera, instalacija Windowsa za poslovne korisnike i izradu kompjuterskih mreža.

Informatika

Održavanje informatičkih sustava

Informatika kao jedan od naših usluga i tijekom našeg višegodišnjeg iskustva u informatici i konfiguraciji računala za poslovne i osobne potrebe. Uočili smo veliki broj tvrtki koji posjeduju zastarjela računala i zastarjele sisteme. Takve tvrtke posjeduju neadekvatne sisteme ažuriranja i back-up podatka te nam se obraćaju i shvate nužnost održavanja poslovnih sistema samo kada ono zakaže. Osim benefita puno niže cijene ukoliko se pravovremeno održavaju kompjuteri i popratni sistemi to vam uvelike pojednostavljuje i ubrzava vaš radi i učinkovitost.

Informatika

Održavanja i informatika za manje tvrtke

Ukoliko ste manja tvrtka i mislite da su takve server konfiguracije skupe i samo za velike sisteme, varate se. Naime baš malim tvrtkama su potrebi automatizirani sistemi i jeftini serveri koji će vam omogućiti brže poslovanje jer najčešće takve manje tvrtke nemaju dovoljan broj zaposlenih kako bi odradila sve poslove administracije valjano.

Danas u informatici svakog mjeseca izlaze novosti i u hardwareu i u softerskom dijelu te kako bi to uspješno pratili i osigurali sinkronizaciju svih vaših uređaja potrebno je vrijeme i znanje, a ukoliko se bavite sa svojom djelatnošću i posvećeni ste svome poslu jednostavno ne stignete se baviti i informatikom. Stoga ILI NET vam stoji tu na raspolaganju, koji vam nudi podršku, analizu, savjetovanje i izgradnju kompjuterskih sistema i informatičke opreme u suradnji s našim dobavljačima ili odabiru vaših vlastitih.

Održavanje uredske opreme

Održavanje uredske opreme

Unutar našeg dojela informatika naša usluga održavanje kompjutroske opreme namijenjena je tvrtkama koje nemaju znanje iz informatike ili uglavnom manje i nemaju zaposlenog IT stručnjaka.

Naši tim informatičkih stručnjaka preporučiti će vam neophodne hardwarske sustave. Kao što su računala, laptopi, tableti, serveri, umreženje računala, odabir i instalacija operativih sustava, instalacija i ažuriranje anitivirusa i firewalla, postavljanje wi-fi internet mreža i drugo.

Instaliranje operativnih sustava

Instalacija windows operativnog sustava

U sklopu informatike danas je veliki problem pravilno instaliranje i postavljanje operativnih sustava kao što su Microsoft Windows ili Linux. Ili ako vas muči informatika.   Također ukoliko u vašoj tvrtci je potrebno pravilno postavljanje ili ažuriranje sustava Windows, obratite nam se i napraviti ćemo procjenu u etapama tako da možete neometani raditi.

Izrada kompjuterskih mreža

izrada kompjuterskih mreža

U tvrtci imate nekoliko računala ili laptopa, no ne možete prosijediti filove s jednog na drugo računalo? Želite instalirati server i pohranjivati sve podatke na njega? To je česta pojava, mi u ILI NET postavljamo i kreiramo kompjuterske mreže  za preko 100 računala, servera, laptopa ili pametnih telefona. Također radimo kompjuterske mreže za file sharing, printerske servere i drugo.

Konfiguracija računala

Konfiguracija kompjutora

Danas u ponudi postoji mnogo uredskih računala, no niste sigurni koje je za vas? Naime iako informatika je danas na zavidnom nivou, puno je pametnije graditi računalo za vas. Jer na taj način dobiti ćete točno što vam je potrebno i pri tome uštediti. Još jedna pogodnost je da na svaki dio imate garanciju, tako da na konfiguraciji možete izvaditi primjerice hard disk odnjeti ga na servis i priključiti drugi.

Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je u vašoj firmi informatika bauk, kontaktirajte nas za bilo kakvu informatičku pomoć, održavanje računala, nabavka novih, postavljanje mreža ili slično.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita: