TV oglašavanje danas kada imamo širok izbor kanala postaje sve povoljnije. TV oglašavanje više nije rezervirano samo za velike oglašivače, već i za male!

OGLAŠAVANJE NA TV-U

TV oglašavanje na svim televizijskim kanalima u Hrvatskoj i regiji . No vjerojatno mislite kako je oglašavanje na TV-u skupo? U krivu ste. Mi vam nudimo vrlo jeftino TV oglašavanje na udarnim terminima i to na televizijama HRT, nova TV, RTL i druge.

Niste se nikada oglašavali na televiziji?

Zašto naručivati TV oglašavanje preko marketiške agencije?

Ukoliko ste mislili da je TV oglašavanje samo za velike tvrtke s ogromnim budžetima u krivu ste. Naime zapažene kampanje (govorimo o 20 objava i više) moguće je ostvariti uz budžete i do 8.000 kuna!
Naime u Hrvatskoj televizija je idalje broj jedan od oglašivačkih kanala. Tako da s gore navedenim budžetima moguće je kroz pravo TV oglašavanje pokriti i preko 2.000.000 (miliuna) korisnika u Hrvatskoj.
Ukoliko se niste nikada oglašavali na televiziji, u ILI NET agenciji možete dobiti kompletnu uslugu na jednom mjestu! Naime radimo produkcije spotova za TV oglašavanje već od 4.000 kuna, te Vam možemo sugerirati izbor kanala i termina prikazivanja vaše reklame prikladno vašoj ciljanoj publici.
Pitate se zašto da koristimo agenciju za TV oglašavanje, kada možemo direktno se oglasiti na televiziji? Zbog toga što Vam naša agencija može osigurati ovisno o budžetima popuste i do 30%!

TV oglašavanje

Neki od TV kanala na kojima nudimo oglašavanje na TV

Nudimo Vam kompletnu uslugu medijskog planairanja u skladu s vapim budžetima, produkciju i izradu spotova, zakup pozicija za TV oglašavanje. Specijalizirani smo za produkciju TV reklama i njihovo plasiranje na Hrvatske televizijske programe i programe kablovske televizije poput:

 • HTV 1
 • HTV 2
 • HTV 3
 • HTV 4
 • Nova TV
 • RTL
 • Max TV
 • National Geographic
 • History Cahnnel
 • Discovery
 • FOX TV
 • Z1 televizija
 • Laudato TV
 • TV Rijeka
oglašavanje na televiziji

Kompletna usluga oglasnih kampanja na televizijama i medijsko planiranje

Svaka trgovina, proizvodnja i općenito svako poslovanje bi trebalo uključiti oglašavanje na televiziji u svoj marketing plan. Odrasla osoba u Hrvatskoj provodi pred TV-om više vremena nego pred bilo kojim drugim medijom. Uz naše targetiranje interesnih skupina ILI NET razvija plan i shodno tome TV oglašavanje koji će odgovarati vašoj poslovnoj strategiji i dovesti vam nove kupce.

ILI NET vam nudi detaljnu analizu tržišta i gledanosti, planiranja, analize troškova i analize gledanosti. Obratite nam se s povjerenjem.

Za koji iznos se možemo oglašavati na televiziji?

Sastavili smo Vam informativni mini cjenik TV oglašavanja, odnosno cjenika na HRT, Nova TV i RTL televiziji. Cijene se odnose za TV oglašavanje odnosno reklamni spot u trajanju od 10 sekundi. Naravno dostupni su i drugi termini po želji.
Na važeće cjenike odobravamo popuste ovisno o budžetu, kontinuitetu suradnje i drugim aspektima.

Navodimo sprimjere nekih cijena jutarnjih i večernjih termina za TV oglašavanje na HTV1 i HTV2. Naravno ovisno o kontinuitetu suradnje na sve cijene TV oglasa odobravamo rabate u iznosima i do 30%.

TV oglašavanje na HRT-u cijena

Cjenik na HRT1 i HRT2 se odnosni na prikazivanje spota od 10 sekundi u terminima prije emisija. Uz cjenike agencijski rabati se dogovaraju usmeno. Prednost oglašavanja na HRT-u je za razliku od komercijalnih televizija, nacionalne televizije imaju ograničen blok reklama od 9 minuta unutar 1 sata. To u prijevodu znači da se često događa da je vaš spot u bloku zna bit samostalan (bez drugih reklama).
Službeni cjenik bez popusta možete preuzeti na HRT stranicama.

HRT mjesečni indeksi

HRT će tijekom godine za TV oglašavanje primjenjivati programske indekste koji služe za uravnoteženje ponude i potražnje za oglasnim prostorom te mogu iznositi više ili manje od 1.

Primjer zakupa termina za TV oglašavanje

Kontaktirajte nas za primjer kampanje za TV oglašavanje s kojim je klijent išao s budžetom manjim od 7.000 kuna. Možemo vam poslati primjer oglašavanja na TV (prvi i drugi program HTV) s 22 prikazivanja što je dostatno za jednu solidnu kampanju za TV oglašavanje za tvrtke ili proizvod.

Naravno u mogućnosti smo vam ponuditi i tv oglašavanje za manje budžete na lokalnim TV postajama ili kablovskim kanalima.

Nemate reklamu za reklamiranje na televiziji?

Niste se nikada oglašavali na TV-u? Nemate vlastitu reklamu?
Nema problema! u ILI NET-u vam nudimo kompletnu uslugu, po vrlo povoljnim cijenama.

ILI NET vam nudi izradu spotova za televizijske reklame na profesionalnom nivou i po jeftinim cijenama. Bez obzira dali trebate spotove za TV oglašavanje s poznatim spikerima, animirane ili snimane s glumcima, možemo vam ponuditi sve na jednom mjestu.

Nudimo vam izradu originalnih spotova i video produkciju koju započinjemo s kreativnim sastankom, koji uključuje izradu sniopsisa, pisanje scenarija za TV reklamu, snimanje, animiranje, montažu i sinhronizaciju spotova. Spotovi su u HD rezoluciji koje osim za TV oglašavanje možete koristiti na bilo kojem drugom mediju. Nudimo i kratak rok izrade uz dugogodišnje iskustvo s našim partnerima.

Primjeri izrade televizijskih spotova u trajanju od 10 sekundi

Reklame za TV oglašavanje mogu biti:

 • animirani
 • snimani na lokaciji
 • igrani (glumci, scenarij)
 • teaser

Ovisno o kojoj vrsti produkcije se radi i trajanju spotovni mogu biti dužne od 5 sekuni pa sve do 30 sekundi.Naravno treba uzeti u obzir da ukoliko imate manje budćete za TV oglašavanje, da se reklamirate s kraćim spotovima.
Cijene izrade sličnih reklama za vašu tvrtku se kreću već od 4.000 kn + PDV!

Pogledajte ostale naše radove animacijskih i snimanih spotova.

Kontaktirajte nas za informativnu Ponudu

kontaktirajte nas za izradu informativne ponude TV oglašavanja s razradom medija plana u dogovoru s vama.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita: