TV oglašavanje danas kada imamo širok izbor kanala postaje sve povoljnije. TV oglašavanje više nije rezervirano samo za velike oglašivače, već i za male!

OGLAŠAVANJE NA TV-U

TV oglašavanje na svim televizijskim kanalima u Hrvatskoj i regiji . No vjerojatno mislite kako je oglašavanje na TV-u skupo? U krivu ste. Mi vam nudimo vrlo jeftino TV oglašavanje na udarnim terminima i to na televizijama HRT, nova TV, RTL i druge.

Niste se nikada oglašavali na televiziji?

Zašto naručivati TV oglašavanje preko marketinške agencije?

Ukoliko ste mislili da je TV oglašavanje samo za velike tvrtke s ogromnim budžetima u krivu ste. Naime zapažene kampanje (govorimo o 20 objava i više) moguće je ostvariti uz budžete i do 1.500 €!
Naime u Hrvatskoj televizija je idalje broj jedan od oglašivačkih kanala. Tako da s gore navedenim budžetima moguće je kroz pravo TV oglašavanje pokriti i preko 2.000.000 (milijuna) korisnika u Hrvatskoj.
Ukoliko se niste nikada oglašavali na televiziji, u ILI NET agenciji možete dobiti kompletnu uslugu na jednom mjestu! Naime radimo produkcije spotova za TV oglašavanje već od 850 €, te Vam možemo sugerirati izbor kanala i termina prikazivanja vaše reklame prikladno vašoj ciljanoj publici.
Pitate se zašto da koristimo agenciju za TV oglašavanje, kada možemo direktno se oglasiti na televiziji? Zbog toga što Vam naša agencija može osigurati ovisno o budžetima značajne popuste!

TV oglašavanje

Neki od TV kanala na kojima nudimo oglašavanje na TV

Nudimo Vam kompletnu uslugu medijskog planairanja u skladu s vapim budžetima, produkciju i izradu spotova, zakup pozicija za TV oglašavanje. Specijalizirani smo za produkciju TV reklama i njihovo plasiranje na Hrvatske televizijske programe i programe kablovske televizije poput:

 • HTV 1
 • HTV 2
 • HTV 3
 • HTV 4
 • Nova TV
 • RTL
 • Max TV
 • National Geographic
 • History Cahnnel
 • Discovery
 • FOX TV
 • Z1 televizija
 • Laudato TV
 • TV Rijeka
 • Mreža TV
oglašavanje na televiziji

Kompletna usluga oglasnih kampanja na televizijama i medijsko planiranje

Svaka trgovina, proizvodnja i općenito svako poslovanje bi trebalo uključiti oglašavanje na televiziji u svoj marketing plan. Odrasla osoba u Hrvatskoj provodi pred TV-om više vremena nego pred bilo kojim drugim medijom. Uz naše targetiranje interesnih skupina ILI NET razvija plan i shodno tome TV oglašavanje koji će odgovarati vašoj poslovnoj strategiji i dovesti vam nove kupce.

ILI NET vam nudi detaljnu analizu tržišta i gledanosti, planiranja, analize troškova i analize gledanosti. Obratite nam se s povjerenjem.

Za koji iznos se možemo oglašavati na televiziji?

Sastavili smo Vam informativni mini cjenik TV oglašavanja, odnosno cjenika na HRT, Nova TV i RTL televiziji. Cijene se odnose za TV oglašavanje odnosno reklamni spot u trajanju od 10 sekundi. Naravno dostupni su i drugi termini po želji.
Na važeće cjenike odobravamo popuste ovisno o budžetu, kontinuitetu suradnje i drugim aspektima.

Navodimo primjere nekih cijena jutarnjih i večernjih termina za TV oglašavanje na nacionalnim televizijama. Naravno ovisno o kontinuitetu suradnje na sve cijene TV oglasa odobravamo rabate u značajnim iznosima.

Koja je cijena TV oglašavanja?

Cjenici na nacionalnim telefvizijama se odnose najčešće na prikazivanje spota od 10 sekundi u terminima prije emisija. Uz cjenike agencijski rabati se dogovaraju ovisno o budžetima. Prednost oglašavanja na na nekim televizijama popout lokalnih i drugih je za razliku od nacionalnih televizija, da imaju ograničen blok reklama unutar 1 sata. To u prijevodu znači da se često događa da je vaš spot u bloku zna bit samostalan (bez drugih reklama).
Službene cjenik reklama na televizijama možete pogledati na:

Mjesečna indeksacija

Televizije će tijekom godine za TV oglašavanje primjenjivati programske indekse koji služe za uravnoteženje ponude i potražnje za oglasnim prostorom te mogu iznositi više ili manje od 1.

Primjer zakupa termina za TV oglašavanje

Kontaktirajte nas za primjer kampanje za TV oglašavanje s kojim je klijent išao s budžetom manjim od 1.500 €. Možemo vam poslati primjer oglašavanja na nacionalnim TV postajama u Hrvatskoj s 20-40 prikazivanja što je dostatno za jednu solidnu kampanju za TV oglašavanje za tvrtke ili proizvod.

Naravno u mogućnosti smo vam ponuditi i tv oglašavanje za manje budžete na lokalnim TV postajama ili kablovskim kanalima.

Nemate reklamu za reklamiranje na televiziji?

Niste se nikada oglašavali na TV-u? Nemate vlastitu reklamu?
Nema problema! u ILI NET-u vam nudimo kompletnu uslugu, po vrlo povoljnim cijenama.

ILI NET vam nudi izradu spotova za televizijske reklame na profesionalnom nivou i po jeftinim cijenama. Bez obzira dali trebate spotove za TV oglašavanje s poznatim spikerima, animirane ili snimane s glumcima, možemo vam ponuditi sve na jednom mjestu.

Nudimo vam izradu originalnih spotova i video produkciju koju započinjemo s kreativnim sastankom, koji uključuje izradu sinopsisa, pisanje scenarija za TV reklamu, snimanje, animiranje, montažu i sinkronizaciju spotova. Spotovi su u HD rezoluciji koje osim za TV oglašavanje možete koristiti na bilo kojem drugom mediju. Nudimo i kratak rok izrade uz dugogodišnje iskustvo s našim partnerima.

Primjeri izrade televizijskih spotova u trajanju od 10 sekundi

Reklame za TV oglašavanje mogu biti:

 • animirani
 • snimani na lokaciji
 • igrani (glumci, scenarij)
 • teaser

Ovisno o kojoj vrsti produkcije se radi i trajanju spotovi mogu biti dužne od 5 sekundi pa sve do 30 sekundi. Naravno treba uzeti u obzir da ukoliko imate manje budžete za TV oglašavanje, da se reklamirate s kraćim spotovima.
Cijene izrade sličnih reklama s profesionalnom produkcijom za vašu tvrtku se kreću već od 850,00 € + PDV!

Pogledajte ostale naše radove animacijskih i snimanih spotova.

Kontaktirajte nas za informativnu Ponudu

Kontaktirajte nas za izradu informativne ponude TV oglašavanja s razradom medija plana u dogovoru s vama.

  Upiti i informacije

  Molimo ispunite upitnik za oglašavanje na televiziji koji će nam pomoći u kreiranju media plana koja će nositi najveći efekt. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo.

  Unos vaših podataka

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno): Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Informacije o tv oglasnoj kampanji

  Molimo ispunite detaljno sve informacije kako bi mogli vam mogli kreirati media plan s maksimalnim rabatima i najboljim efektom. Nakon prihvaćanja ponude radimo projekciju efekta kampanje. Ovisno o trajanju kampanje, budžetu te učestalosti oglašavanja odobravamo agencijske rabate.

  Što se oglašava: (Naziv proizvoda ili usluge)


  Početak kampanje: Kraj kampanje:

  Da li imate TV spot: Oglašavanje na televizijama:

  Iznos budžeta (€): Dodatne informacije: Antispam zaštita: