Elementi internet stranice su esencijalni dijelovi koje programiramo kako bi vaša stranica bila što privlačnija i funkcionalnija.

Nephodni elementi internet stranice

Postoji puno elemenata internet stranice koje treba uzeti u obzir kada dizajnirate i planirate izradu web stranica.

Elementi uspješne internet stranice

U stvarnosti ti elementi internet stranice mogu se činiti kao beskrajna lista – no ako pogledate pažljivije postoje neki elementi internet stranice koji bez kojih ne možete imati uspješnu stranicu.

Elementi internet stranice

Dobar vizualni dizajn

Ne kažemo da svaka vrhunska internet stranica mora imati zapanjujući vizualni odnosno web dizajn – no ako vaša web stranica izgleda kao da je zadnji put ažurirana 1994. godine neće sigurno kotirati u samom vrhu.

Clean ili čisti i jednostavni dizajn je uglavnom sve što vam treba. Ukrašavanja web site-ova različitim elementima nisu loši, ne mi smo pobornici „manje je više“ dizajna.

Ukoliko nemate namjeru zagušiti vašu stranicu s previše elemenata, nego želite da stranica izgleda dobro i da se ističe od vaše konkurencije prepustite dizajn web stranica nama.

Promišljeno korisničko sučelje

Uz dobar dizajn web sitea ruku pod ruku ide i dobro osmišljenog korisničkog sučelja weba. Korisničko sučelje za što bolje i lakše snalaženje vaših posjetitelja na stranici je ključno za dobar i funkcionalan web sajt. Kada mi dizajniramo i planiramo web projekt mislimo o krajnjem korisniku tj. posjetitelju..

Prije same izrade i planiranja programiranja morate promisliti tko je vaš idealni posjetitelj?
Dali imaju veliko tehnološko predznanje ili su laici?

Svakako želite biti sigurni da navigacija kroz vašu web stranicu bude lako uočljiva i da se provlači kroz cijelu stranicu. Također trebalo bi povezati različite elemente unutar internet stranice.

Značajan sadržaj i elementi internet stranice

Poznati vam je onaj izraz „sadržaj je sve“. Možete imate vizualno zadivljujuće web aplikaciju koja je izgledom zadovoljava, no ako sadržaj odnosno elementi internet stranice i tekstovi nisu zadovoljavajući neće zaintrigirati i zadržati vaše posjetitelja na stranicama.

Kada pišete tekstove za vašu stranicu važno je istaknuti važne i korisne podatke kao što su informacije o vašim proizvodima, o vašoj tvrtci, proizvodima, uslugama itd. Ukoliko pišete obavijesti i vijesti (blog) informativni članci iz vaše djelatnosti su također od velike pomoći. Možete i provjerite da li je vaš tekst na stranicama jedinstven https://instatext.io/

 • MAPE INTERNET STRANICE

  Mape internetskih stranica su sitemapovi ili mape internetskih stranica. ukoliko imate web stranicu s nekoliko linkova (stranica) i pod linkova i niste napravili sitemap Google će imati poteškoće pri indeksiranju vaše stranice. Ili neće sve indeksirati ili neće znati koje ss HTML-i više ili manje važni.

 • KONTAKT OBRASCI

  Elementi u web programiranju su također kontakt obrasci. Kontakt obrazac je vrlo važan segment vašeg web sajta. S obzirom da klijenti uglavnom surfaju s pametnim telefonima, kontakt obrasci su ključni za jednostavan kontakt s vama.

 • WEB APLIKACIJE

  Web aplikacijeu sklopu vašeg web sitea su ključni elementi internet stranice. Unutar vašeg web sjedišta moguće je programirati aplikacije koje računaju, koje prikazuju vaš poslovni software, aplikacije vezane uz mape i ukratko sve što možete zamisliti.

 • DRUŠTVENE MREŽE

  Društvene mreže s obzirom na broj korisnika u Hrvatskoj i u svijetu jednostavno moraju biti ključni elementi web sitea. Unutar vaše site-a možete integrirati vaše poslovne profile sa društvenih mreža, ankete, filmove s Facebooka, tweetove i druge elemente s društvenih mreža.

 • HOSTING

  Hosting ili smještaj stranica je esencijalana za smještaj vaših portala, web trgovina, aplikacija ali i e-mailova. Zbog geolokacije bitno je da su serveri smješteni u Hrvatskoj a time dolazite do boljeg rangiranje. Također i održavanje i backup je jednostavniji.

Kontaktirajte nas za razvoj elemenata vaše web stranice

Ukoliko imate nefunkcionalnu web sjedište i niste sigurni koji elementi internet stranice bi koristile vama, kontaktirajte nas. Napraviti ćemo analizu vaših stranica te poslati Vam ponudu.

  Kontaktirajte nas i započnite vaš projekt

  Ukoliko ste zainteresirani za našu uslugu Elementi internet stranice ili izrade internetskih siteova, internetskih trgovina, portala ili oglasnika ispunite dole navedeni obrazac te ćemo vam odgovoriti promptno. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno): Vaš e-mail: Kontakt telefon: Zainteresiran sam za slijedeće: Vrsta stranice: Dodatne informacije: Antispam zaštita: