Elementi internet stranice su esencijalni dijelovi koje programiramo kako bi vaše stranice bila što privlačnija i funkcionalnija.

ELEMENTI INTERNET STRANICE

Postoji puno elemenata internet stranice koje treba uzeti u obzir kada dizajnirate i planirate izradu internet stranice.

Elementi uspješne internet stranice

U stvarnosti ti elementi internet stranice mogu se činiti kao beskrajna lista – no ako pogledate pažljivije postoje neki elementi internet stranice koji bez kojih ne možete imati uspješnu stranicu.

Elementi internet stranice

Dobar vizualni
dizajn

Ne kažemo da svaka vrhunsta internet stranica mora imati zapanjujući vizulani odnosno web dizajn – no ako vaša internet stranica izgleda kao da je zadnji put ažurirana 1994. godine neće sigurno kotirati u samom vrhu.

Clean ili čisti i jednostavni dizajn je uglavnom sve što vam treba. Ukrašavanja internet stranice različitim elementima nisu loši, ne mi smo pobornici „manje je više“ dizajna.

Ukoliko nemate namjeru zagušiti vašu stranicu s previše elemenata, nego želite da stranica izgleda dobro i da se ističe od vaše konkurencije prepustite dizajn internet stranice nama.

Elementi internet stranice

Elementi internet stranice

Promišljeno
korisničko sučelje

Uz dobar dizajn internet stranice ruku pod ruku ide i dobro osmišljenog korisničkog sučelja internet stranice. Korisničko sučelje za što bolje i lakše snalaženje vaših posjetitelja na stranici je ključno za dobar i funkcionalan web sajt. Kada mi dizajniramo internet stranicu mislimo o krajnjem korisniku tj. posjetitelju vaše stranice.

Prije same izrade internet stranice morate promisliti tko je vaš idealni posjetitelj?
Dali imaju veliko tehnološko predznanje ili su laici?

Svakako želite biti sigurni da navigacija kroz vašu internet stranicu bude lako uočljiva i da se provlači kroz cijelu stranicu. Također trebalo bi povezati različite elemente unutar internet stranice.

Značajan sadržaj
internet stranice

Poznati vam je onaj izraz „sadržaj je sve“. Možete imate prekrasnu internet stranicu koja je izgledom zadovoljavajuća no ako sadržaj odnosno elementi internet stranice i tekstovi nisu zadovoljavajući neće zaintrigirati i zadržati vaše posjetitelja na stranicama.

Kada pišete tekstove za vašu stranicu važno je istaknuti važne i korisne podatke kao što su informacije o vašim proizvodima, o vašoj tvrtci, proizvodima, uslugama itd. Ukoliko pišete obavijesti i vijesti (blog) informativni članci iz vaše djelatnosti su također od velike pomoći.

Elementi internet stranice

Mape internet stranice

Mapa web stranice

Elementi internet stranice su sitemapovi ili mape internetskih stranica. ukolikoimate web stranicu s nekoliko linkova (stranica) i pod linkova i niste napravili sitemap Google će imati poteškoće pri indeksiranju vaše stranice. Ili neće sve indeksirati ili neće znati koje su stranice više i manje važne.

Kontakt obrasci

Izrada kontakt obrasca

Elementi internet stranice su također kontakt obrasci. Kontakt obrazac je vrlo važan segment vaše internet stranice. S obzirom da klijenti uglavnom surfaju s pametnim telefonima, kontakt obrasci su ključni za jednostavan kontakt s vama.

Web aplikacije

Izrada web aplikacija

Web aplikacije unutar vaše internet stranice su ključni elementi internet stranice. Unutar vaše internet stranice moguće je programirati aplikacije koje računaju, koje prikazuju vaš poslovni software, aplikacije vezane uz mape i ukratko sve što možete zamisliti.

Društvene mreže

Društvene mreže

Društvene mreže s obzirom na broj korisnika u Hrvatskoj i u svijetu jednostavno moraju biti ključni elementi internet stranice. unutra vaše stranice možete integrirati vaše poslovne stranice sa društvenih mreža, ankete, filmove s Facebooka, tweetove i druge elemente s društvenih mreža.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate ne funkcionalnu internet stranicu i niste sigurni koji elementi internet stranice bi koristile vama, kontaktirajte nas. Napraviti ćemo analizu vaše stranice i poslati Vam ponudu.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita: