Internet stranica je poslovni dokument ili promotivnog karaktera na mreži.

Internet stranice za usluge i proizvode

Pod izradom pojmom internet stranica podrazumijevamo cjelokupan proces kompletiranja vaših potreba, izrada plana i rješenja za izradu internet stranice koja bi odgovarala vašim potrebama. Izrada internetske stranice ili programiranje web stranice je puno više od samog dizajna

Internet stranica

Dizajn i razvoj

Dizajn internetske stranice se odnosi samo na proces kreiranja vizualne komponente internet stranica.

 • Izrada ili razvoj

  Izrada web stranica ne znači samo da stranica dobro izgleda, već da zadovoljava fukcionalnošću

 • Programiranje

  Znači da programer osim dobrog poznavanja programiranja internet stranica ima i znanje o grafici, sadržaju, skriptiranju, SEO, i marketinškim aspektima internet stranica

 • Svrha stranice

  To znači da izvlačimo maksimalnu korist od internet stranice

 • Isplativost

  Uzimamo u obzir odnos uloženo dobiveno

Učinkovita internet stranica

Izradom web stranica znači da dobivate korist od uloženog, te da stranice moraju biti održive to jest generirati profit.
Sugeriramo prije samog procesa izrade web stranica savjetovanje s jednom tvrtkom o vašim ciljevima, očekivanjima, konkurenciji, planovima i slično kako bi se kreirao prava marketing strategija i same izrade  i samog marketinga.
Kada se poštuju ovi koraci u strategiji na kraju dobijete stranicu koja generira ono što želite i postaje vrlo bitna stavka u vašem poslovanju.
U našem dizajn studiju programiramo internet stranice prema vašim potrebama te se obvezujemo da ćete dobiti sve što vam je uistinu potrebno za kvalitetnu promociju na internetu.

Koji nam je sadržaj potreban?

Web stranice se sastoje kao što i sama riječ kaže od određenog broja web sjedišta koje služe informiranju koristeći različite tehnologije i međusobno su povezane linkovima. Postoje dva aspekta web stranica na internetu. Prvi aspekt su prezentacijske web stranice koje komuniciraju sa posjetiteljima uglavnom vizualno, dok drugi aspekt su stranice koje pružaju informacije za tražilice i pretraživače.

Markup jezik ili HTML se koristi pri izradi  i on govori preglednicima kako da prikažu informacije korisniku. Koristi se i Extensible HyperText Markup Language (XHTML). Koristeći HTML ili XHTML dizajner programira stranicu te definira kako će se ona prikazivati u preglednicima. U današnje vrijeme pojavio se i jezik koji definira osim strukture stranice i njen izgled, on se zove CSS ili Cascading Style Sheets.

Kontakt za izradu stranica

Ukoliko ste u procesu odluke za kreiranjem nove ili moderniziranja stare stranice, no niste sigurni za kakvim projektm imate potrebe, odnosno niste zadovoljni postojećim slobodno nas kontaktirajte.

  Kontaktirajte nas i započnite vaš projekt

  Ukoliko ste zainteresirani za našu uslugu Što podrazumijevamo pod izradom internet stranica? ili izrade internetskih siteova, internetskih trgovina, portala ili oglasnika ispunite dole navedeni obrazac te ćemo vam odgovoriti promptno. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno): Vaš e-mail: Kontakt telefon: Zainteresiran sam za slijedeće: Vrsta stranice: Dodatne informacije: Antispam zaštita: