Izrada internet stranica postala je esecijalna djelatnost naše tvrtke. Razvoj stranice je proces koji obuhvaća planiranje, dizajn, programiranje, razvoj i održavanje.

Izrada internet stranica

Mnogi ljudi koriste miješaju dva termina web dizajn ili dizajn internet stranica i izrada internet stranica. No ta dva termina imaju sasvim različito značenje. Ukoliko tražite uslugu izrade internet stranice pojasniti ćemo vam oba pojma

izrada internet stranica

DIZAJN INTERNET STRANICA

Dizajn internet stranica ili web dizajn je usluga izrade izgleda same internet stranice i kakvu posjetitelji imaju interakciju s vašom stranicom, za razliku od izrade internet stranica koji je cjelokupan proces. Dobar web dizajner zna principe web dizajna kako bi dizajnirao stranicu super izgleda. Web dizajneri također kreiraju zanimljive stranice kroz koje posjetitelji žele surfati i žele se zadržati na njima.

PROGRAMIRANJE INTERNET STRANICA

Izrada internet stranica profesionalnog izgleda

Programiranje  je djelatnost koja se bavi izradom i razvojem internet stranica od ideje do završetka internet stranice.

Programer internet stranica je fokusiran na kako i što stranica radi, te kako posjetitelji dobivaju uslugu putem internet stranice. Dobar programer zna programske jezike kao što su CSS, PHP i sl. I putem njih programira stranicu, složenije kontakt obrasce te održavaju stranicu kako bi ispravno radila.

Izrada internet stranica i dizajn internet stranica su dva zanimanja koja su u korelaciji i ovisna jedna o drugome, tako da u uspješnim tvrtkama za izradu internet stranica obično imamo i web dizajnera i programera.

U našoj marketing agenciji trudimo se kreirati internet stranice za naše klijente kako bi zajednički postigli uspjeh u promociji naših klijenata i njihovih internet stranica na zadovoljstvo svih nas. Naš glavni cilj je i uvijek će biti online i offline brendiranje, komunikacije i uspješne marketing strategije.

Ukoliko trebate kreativni dizajn internet stranica, brzu i profesionalnu uslugu izrada internet stranica, online marketing kampanje, održavanje internet stranica ukopnonirano s našim izuzetnim znanjem i iskustvom slobodno nam se obratite.

Kompletno rješenje i strategija za vas:

 • Vizija i strategija

  Od strateškog marketing planiranja do dizajna internet stranica i analize tržišta.

 • Dizajn i izrada internet stranica

  Koliko ste zadovoljni vašim internet stranicama ukoliko ih imate? Naše internet stranice su elegantno dizajnirane, pretvaraju posjetitelje u vaše kupce i ostavljaju pozitivno iskustvo vaših posjetitelja

 • Online marketing

  Od SEO optimizacije vaših internet stranica, preko marketinga na društvenim mrežama izrađujemo internet stranice koje će vam pomoći u rastu vaše tvrtke

 • Trening i edukacija

  Vršimo trening i edukaciju vas i vaših zaposlenika pri kreiranju internet marketing strategije za vašu tvrtku te zajednički tražimo rješenja kreiranja usjpešnih marketing kampanja

Software

Grafički software

Programi za izradu grafike i obradu fotografija za izrada internet stranica

Izračun cijena izrade stranica

Izrada internet stranica prema vašim željama i potrebama, pri kojima savjetujemo naše klijente kako bi napravili što uspješnije stranice visoke posjećenosti i brzog učitavanja. Kontaktirajte nas za Ponudu.

  Izračunajte cijene vaše nove internetske stranice

  Kreirali smo ovaj kalkulator za izračun cijena za naše cijenjene posjetitelje. Molimo uzmite u obzir da su cijene izrade, dizajna i programiranja okvirne, te ukoliko nas kontaktirate sigurno možemo dogovoriti nekakav popust :)
  Zahvaljujemo.

  Unos vaših podataka

  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Izračun troška web stranice

  Struktura stranice:


  1. Broj stranica (obavezno)

  Odaberite broj stranica i podstranica
  Upišite broj poveznica (npr. Početna, O nama, Kontakt, Proizvodi...)

  2. Višejezičnost:

  Da li vam je potrebna višejezičnost?
  Ukoliko vam je potrebno više jezična stranica s integriranim vašim prijevodima. Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova, kreiranje multisite jezičnih sučelja i prijevoda svih ostalih elemenata.

  3. Logotip:

  Da li želite i dizajn logotipa?
  Ukoliko vam je potreban grafički dizajn logotipa odaberite. Ponuda se odnosi na izradu logotipa u 3 rješenja prema vašim uputama.

  4. Web hosting:

  Da li želite web hosting?
  Ukoliko vam je potreban web hosting odaberite navedeno. Web hosting se odnosi do veličine 2000 MB i do 50 e-mailova te se nalazi u Hrvatskoj. Cijena je bazirana u trajanju 1 godine.

  5. Fotografije:

  Da li su vam potrebne stock fotografije?
  Ukoliko vam je potrebno kupovina stock fotografija i njihova obrada odaberite broj fotografija.

  6. Pisanje tekstova:

  Da li su vam je potrebna usluga pisanja tekstova?
  Ukoliko vam je potrebna usluga pisanja teksta molimo odaberite. Ponuda se odnosi na pisanje tekstova baziran na kartici teksta.

  7. Blog:

  Da li vam je potreban blog?
  Ukoliko vam je potreban integrirani blog za vijesti ili objave molimo odaberite. Ponuda se odnosi na izradu kategoriziranog bloga i s unosom do 5 objava.

  8. SEO optimizacija:

  Da li vam je potrebna SEO optimizacija?
  Ukoliko vam je potrebna SEO optimizacija molimo odaberite. Ponuda se odnosi na osnovnu SEO optimizaciju, izradu SEO friendly URL, izrada metadata te izradu XML sitemapa za bržu indeksaciju na Google.

  Procjena troška ukupno

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća svakako morate odabrati pod stavkom 1. Broj stranica obavezno, te ostale stavke opcionalno.


  Upišite dodatne napomene:

  Antispam zaštita:

  Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene web stranice su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli naši dragi posjetitelji kako bi organizirali si budžet za izradu, odnosno vidjeli koji su Vam elementi neophodni.
  No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate.

  U skopu naše usluge možete pogledati:

  Web portali

  Razvoj web portala za vijesti, forume, portale za oglase.

  Web trgovina

  Web shop, internet trgovine, izrada profesionalnih web dućana, web shopa

  Stranice za ordinacije

  Izrada web stranice za liječničke ordinacije, izrada web stranica za zubarske ordinacije i slično.

  Portali za nekretnine

  Izrada web stranica ili portala za agencije za prodaju nekretnina, najam nekretnina, reklama nekretnina