Izrada internet stranica postala je esecijalna djelatnost tvrtki. Razvoj stranice je proces koji obuhvaća planiranje, dizajn, programiranje, razvoj i održavanje.

Izrada internet stranica

Mnogi ljudi koriste miješaju dva termina web dizajn ili dizajn internet stranica i izrada internet stranica. No ta dva termina imaju sasvim različito značenje. Ukoliko tražite uslugu izrade internet stranice pojasniti ćemo vam oba pojma

Izrada internet stranica

DIZAJN INTERNET STRANICA

Dizajn internet stranica ili web dizajn je usluga izrade izgleda same internet stranice i kakvu posjetitelji imaju interakciju s vašom stranicom, za razliku od izrade internet stranica koji je cjelokupan proces. Dobar web dizajner zna principe web dizajna kako bi dizajnirao stranicu super izgleda. Web dizajneri također kreiraju zanimljive stranice kroz koje posjetitelji žele surfati i žele se zadržati na njima.

PROGRAMIRANJE INTERNET STRANICA

Izrada internet stranica

Programiranje  je djelatnost koja se bavi izradom i razvojem internet stranica od ideje do završetka internet stranice.

Programer internet stranica je fokusiran na kako i što stranica radi, te kako posjetitelji dobivaju uslugu putem internet stranice. Dobar programer zna programske jezike kao što su CSS, PHP i sl. I putem njih programira stranicu, složenije kontakt obrasce te održavaju stranicu kako bi ispravno radila.

Izrada internet stranica i dizajn internet stranica su dva zanimanja koja su u korelaciji i ovisna jedna o drugome, tako da u uspješnim tvrtkama za izradu internet stranica obično imamo i web dizajnera i programera.

U našoj marketing agenciji trudimo se kreirati internet stranice za naše klijente kako bi zajednički postigli uspjeh u promociji naših klijenata i njihovih internet stranica na zadovoljstvo svih nas. Naš glavni cilj je i uvijek će biti online i offline brendiranje, komunikacije i uspješne marketing strategije.

Ukoliko trebate kreativni dizajn internet stranica, brzu i profesionalnu uslugu izrada internet stranica, online marketing kampanje, održavanje internet stranica ukopnonirano s našim izuzetnim znanjem i iskustvom slobodno nam se obratite.

Kompletno rješenje i strategija za vas:

 • Vizija i strategija

  Od strateškog marketing planiranja do dizajna internet stranica i analize tržišta.

 • Dizajn i izrada internet stranica

  Koliko ste zadovoljni vašim internet stranicama ukoliko ih imate? Naše internet stranice su elegantno dizajnirane, pretvaraju posjetitelje u vaše kupce i ostavljaju pozitivno iskustvo vaših posjetitelja

 • Online marketing

  Od SEO optimizacije vaših internet stranica, preko marketinga na društvenim mrežama izrađujemo internet stranice koje će vam pomoći u rastu vaše tvrtke

 • Trening i edukacija

  Vršimo trening i edukaciju vas i vaših zaposlenika pri kreiranju internet marketing strategije za vašu tvrtku te zajednički tražimo rješenja kreiranja usjpešnih marketing kampanja

Izrada internet stranica

Grafički software

Programi za izradu grafike i obradu fotografija za izrada internet stranica

Kontaktirajte nas

Izrada internet stranica prema vašim željama i potrebama, pri kojima savjetujemo naše klijente kako bi napravili što uspješnije stranice visoke posjećenosti i brzog učitavanja. Kontaktirajte nas za Ponudu.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U skopu naše usluge možete pogledati:

  Web portali

  Razvoj web portala za vijesti, forume, portale za oglase.

  Web trgovina

  Web shop, internet trgovine, izrada profesionalnih web dućana, web shopa

  Stranice za ordinacije

  Izrada web stranice za liječničke ordinacije, izrada web stranica za zubarske ordinacije i slično.

  Portali za nekretnine

  Izrada web stranica ili portala za agencije za prodaju nekretnina, najam nekretnina, reklama nekretnina