Izrada internet stranica postala je esecijalna djelatnost naše tvrtke. Razvoj stranice je proces koji obuhvaća planiranje, dizajn, programiranje, razvoj i održavanje.

Izrada internet stranica

Mnogi ljudi koriste miješaju dva termina web dizajn ili dizajn web stranice i izrada internet stranica. No ta dva termina imaju sasvim različito značenje. Ukoliko tražite uslugu izrade modernog web sitea pojasniti ćemo vam oba pojma. U konačnici svakom klijentu bi trebala objedinjena suluga oba pojma.

izrada internet stranica

Dizajn web stranice

Dizajn web siteova ili web dizajn je usluga u kojoj oblikojuemo site-ove i predviđamo kakvu posjetitelji imaju interakciju s vašom stranicom, dok je pod pojmom izrade obično cjelokupan proces ukomponiramn s programiranjem, kreiranjem sadržaja, optimizacijom i marketing strategijom. Dobar web dizajner poznaje principe web dizajna kako bi kreirao stranicu koja dobro komnicira s posjetiteljima, jsna je i pregledna. Web dizajneri također kreiraju zanimljive stranice kroz koje posjetitelji žele surfati i žele se zadržati na njima.

Programiranje i razvoj stranica

Programiranje  je djelatnost koja se bavi izradom i razvojem web sitea od ideje do završetka internetske stranice.

Programer internet aplikacije je fokusiran na kako i što aplikacija na internetu radi, te kako posjetitelji dobivaju uslugu putem web stranice. Dobar programer zna programske jezike kao što su CSS, PHP i sl. I putem njih programira kompletan site, složenije kontakt obrasce, aplikacije unutar sitea te održavaju stranicu kako bi ispravno radila.

Izrada internet stranica i dizajn stranice su dva zanimanja koja su u korelaciji i ovisna jedna o drugome, tako da u uspješnim tvrtkama koje se bave navedenim uslugama obično imamo i web dizajnera i programera.

U našoj marketing agenciji trudimo se kreirati web stranice za naše klijente kako bi zajednički postigli uspjeh u promociji naših klijenata i njihove proisutnosti na internetu na zadovoljstvo svih nas. Naš glavni cilj je i uvijek će biti online i offline brendiranje, komunikacije i uspješne marketing strategije.

Ukoliko trebate kreativni dizajn web stranica, brzu i profesionalnu uslugu razvoja i objave vašeg sitea, online marketing kampanje, održavanje stranice ukopnonirano s našim izuzetnim znanjem i iskustvom slobodno nam se obratite.

Kompletno rješenje i strategija za vas:

 • Vizija i strategija

  Od strateškog marketing planiranja repko dizajna, programiranja, analize tržišta i marketing strategije.

 • Dizajn i razvoj internet stranica

  Koliko ste zadovoljni vašim web stranicama ukoliko ih imate? Web site-ovi koje smo kreirali su elegantno dizajnirane, pretvaraju posjetitelje u vaše kupce i ostavljaju pozitivno iskustvo vaših posjetitelja

 • Online marketing

  Od SEO optimizacije vašeg web sjedišta, preko marketinga na društvenim mrežama kreiramo projekte koje će vam pomoći u rastu vaše tvrtke

 • Trening i edukacija

  Vršimo trening i edukaciju vas i vaših zaposlenika pri kreiranju online marketing strategije za vašu tvrtku te zajednički tražimo rješenja kreiranja usjpešnih marketing kampanja

Software koje koristimo

Neki od softwarea koje koristimo za programiranje i razvoj site-ova

Grafički software za izradu kreativnih rješenja

Programi za obradu grafike, obradu fotografija te osmišljavanja kreative

Izračun cijena izrade stranica

Izrada internet stranica prema vašim željama i potrebama, pri kojima savjetujemo naše klijente kako bi napravili što uspješnije stranice visoke posjećenosti i brzog učitavanja. Ispunite kaklulator i saznajte cijene izrade web stranica u ILI NET agenciji.

  Izračunajte cijene vaše nove internetske stranice

  Ispunite aplikaciju za izračun troška i fromiranje budžeta za vaše sjedište na internetu neovisno da li je za potrebe vaše tvrtke, prezentacijskog tipa, stranice za vaš brend ili nešto treće. Molimo uzmite u obzir da su cijene razvoja, dizajna i programiranja okvirne, te ukoliko nas kontaktirate direktno sigurno možemo dogovoriti nekakav popust :) Zahvaljujemo.

  Unos vaših kontakt podataka Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Izračun troška razvoja i dizajna

  Struktura:
  1. Broj podstranica (obavezno) Odaberite broj poveznica i podstranica
  Upišite ukupan broj poveznica unutar vaše nove stranice (npr. Početna, O nama, Kontakt, Usluge, ...) 2. Višejezičnost: Da li vam je potrebna višejezičnost?
  Ukoliko vam je potrebno više jezičan multisite s integriranim vašim prijevodima. Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova, kreiranje multisite jezičnih sučelja i prijevoda svih ostalih elemenata. 3. Logotip: Da li želite i dizajn logotipa?
  Ukoliko vam je potreban grafičko oblikovanje logotipa odaberite. Ponuda se odnosi na izradu logotipa u 3 rješenja prema vašim uputama. 4. Web hosting: Da li želite web hosting?
  Ukoliko vam je potreban hosting odaberite navedeno. Hosting odnosno smještaj stranica se odnosi do veličine 2000 MB i do 50 e-mailova te se serveri nalaze u Hrvatskoj. Proračun je baziran u trajanju 1 godine. 5. Fotografije: Da li su vam potrebne stock fotografije?
  Ukoliko vam je potrebno kupovina stock fotografija i njihova obrada odaberite broj fotografija. 6. Pisanje tekstova: Da li su vam je potrebna usluga pisanja tekstova?
  Ukoliko vam je potrebna usluga pisanja teksta za vašu novu internetsku stranicu molimo odaberite. Ponuda se odnosi na pisanje tekstova baziran na kartici teksta. 7. Blog: Da li vam je potreban blog?
  Ukoliko vam je potreban integrirani blog za vijesti ili objave molimo odaberite. Ponuda se odnosi na izradu kategoriziranog bloga i s unosom do 5 objava. 8. SEO optimizacija: Da li vam je potrebna SEO optimizacija?
  Ukoliko vam je potrebna SEO optimizacija prilikom izrade molimo odaberite. Ponuda se odnosi na osnovnu SEO optimizaciju, izradu SEO friendly URL, izrada metadata te izradu XML sitemapa za bržu indeksaciju na Google. 9. Dodatne napomene:
  Upišite dodatne napomene: Antispam zaštita: Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene kreiranja i razvoja su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli odnosno kako bi planirali budžet, te također uključili nepohodne elemente i funkcionalnost.
  Odabrani projekt radimo po principu ključ u ruke, dakle gotove stranice sa svim objavama i stranicama.
  Radimo u najpoznatijem CMS sustavu Wordpress koji radi sa najnovijim verzijama PHP i MySQL. Navedeno je preduvjet između ostalog kvalitetne pozicije na Googleu i brzo se učitavaju. Nakon što završi izrada web stranice istu možete samostalno uređivati, dodavati vijesti, akcije, najave, nove usluge i slično. Naposljetku vršimo edukaciju za samostalno vođenje i ažuriranje.
  No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate za popust na dobivene cijene.  Procjena cijene projekta

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća svakako morate odabrati pod stavkom 1. Broj stranica obavezno, te ostale stavke opcionalno.