Izrada internet stranice za ordinacije, ambulante, poliklinike, bolnice, veterinarske ambulante i druge zdravstvene ustanove.

IZRADA INTERNET STRANICE ZA ORDINACIJE I POLIKINIKE

Mi smo marketing agencija specijalizirana za dizajn internet stranica, upravljanje internet stranicama i za izrada internet stranice za ordinacije, doktore, liječničke i farmaceutske tvrtke i ljekarne.

Ne samo da kreiramo efektivnan dizajn i izrada internet stranice za ordinacije već su i visoko rangirane na tražilicama poput Google i Bing. Naše web stranice imaju i mobilnu verziju, prilagođenu mobilnim telefonima i tabletima kako bi bile dostupne svakome i bilo gdje.

Naša usluga uključuje dizajn web stranice, izradu internet stranice za ordinacije, osmišljavanje i dizajn logotipa, marketing na društvenim mrežama, optimizaciju stranica za tražilice i upravljanje i održavanje web stranica za ordinacije

izrada internet stranice za ordinacije

Izrada internet stranica za stomatološke ordinacije

 • Dizajn

  Dizajn internet stranica responzivnih standarda.

 • Domene

  Odabir, zakup i registracija domene

 • E-mail

  Izrada e-mail grupa, e-mail računa i sigurnosne postavke.

 • Obrasci

  Izrada obrazaca za pacijente i liječnike

 • Marketing

  Google oglašavanje Adwords za kvalitetno oglašavanje stranice

 • Responzivnost

  Izrada mobilne verzije internet stranice

 • Naručivanje

  Online naručivanje pacijenata

 • Kalendar

  Izrada kalendara zauzetosti ambulante

Web stranice za ljekarnike i liječnike

Naše bogato iskustvo u izradi web stranica posebice u izradi internet stranica za ordinacije pomaže nam da radimo stranice privlačnog dizajna koje će provlačiti vaše sadašnje pacijente no i ono bitnije koje će privući nove pacijente.

S našim profesionalnim dizajnom web stranica ostavljate dojam ozbiljne i profesionalne ordinacije što je pacijentima izuzetno bitno kako bi stvorili sigurnost prema vama.

Naš dizajn tim kreira sve potrebno za uspješno vođenje liječničke ordinacije kao što su odgovori na pitanja pacijenata, savjeti, online obrasci i prijave za pregled i sl.

Stranice za poliklinike i farmaceutsku industriju

Prilikom izrade internet stranica za ordinacije konzultiratićemo se s vama kako bi dizajnirali i izradili osim web stranice i strategiju razvoja vaše ordinacije na društvcenim mrežama.

Možemo osmisliti marketing kampanju za vaše postojeće Facebook, Google+, LinkedIn i Twitter stranice ukoliko ih imate, te ih povezati sa internetkim site-om kako bi privoukli što više posjetitelja odnosno budućih pacijenata.

Web stranica za ordinacije dizajnirana i izrađena kod nas omogućiti će vam da ostavite dobar dojam na vaše pacijente, povećate prisutnost vaših usluga, educirate pacijente i povećate vašu medicinsku uslugu.

Saznajte cijenu izrada internet stranice za ordinacije

Ukoliko ste privatna liječnička praksa, zubna ordinacija, farmaceutska kompanija, ambulanta, veteriranska stanica ili slične struke, kontaktirajte nas za izradu web stranice za ordinacije. U tom području naša agencija ima dosta iskustva što možete vidjeti iz naših primjera.

  Izračunajte cijene vaše nove internetske stranice

  Ispunite aplikaciju za izračun troška i fromiranje budžeta za vaše sjedište na internetu neovisno da li je za potrebe vaše tvrtke, prezentacijskog tipa, stranice za vaš brend ili nešto treće. Molimo uzmite u obzir da su cijene razvoja, dizajna i programiranja okvirne, te ukoliko nas kontaktirate direktno sigurno možemo dogovoriti nekakav popust :) Zahvaljujemo.

  Unos vaših kontakt podataka Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Izračun troška razvoja i dizajna

  Struktura:
  1. Broj podstranica (obavezno) Odaberite broj poveznica i podstranica
  Upišite ukupan broj poveznica unutar vaše nove stranice (npr. Početna, O nama, Kontakt, Usluge, ...) 2. Višejezičnost: Da li vam je potrebna višejezičnost?
  Ukoliko vam je potrebno više jezičan multisite s integriranim vašim prijevodima. Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova, kreiranje multisite jezičnih sučelja i prijevoda svih ostalih elemenata. 3. Logotip: Da li želite i dizajn logotipa?
  Ukoliko vam je potreban grafičko oblikovanje logotipa odaberite. Ponuda se odnosi na izradu logotipa u 3 rješenja prema vašim uputama. 4. Web hosting: Da li želite web hosting?
  Ukoliko vam je potreban hosting odaberite navedeno. Hosting odnosno smještaj stranica se odnosi do veličine 2000 MB i do 50 e-mailova te se serveri nalaze u Hrvatskoj. Proračun je baziran u trajanju 1 godine. 5. Fotografije: Da li su vam potrebne stock fotografije?
  Ukoliko vam je potrebno kupovina stock fotografija i njihova obrada odaberite broj fotografija. 6. Pisanje tekstova: Da li su vam je potrebna usluga pisanja tekstova?
  Ukoliko vam je potrebna usluga pisanja teksta za vašu novu internetsku stranicu molimo odaberite. Ponuda se odnosi na pisanje tekstova baziran na kartici teksta. 7. Blog: Da li vam je potreban blog?
  Ukoliko vam je potreban integrirani blog za vijesti ili objave molimo odaberite. Ponuda se odnosi na izradu kategoriziranog bloga i s unosom do 5 objava. 8. SEO optimizacija: Da li vam je potrebna SEO optimizacija?
  Ukoliko vam je potrebna SEO optimizacija prilikom izrade molimo odaberite. Ponuda se odnosi na osnovnu SEO optimizaciju, izradu SEO friendly URL, izrada metadata te izradu XML sitemapa za bržu indeksaciju na Google. 9. Dodatne napomene:
  Upišite dodatne napomene: Antispam zaštita: Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene kreiranja i razvoja su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli odnosno kako bi planirali budžet, te također uključili nepohodne elemente i funkcionalnost.
  Odabrani projekt radimo po principu ključ u ruke, dakle gotove stranice sa svim objavama i stranicama.
  Radimo u najpoznatijem CMS sustavu Wordpress koji radi sa najnovijim verzijama PHP i MySQL. Navedeno je preduvjet između ostalog kvalitetne pozicije na Googleu i brzo se učitavaju. Nakon što završi izrada web stranice istu možete samostalno uređivati, dodavati vijesti, akcije, najave, nove usluge i slično. Naposljetku vršimo edukaciju za samostalno vođenje i ažuriranje.
  No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate za popust na dobivene cijene.  Procjena cijene projekta

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća svakako morate odabrati pod stavkom 1. Broj stranica obavezno, te ostale stavke opcionalno.