Izrada internet stranice za ordinacije, ambulante, poliklinike, bolnice, veterinarske ambulante i druge zdravstvene ustanove.

IZRADA INTERNET STRANICE ZA ORDINACIJE

Mi smo marketing agencija specijalizirana za dizajn internet stranica, upravljanje internet stranicama i za izrada internet stranice za ordinacije, doktore, liječničke i farmaceutske tvrtke i ljekarne.

Ne samo da kreiramo efektivnan dizajn i izrada internet stranice za ordinacije već su i visoko rangirane na tražilicama poput Google i Bing. Naše web stranice imaju i mobilnu verziju, prilagođenu mobilnim telefonima i tabletima kako bi bile dostupne svakome i bilo gdje.

Naša usluga uključuje dizajn internet stranice, izrada internet stranice za ordinacije, izrada i dizajn logotipa, marketing na društvenim mrežama, optimizaciju internet stranica za tražilice i upravljanje i održavanje internet stranica za ordinacije

Izrada internet stranice za ordinacije

Izrada internet stranica
za stomatološke
ordinacije

 • Dizajn

  Dizajn internet stranica responzivnih standarda.

 • Domene

  Odabir, zakup i registracija domene

 • E-mail

  Izrada e-mail grupa, e-mail računa i sigurnosne postavke.

 • Obrasci

  Izrada obrazaca za pacijente i liječnike

 • Marketing

  Google oglašavanje Adwords za kvalitetno oglašavanje stranice

 • Responzivnost

  Izrada mobilne verzije internet stranice

 • Naručivanje

  Online naručivanje pacijenata

 • Kalendar

  Izrada kalendara zauzetosti ambulante

Izrada internet stranice za ljekarnike i liječnike

Izrada internet stranice za ordinacije

Naše bogato iskustvo u izradi internet stranica posebice u izrada internet stranica za ordinacije pomaže nam da radimo stranice privlačnog dizajna koje će provlačiti vaše sadašnje pacijente no i ono bitnije koje će privući nove pacijente.

S našim profesionalnim dizajnom internet stranica ostavljate dojam ozbiljne i profesionalne ordinacije što je pacijentima izuzetno bitno kako bi stvorili sigurnost prema vama.

Naš dizajn tim kreira sve potrebno za uspješno vođenje liječničke ordinacije kao što su odgovori na pitanja pacijenata, savjeti, online obrasci i prijave za pregled i sl.

Izrada internet stranice za ordinacije

Prilikom izrada internet stranica za ordinacije konzultiratićemo se s vama kako bi dizajnirali i izradili osim internet stranice i strategiju razvoja vaše ordinacije na društvcenim mrežama.

Možemo osmisliti marketing kampanju za vaše postojeće Facebook, Google+, LinkedIn i Twitter stranice ukoliko ih imate, te ih povezati sa internet stranicom kako bi privoukli što više posjetitelja odnosno budućih pacijenata.

Izrada internet stranice za ordinacije dizajnirana i izrađena kod nas omogućiti će vam da ostavite dobar dojam na vaše pacijente, povećate prisutnost vaših usluga, educirate pacijente i povećate vašu medicinsku uslugu.

Kontaktirajte nas

Ukoliko ste privatna liječnička praksa, zubna ordinacija, farmaceutska kompanija, ambulanta, veteriranska stanica ili slične struke, kontaktirajte nas za izrada internet stranice za ordinacije. U tom području naša agencija ima dosta iskustva što možete vidjeti iz naših primjera.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U skopu naše usluge izrada internet stranica za ordinacije možete pogledati:

  Portali

  Dizajn i razvoj internet portala za vijesti, forume, portale za oglase.

  Web shop

  Internet trgovine, izrada profesionalnih web dućana, web shopa