Izrada internet stranica za apartmane ili vaše smještajne kapacitete je najbolji način promocije vašeg smještaja koji želite prezentirati u Hrvatskoj ili inozemstvu ili oglašavati.

Izrada internet stranica za apartmane

Personalizirane web stranice za apartmane

U Hrvatskoj je za dosta iznajmljivača jedini i najbolji kontakt s turistima iz Europe i šire. Izrada web sitea za smještajne kapacitete kao što su apartmani, butique hoteli, moteli, ville, kampovi i drugi objekti u turizmu su najjeftiniji oblik promocije i vođenja najma smještajnih jedinica na moru i unutrašnjosti.

Izrada web stranica za apartmane

Kvalitetna prezentacija apartmana i hotela online

Web stranica za apartmane omogućava vam da se obratite se širokoj publici u zemljama poput Austrije, Italije, Njemačke i drugih zemalja koje tek otkrivaju ljepotu naše obale te bookirajte svoje apartmane za cijelu godinu unaprijed.

Dobar dizajn i izrada internet stranica za apartmane su najbolja reklama za vaš objekt u turizmu.
Mi ćemo za vas nparaviti moderan web dizajn koji će vam omogućiti za iznajmljujete svoj smještajni kapacitet tijekom cijele sezone.

Što vam donosi online promocija?

Izrada internet stranica za apartmane u ILI NET marketing agenciji donosi vam visoku poziciju na Pretraga na Google te time ostvarujete veliki broj posjeta, upita a time i osiguravate popunjenost vaših kapaciteta.

Izrada internet stranica za apartmane koje sadrže:

 • Promocija

  Promocija vaših msještajnih kapaciteta putem galerije fotografija ili 3D virtualne šetnje

 • Online

  Online bookiranje i rezervacije smještaja

 • Višejezičnost

  Višejezičnost za  turiste iz regija koje targetirate. Mogu biti na 5 jezika ili više po potrebi

 • Cjenik

  Cijene smještaja po danu, tjednu ili na određen period

 • Naplata

  Online plaćanje po potrebi putem kartica, internet bankarstva ili drugim načinima.

 • Takse

  Uplata rezervacijske takse i fiskalizacija

 • Kalendar

  Kalendar slobodnih termina za rezerviranje

 • Tražilice

  Prijava na tražilice na interesantna tržišta kao što su Google.at, google.it, google.de,… i druge

 • Video

  Promocija putem video filmića ili fotogalerije okoliša, plaže, mjesta na obali, prirodnih atrakcija i slično.

 • Administracija

  Jednostavno administriranje i vođenje termina iznajmljivanja smještajnih kapaciteta

Zašto mi je potrebna stranica za apartmane?

Mnogi naši klijenti se pitaju ovo pitanje koji se bave honorarno ili profesionalno iznajmljivanje objekta u tirizmu i kuća za odmor na moru ili u unutrašnjosti.  Zašto mi treba izrada internet stranica za apartmane?

Osim prvenstveno povećanih prihoda iznajmljivanjem apartmana, izrada web prezentacije za vaš apartman je jedino potrebno sredstvo oglašavanja i najjeftinije kojem se možete obratiti targetiranoj publici primjerice gostima iz Austrije, Njemačke, Italije ili bilo koje druge zemlje.

Druga prednost izrade internet stranica za apartmane je lakše povezivanje sa turističkim agencijama koje također mogu uvrstiti vaš objekt unutar svog poslovanja.

Treća prednost imati kvalitetno internetsko sjedište za vaš smještajni kapacitet je planiranje iznajmljivanja po nekoliko mjeseci unaprijed s rezervacijama, tako da se ne može dogoditi da imate period kada je prazan apartman unutar sezone ili čekate nove goste

web stranice za hotel

Prednosti izrade web stranica za apartmane

Osim gore navedenih prednosti, još jedna velika prednost izrade internet stranica za apartmane je vrlo lako povezivanje s turističkim agencijama i web portalima kao što je Booking.com.

Vaša buduća online prezentacija smještajnih kapaciteta vam omogućava bolju i besplatnu promociju u inozemstvu preko kojih dolazite lakše do inozemnih turista.

Ispunite kalkulator za izradu internet sitea za apartmane

Ukoliko imate smještajne kapacitete u turizmu, obiteljski hotel, veći hotel ili slične smještajne kapacitete a potrebna vam online prezentacija odnosno novi kanal za prodaju, kontaktirajte nas za Ponudu.

  Izračunajte cijene vaše nove internetske stranice

  Ispunite aplikaciju za izračun troška i fromiranje budžeta za vaše sjedište na internetu neovisno da li je za potrebe vaše tvrtke, prezentacijskog tipa, stranice za vaš brend ili nešto treće. Molimo uzmite u obzir da su cijene razvoja, dizajna i programiranja okvirne, te ukoliko nas kontaktirate direktno sigurno možemo dogovoriti nekakav popust :) Zahvaljujemo.

  Unos vaših kontakt podataka Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Izračun troška razvoja i dizajna

  Struktura:
  1. Broj podstranica (obavezno) Odaberite broj poveznica i podstranica
  Upišite ukupan broj poveznica unutar vaše nove stranice (npr. Početna, O nama, Kontakt, Usluge, ...) 2. Višejezičnost: Da li vam je potrebna višejezičnost?
  Ukoliko vam je potrebno više jezičan multisite s integriranim vašim prijevodima. Ponuda se odnosi na unos vaših tekstova, kreiranje multisite jezičnih sučelja i prijevoda svih ostalih elemenata. 3. Logotip: Da li želite i dizajn logotipa?
  Ukoliko vam je potreban grafičko oblikovanje logotipa odaberite. Ponuda se odnosi na izradu logotipa u 3 rješenja prema vašim uputama. 4. Web hosting: Da li želite web hosting?
  Ukoliko vam je potreban hosting odaberite navedeno. Hosting odnosno smještaj stranica se odnosi do veličine 2000 MB i do 50 e-mailova te se serveri nalaze u Hrvatskoj. Proračun je baziran u trajanju 1 godine. 5. Fotografije: Da li su vam potrebne stock fotografije?
  Ukoliko vam je potrebno kupovina stock fotografija i njihova obrada odaberite broj fotografija. 6. Pisanje tekstova: Da li su vam je potrebna usluga pisanja tekstova?
  Ukoliko vam je potrebna usluga pisanja teksta za vašu novu internetsku stranicu molimo odaberite. Ponuda se odnosi na pisanje tekstova baziran na kartici teksta. 7. Blog: Da li vam je potreban blog?
  Ukoliko vam je potreban integrirani blog za vijesti ili objave molimo odaberite. Ponuda se odnosi na izradu kategoriziranog bloga i s unosom do 5 objava. 8. SEO optimizacija: Da li vam je potrebna SEO optimizacija?
  Ukoliko vam je potrebna SEO optimizacija prilikom izrade molimo odaberite. Ponuda se odnosi na osnovnu SEO optimizaciju, izradu SEO friendly URL, izrada metadata te izradu XML sitemapa za bržu indeksaciju na Google. 9. Dodatne napomene:
  Upišite dodatne napomene: Antispam zaštita: Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene kreiranja i razvoja su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli odnosno kako bi planirali budžet, te također uključili nepohodne elemente i funkcionalnost.
  Odabrani projekt radimo po principu ključ u ruke, dakle gotove stranice sa svim objavama i stranicama.
  Radimo u najpoznatijem CMS sustavu Wordpress koji radi sa najnovijim verzijama PHP i MySQL. Navedeno je preduvjet između ostalog kvalitetne pozicije na Googleu i brzo se učitavaju. Nakon što završi izrada web stranice istu možete samostalno uređivati, dodavati vijesti, akcije, najave, nove usluge i slično. Naposljetku vršimo edukaciju za samostalno vođenje i ažuriranje.
  No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate za popust na dobivene cijene.  Procjena cijene projekta

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća svakako morate odabrati pod stavkom 1. Broj stranica obavezno, te ostale stavke opcionalno.