Izrada web stranica za nekretnine ili web portala na kojem možete oglasiti i izslistati sve vaše nekretnine na pordaju vbašim posjetiteljima.

IZRADA WEB STRANICA ZA NEKRETNINE

Web stranice za agencije s nekretninama

ILI NET je tvrtka čija usluga izrada web stranica za nekretnine i stranice namijenjene agencijama koje nude i prodaju nekretnine su vrlo uspješne posjećenosti i vrlo zanimljivog dizajna. Nudimo vam profesionalni dizajn internet stranica namijenjen agencijama s nekretninama, učinkovite izrade internetskih stranica ili oglašivačkih portala nekretnina kako bi poboljšali svoju prisutnost na tržištu.

 • Efektivan dizajn internet stranice s privlačnim sadržajem i fotografijama nekretnina koje nudite

  Pvakve stranice su namjenjene prije svega kupcima a radimo ih  za agencije za nekretnine, brokerima i agente kako bi pospješili njihovu prodaju.

 • Atraktivan grafički dizajn

  To su kao što i naziv govori internet stranice namijenjene kupovini, prodaji i razmjeni podataka između tvrtki.

 • Izrada animacija

  Izrade flash animacija, 3D animacija u prostoru, animiranih fotografija nekretnina, video prezentacija i dizajn multimedije

 • CMS sustav

  Nakon naše izradevi sami upravljate stranicom. Upisujete nove nekretnine, opis nekretnica, galeriju fotografija, cijene, video s youtube, novosti i slično.

 • Optimizacija za tražilice

  Sve stranice su ptimiziranog sadržaja prilagođenog za bolju poziciju na tražilicama pri pretragama interesantnih ključnih riječi.

Izrada web stranica za nekretnine

Profesionalna izrada web stranica za nekretnine

izrada web stranica za nekretnine

Potraga za dobrom stranicom s nekretninamaovdje prestaje

Preko 80% budućih vlasnika nekretnina započinju potragu za svojim novim domom na tražilicama, posebice Google. Dakle u današnjem velikom broju agencija za posredovanje u prodaji nekretnina i privatnih oglašivača potrebna vam je kvalitetna izrada web stranica za nekretnine i ugodan dizajn kako bi privukli što više budućih kupaca nekretnina.

Naše iskustvo preko jednog desetljeća u daizjnu i izrada web stranica za nekretnine i tržištu internet stranica pomoglo nam je razraditi partnerstva s velikim brojem agencija za nekretnine.
Zajedno s našim klijentima radimo na marketing rješenju namijenjenim samo njima, kako bi povećali svoju prisutnost na internetu a time i svoju prodaju.

Svaka agencija s nekretninama i oglašivač su individualne i imaju svoj obliko poslovanja te se obraćaju različitim vrstama tržišta. U suradnji s vama radimo marketinški plan i planiramo smjernice izrada web stranica za nekretnine. Prema tom planu kako bi vaša investicija izrade internet stranica vrlo brzo se povratila i generirala profit.

Internet oglasnici za oglašavanje nekretnina

Kada se ljudi žele preseliti, oni prvo “snimaju” teritorij prvo. Istražuju kvartove u tražeći dobro i privlačno susjedstvo, traže koje nekretnine si mogu priuštiti te tada suzuju svoju pretragu. To sve rade putem interneta i zatim tek kada suze svoju pretragu javljaju se eventualno agencijis nekretninama ili prodavaču direktno.

Dugogodišnje isustvo i izvrsna pozicija na tržištu

Kod uspješnin internetskih stranica s nekretninama bitna je pretraga po svim mogućim segmentima koje kupac može osmisliti. Na primjer ukoliko želim pretražiti vašu bazu nekretnina po cijeni, kvartu, kvadraturi nekretnine, novogradnji ili drugo, to vam naša kvalitetna usluga i profesionalan pristu s jefinim cijenama u ILI NET-u može omogućiti.Tu vam pomaže ILI  NET. Kroz naše uspješno iskustvo izrada internet stranica za nekretnine osiguravamo vam prisutnost na internetu koja neće ostati nezapažena. Naša tehnologija izrade internet stranica namijenjene agencijama s nekretninama dokazana kroz naše iskustvo visoko vas rangira na tražilicama i time dolazite do većine potecijalnih kupaca nekretnina.

Izrada internet stranica za nekretnine

Neke od poznatih internet stranica za nekretnine u Hrvatskoj

Kontaktirajte nas

Ukoliko ste vlasnik agencije za nekretnine i potrebna vam je izrada web stranica za nekretnine ili oglašivački portal nekretnina, slobodno nam se obratite i u suradnji s vama naći ćemo rješenje sukladno vašim željama i budžetu.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U skopu naše usluge možete pogledati:

  Portali

  Izrade internetskih portala za vijesti, forume, portale za oglase i naravno nekretnine.

  Stranice za apartmane

  Izrade internetske stranice za apartmane, hotele, hostele, turističke agencije i slično.

  Web shop

  Izrada internet trgovine, izrada profesionalnih internetskih dućana, e-commerce stranice i slično.

  Stranice za ordinacije

  Izrada internet stranice za liječničke ordinacije, izrada internetskih stranica za zubarske ordinacije i slično.