Sadržaj stranice kreiramo na način da je zanimljiv čitateljima, SEO optimizacija je uključena u content.

INTERESANTAN SADRŽAJ STRANICE

Što čini web stranicu interesantnu posjetiteljima? Sadržaj stranice dakako.

Izrada sadržaja
stranice

Sadržaj stranice

Sadržaj stranice

Možete imati izvrsnu oglasnu kampanju, razviti viralne marketing alate i atraktivne programe, no ako sadržaj stranice nije bogat vaš trud oko marketinga stranice je uzaludan. Sadržaj stranice koji je koristan posjetiteljima, vrijedan, informativan, edukativan ili samo zabavan može sam po sebi privući veliki broj posjetitelja.

Stranice bogatog sadržaja

Svatko može kreirati stranicu bogatog sadržaja ukoliko se drži nekoliko glavnih koraka:

 • Discipliniranost
 • Objavljivanje novih sadržaja redovito
 • Znati kako kreirati sadržaj

Sadržaj web stranice

Discipliniranost i privrženost

Da kreirate vlastitu bogatog sadržajem stranice morate imati viziju vaše stranice. Ukratko samodisciplinu. Lako je protratiti sate i dane klikati s jedne stranice na drugu. Nemojte da vas to ometa. Ograničiti svoje iskustvo prema drugim internet stranicama koji su samo vezanu uz vašu branšu ili djelovanje.

Disciplina je potrebna i u uspješnom kreiranju teksta i sadržaja za stranicu. Uspješni pisci čekaju inspiraciju prije početka svog rada, razvijaju redoviti termin za pisanje i pridržavaju ga se.

Sadržaj stranice

Redovno objavljivanje novih sadržaja

Ništa nije gore od stranice koja je uvijek ista.

Redovito objavljivanje novih članaka i sadržaja daje vam prednost nad konkurencijom. Ljudi će se vraćati na vašu stranicu ukoliko uoče da je objavljeno nešto novo i informativno koje im može biti korisno s vremena na vrijeme.

Sadržaj stranice

Kreiranje sadržaja stranice

Vi najbolje znate – ili bi ste trebali, što vaša publika želi i treba. Tada to postaje lagan zadatak odlučiti koju vrstu sadržaja treba objaviti kako bi zadovoljili njihove potrebe.
Nudimo nekoliko sugestija:

 • Urednički članci
 • Istaknuti članci
 • Novinski isječci i priče
 • Fotogalerije
 • Recenzije
 • Najave
 • Interview
 • Interaktivni dodaci: ankete, komentari, grupe za diskusiju, forumi i drugo

Sadržaj stranice

Materijali za web stranicu

Materijali za internet stranicu

Nudimo vam uslugu stvaranja i prikupljanja materijala za internet stranicu poput pisanja tekstova, odabir fotografija, usluga fotografiranja, kupovina stock fotografija, obrada fotografija, kreiranje dizajna, kreiranje anketa, tablica, grafikona, video radova, cjenika, poziva na kupnju i drugoga.

Izrada stranica s vašim materijalima

Izrada stranica

Izrada stranica s vašim materijalima. Velika većina klijenata točno zna što želi na vlastitim web stranicama i ne žele da im se kreira sadržaj web stranice. Posebice ukoliko se radi o tematici kojom se bavite, naravno ne postoji nitko tko može napisati bolji tekst od samih vas.

Copywrite usluga

Usluga Copywritinga

Copywrite usluga je usluga pisanja tekstova za sadržaj stranice. Često pisanje tekstova zna biti mukotrpan posao i uzima mnogo vremena. Stoga našim klijentima nudimo uslugu copywritinga ili pisanja tekstova za stranicu uz koje je uključena SEO optimizacija, call to cation tekstovi i ostali marketinški sadržaj.

Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potreban interesantan sadržaj stranice vezan uz vašu djelatnost ili vašu web stranicu, kontaktirajte nas i naši copywriteri će vas kontaktirati.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita: