Stranice čini sadržaj. Kreiramo ga na način da je zanimljiv čitateljima, SEO optimizacija je uključena u content.

INTERESANTAN SADRŽAJ STRANICE

Što čini web stranicu interesantnu posjetiteljima? Sadržaj stranice dakako uz ostale funkcionalnosti.

Sadržaj web stranice

Sadržaj web stranice

Možete imati izvrsnu oglasnu kampanju, razviti viralne marketing alate i atraktivne programe, no ako stranica nije bogata dobrim i kvalitetnih tekstovima vaš trud oko marketinga i promocije je uzaludan. Sadržaj stranica koji je koristan posjetiteljima, vrijedan, informativan, edukativan ili samo zabavan može sam po sebi privući veliki broj posjetitelja.

Siteovi bogatog sadržaja

Svatko može kreirati web site bogatog sadržaja ukoliko se drži nekoliko glavnih koraka:

 • Discipliniranost
 • Objavljivanje novih tekstova redovito
 • Znati kako kreirati zanimljiv content

Discipliniranost i privrženost

Da kreirate vlastitu bogatog i primamljivog teksta. fotografija, inforgrafika i sličnih elemenata morate imati viziju što želite od vašeg web sjedišta. Ukratko samodisciplinu. Lako je protratiti sate i dane klikati s jednog URL-a na drugi. Nemojte da vas to ometa. Ograničiti svoje iskustvo prema drugim internet stranicama koji su samo vezanu uz vašu branšu ili djelovanje.

Disciplina je potrebna i u uspješnom kreiranju teksta i ostalih elemenata za objavu vaših postova. Uspješni pisci čekaju inspiraciju prije početka svog rada, razvijaju redoviti termin za pisanje i pridržavaju ga se.

Redovno objavljivanje novih sadržaja

Ništa nije gore od stranice koja je uvijek ista.

Redovito objavljivanje novih članaka, fotogalerija, inforgrafika, videa i drugog daje vam prednost nad konkurencijom. Ljudi će se vraćati na vaš web site ukoliko uoče da je objavljeno nešto novo i informativno koje im može biti korisno s vremena na vrijeme. Preporuka je da se ne koristi popularni chat gtp iz razloga što ih tražilice penaliziraju, zbog masovnog korištenja istih u pomoći pri pisanju tekstova za stranice.

Kreiranje sadržaja stranice

Vi najbolje znate – ili bi ste trebali, što vaša publika želi i treba. Tada to postaje lagan zadatak odlučiti koju vrstu sadržaja treba objaviti kako bi zadovoljili njihove potrebe.
Nudimo nekoliko sugestija:

 • Urednički članci
 • Istaknuti članci
 • Novinski isječci i priče
 • Fotogalerije
 • Recenzije
 • Najave
 • Interview
 • Interaktivni dodaci: ankete, komentari, grupe za diskusiju, forumi i drugo

Materijali za web stranicu

Nudimo vam uslugu stvaranja i prikupljanja materijala za internet stranicu poput pisanja tekstova, odabir fotografija, usluga fotografiranja, kupovina stock fotografija, obrada fotografija, kreiranje dizajna, kreiranje anketa, tablica, grafikona, video radova, cjenika, poziva na kupnju i drugoga.

IZRADA STRANICA S VAŠIM MATERIJALIMA

Izrada web sitea s vašim materijalima. Velika većina klijenata točno zna što želi na vlastitim web stranicama i ne potrebe za copywritingom, organizacijom materijala i ostalih podataka na stranicama. Posebice ukoliko se radi o tematici kojom se bavite, naravno ne postoji nitko tko može napisati bolji tekst od samih vas.

COPYWRITE USLUGA

Copywrite usluga je usluga pisanja tekstova za stranice, portale, oglasnike. blogove i druge aspekte vaše online aplikacije. Često pisanje tekstova zna biti mukotrpan posao i uzima mnogo vremena. Stoga našim klijentima nudimo uslugu copywritinga ili pisanja tekstova za website uz koje je uključena SEO optimizacija, call to cation tekstovi i ostali marketinški sadržaj.

Kontaktirajte nas za pomoć pri izradi

Ukoliko vam je potreban interesantan sadržaj stranice vezan uz vašu djelatnost ili vašu web stranicu, kontaktirajte nas i naši copywriteri će vas kontaktirati.

  Upitnik za uslugu pisanja tekstova

  Dragi posjetitelji, ukoliko vas interesira naša usluga pisanja tekstova (copywritting) ili prijevoda tekstova, te kreiranja sadržaja ispunite obrazac za upite o cijeni usluge pisanja sadržaja. Ovaj upitnik pomoći će nama kao agenciji a i vama kako bi što lakše formirali cijenu. Nakon toga izvršiti ćemo kalkulaciju, te poslati Vam ponudu. Cijene ovise o količini teksta, kompleksnosti tematike, izboru broja korekcija, odnosno revizija te drugo. Ukoliko vam je potrebna dodatna usluga upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno): Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Tematika sadržaja: Potrebna mi je usluga: Jezik teksta:

  Broj kartica teksta (Jedna kartica predstavlja minimalno 1500 mjesta do maksimalno 1800 mjesta u dokumentu, u koja se računaju svi slovni i brojčani znakovi, svi simboli s razmacima): Broj revizija (Korekcija): Da li je potrebna lektura: Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita: