Izrada web aplikacija atraktivnog i modernog izgleda i izvrsne funkcionalnosti za korisnike i za tvrtke.

Izrada web aplikacija

Aplikacije za poslovanje, zabavu ili promotivnog sadržaja

On-line aplikacije razvijamo prema najmodernijim standardima u developmentu. Ako možete zamisliti – mi to možemo izraditi! Specijalizirani smo u programiranju i izradama poslovnog softwarea na internetu za sve vrste djelatnosti dostupne u svakom trenutku i na svakom mjestu. Izradom aplikacije prilagođene vašem poslovanju i kompletno individualiziranima.

Efikasne aplikacije u cloud-u

Internetske platforme sve više i više stječu popularnost i prestižu klasične desktop aplikacije iz razloga što je lakše ažurirati aplikaciju na internetu te lakše rukovanje s njom. Izrada web aplikacija ne zahtjeva nikakvu instalaciju, te im je moguće pristupiti bilo kojim uređajem od desktop računala, preko laptopa, tableta i mobitela.

Mobilnost takvih platformi i software-a na internetu je njihova najveća prednost. Bez obzira dali ste negdje na putu i trebate izraditi poslovnu ponudu, provjeriti uplate, isporuke ili stanje skladišta to sve možete putem internet platforme koja će pojednostavniti i ubrzati vaše poslovanje znatno. Internet aplikacije responzivnog dizajna i prilagođene su svim uređajima i omogućeno je logiranje i pristup od svugdje.

Izrada web aplikacija

Izrada web aplikacija za poslovne potrebe

Nudimo vam najbolju uslugu izrada web aplikacija s fokusom na ono što vam je zaista neophodno za vaše poslovanje. Kroz naše bogato iskustvo i entuzijazam pri radu možemo vam sugerirati internet aplikacije koje će vam biti od koristi. Internetske aplikacije svih mogućnosti, od poslovnih, rađenih prema potrebama vašeg poslovanja, aplikacija za nagradne igre, internetska platforma koje možete implementirati unutar vaših društvenih mreža, programi zabavnog karaktera, B2B programi, i sve drugo što možete zamisliti.

Izrada responzivnih web aplikacija

U današnje vrijeme trend je izrada web aplikacija za poslovne korisnike zasnovanih na internetu no iz trenda lagano prerasta u poslovnu nužnost ili must have. Današnje tvrtke traže tvrtke za programiranje software baziran na internetu koji će njihove želje pretočiti u stvarnost.
Sa našom modernom tehnologijom izrade osiguravamo vam potrebnu infrastrukturu koja vam je potrebna kako bi uspješno i efikasno vodili vaše i upravljali vašom poslovnim servisom. Naš razvoj prgrama osigurava vam poslovanje u pokretu, mobilnost i fleksibilnost. Naša tehnologija izrade osigurava i odličan dizajn koji će zadovoljiti sve vaše potrebe u poslovanje u cloudu.
Danas više nego ikad programeri i dizajneri shvaćaju potencijal korištenja CMS platforme kao način kako bi uspješno izradili vašu aplikaciju u oblaku (Cloud).
Razvoj programa s brzom i jakom bazom podataka koja učitava vaš program putem preglednika poput Chrome, Safari ili drugih. Dakle nije potrebna instalacija nikakvih alata, već omogućuje vašem internet servisom da bude dostupan i na mobitelima, tabletima, računalima i na svakom kutku gdje imate pristup internetu.

Kontaktirajte nas za izradu vašeg online programa

Neovisno da li imate svoju ideju za izradu online programa koja će znatno olakšati vaše poslovanje, ili imate potrebe za aplikacijom koja generira promet i interakciju s vašim kupcima kontaktirajte nas za našu uslugu izrade web aplikacije, te će vam ponuditi najidealnije rješenje.

  Kontakt upitnik za izradu web aplikacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu za razvoj vaše aplikacije prilagođene vama i vašem poslovanju, neovisno da li se radi o internoj ili o programu namijenjenom za korisnke. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo.
  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Vrsta aplikacije:


  Sličan tip aplikacije (ukoliko već postoji nešto slično upišite URL): Da li imate server na kojem bi bila smještena aplikacija:

  Da li posjedujete brzi internet?

  Dodatne napomene: Antispam zaštita: