Promocija tvrtke je osnovna djelatnost u marketingu povezana uz uspjeh vaše kompanije.

USLUGA PROMOCIJA TVRTKE, OBRTA ILI FIRMI

Promocija informira konzumente. Bez promocije konzumenti ne bi mogli saznati informacije o vašim proizvodima ili cijenama. Promocija tvrtke ili firme je više od oglašavanja, ona uključuje nekoliko aktivnosti. Uspješna promocija tvrtke ili promocija firme može vam pružiti priliku za uspješno pozicionirani na tržištu.

Što uključuje promocija tvrtke?

Promocija tvrtke se najčešće koristi kako podrška oglašavanju i kako bi ohrabrili nove ili postojeće klijente kako bi kupili vaš proizvod.
Glavna uloga promocije je dugotrajno povećanje prodaje u kratkom roku. Sredstva promocije koristimo najčešće kako bi privukli nove klijente kako bi kupili vaše proizvode u nadi da će ostati vaši trajni klijenti kad promocije prestane.

Promocija tvrtke

Prednosti promocije

Promocija tvrtke započinje pažljivom analizom i nakon toga marketing planom promocije pogodne za vašu tvrtku.
Od brendiranih prigodnih poslovnih poklona s dotiskom vašeg logotipa, preko tiska na kemijske olovke, tiska na upaljače, tiska na majice, izrade cerada, izrade bannera, izrade zastava, bedževa, roll-up sistema, izrade svjetlećih reklama, oslikavanje automobila, oslikavanje izloga, izrada led display sustava, izrada plakata s aluminijskim okvirima, izrada 3D logotipa u pleksiju, i još puno toga.
Stoga kontaktirajte nas.

 • OSLIKAVANJA ILI VANJSKI BRANDING

  Ukoliko imate poslovne urede, trgovinu, ordinaciju, caffe bar, restaurant, frizerski salon, trgovinu mješovite robe ili bilo što drugo, potrebno vam je vanjsko i unutarnje oslikavanje kako bi vizualno naglasili i brandirali vašu tvrtku.

  Promocija tvrtke putem brandiranih ureda, vozila ili putokaza dodatno će pojačati vašu prisutnost i istaknuti vas od konkurencije.

 • MERCHANDISING

  Merchandising je poseban način promocija tvrtki odnosno njenih proizvoda. Ukoliko su vaši proizvodi prisutni u nekim od trgovačkih lanaca  potrebno ih je istaknuti na policama. Ovi efekti znaju povećati prodaju i do 200%.

  Izrada stalaka i pultova, izrada stopera, istaknutih akcija, omotača paleta, oslikavanja trgovačkih centara ili slično.

 • AKTIVACIJA SPONZORSTAVA

  Aktivacija sponzorstava za tvrtke koji su sponzori na različitim sajmovima, promocijama, prezentacijama i konferencijama. Brandiranje i isticanje tvrtke unutar eventa u kojem sudjeluje.  Izrada bannera, promo pulteva, stalaka, samplinga, pop-up zidova, organizacije podjele letaka i drugo.

 • ORGANIZACIJA DOGAĐANJA

  Aktivacija sponzorstava za tvrtke koji su sponzori na različitim sajmovima, promocijama, prezentacijama i konferencijama. Brandiranje i isticanje tvrtke unutar eventa u kojem sudjeluje.  Izrada bannera, promo pulteva, stalaka, samplinga, pop-up zidova, organizacije podjele letaka i drugo.

 • GUERILLA PROMOCIJA

  Promocija tvrtke putem guerilla marketinga je najjeftiniji oblik promoviranja, te i najmaštovitiji. Naša usluga osmišljavanja guerilla marketing kampanja koje donose instantne rezultate i pozitivne reakcije.

Kontaktirajte nas za promociju vaše tvrtke

Ukoliko je potrebna promocije vašoj tvrtci, no niste sigurni kakva ili od kuda početi, slobodno nam se javite.

  Upiti i informacije
  Ukoliko vam je potreban Promocija tvrtke, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: