Oslikavanje izloga trgovina, kafića, poslovnih ureda, trgovačkih centara, dućana, ordinacija i drugih prostora.

Oslikavanje izloga

Dizajn izloga i obljepljivanje izloga folijom za izloge

Oslikavanje izloga je vrlo jeftin i brz način uređenja vašeg prodajnog prostora s kojim ćete se istaknuti od svih drugih trgovina u blizini. Postoji nekoliko vrsta folija kojima oslikavamo izloge. Također oslikavanjem možete obavijestiti kupce o popustima, rasprodajama radnim vremenom. Dizajn i oslikavanje izloga folijom, prozorskom grafikom, rezanim slovima i konturama i dr.

Oslikavanje izloga

Tisak na folije za oslikavanje izloga

Ukoliko vaš izlog nije oslikan tj. nemate osmišljen branding već je samo golo staklo pri ulazu u vaš poslovni prostor, on neće biti atraktivan i neće „zapeti za oko“ prolaznicima.

Uređenje vaše trgovine

Oslikavanje izloga možete koristiti i za svaku priliku i mijenjati ga po potrebi kao što su Božićne i blagdanske grafike i slično. Još jedan bitan razlog uređenja vašeg prostora je da etablirate svoj brend i promovirate i istaknete opće informacije o vašoj trgovini. Sigurno ste uočili u posljednje vrijeme Konzumove trgovine, koje su oslikane folijom i sada nakon nekoliko godina prepoznatljive.

Oslikavanje izloga

Dizajn izloga prozorskom grafikom

Prozorska grafika je idealna za obljepljivanje staklenih površina vašeg lokala. Mikroperforirana folija od vinila (50% rupice i 50% materijal) ili prozorska grafika predstavlja izvrstan način prezentiranja vašeg objekta ili vozila.

Obljepljivanje izloga prozorskom grafikom

Oslikavanje izloga prozorskom grafikom omogućava da prolaznici vide samo oslikanu grafiku a ne vide unutar izloga ili vašeg automobila, dok vi imate nesmetan pogled prema van. Također štiti od sunca, UV zraka i vremenskih neprilika.

Prozorskom grafikom moguće je u svim veličinama oslikati izlog jer se printa iz role, tako da je s njome moguće oslikavati sve vrste prozora, od trgovina, automobila, kombija, kamiona, zgrada i dr.

Oslikavanje izloga

Oslikavanje izloga naljepnicama za izloge

Oslikavanje izloga i naljepnice za izlog reflektiraju dizajn vašeg dućana ili trgovine. Kod nas u ILI NET-u dajemo vam mogućnost da zajedno s našim dizajnerima odaberete najbolje rješenje za vašu trgovinu. Naši dizajneri ukomponirati će u vaše oslikavanje izloga sve bitne stavke kao što su vaš logo, ime brenda, informacije o radnom vremenu, o imenu tvrtke, OIB-u, eventualni slogan, ili fotografije i posebne popuste ili neki poziv na kupnju u svrhu kako bi što više prolaznika ušlo u vašu trgovinu.

Tisak na foliju kako bi istaknuli vaš izlog atraktivnom reklamom

Možemo otisnuti bilo koju veličinu grafike potrebne za vaš izlog bez obzira dali želite oslikati kompletan izlog ili samo dijelove. Ukoliko želite oslikavanj izloga u segmentima, također je moguće osim printa na foliju i rezati metalizirane i folije u boji u različite oblike laserskim cutterom (rezačem) gdje izaberete jednu ili više vrsta folija, i režemo je u različite oblike poput logotipa, ukrasnih vitica, slova, brojeva ili slično.

Oslikavanje izloga

Priprema za oslikavanje izloga

Kako bi kvalitetno se pripremili za oslikavanje izloga i dobili što detaljnije specificiranu Ponudu za oslikavanje izloga potrebno je uključiti nekoliko parametara. Ovdje ćemo ih navesti kako bi vam olakšali sami proces oslikavanja izloga.

Naime za kvalitetnu i detaljnu Ponudu potrebni su nam odgovori na slijedeća pitanja:

 • potrebno je izmjeriti površine koje namjeravate oslikavati neovisno da li se radi o staklenim površinama, zidu ili nekim drugim površinama. Nakon što izmjerite potrebno nam je postati dimenzije
 • da li imate grafički dizajn i pripremu za oslikavanje?
 • da li si na površinama za oslikavanje izloga prisutne neke stare naljepnice?
 • da li je izlog pristupačan za oslikavanje ili je do njega potrebna dizalica ili slično?

Naravno ukoliko vam je potrebna pomoć oko bilo kojeg aspekta, rado ćemo izaći na teren i provjeriti s vama, te vam predložiti ono što bi vam najviše odgovaralo. Javite nam se putem kontakt obrasca, te ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Oslikavanje izloga mutnom ili pjeskarenom folijom

Oslikavanje izloga i dizajn izloga tiskom na mutnu foliju i rezanjem raznih oblika.

Karakteristike mutne folije su da prodire svjetlost, no da je pogled izvana i izunutra mutan, tj, vide se samo pbrisi.

Prozirna folija za oslikavanje izloga

obljepljivanje izloga prozirnom folijom

Oslikavanje izloga i dizajn izloga tiskom na prozirnu foliju

Karakteristike prozirne folije su da prodire 100% svjetlosti, te da je pogled izvana i izunutra nesmetan.

Oslikavanje izloga prozorskom grafikom

dizajn izloga prozorskom grafikom

Oslikavanje izloga i dizajn izloga tiskom na prozorsku grafiku.

Prozorska grafika je perforirana tj. vrlo sitnih rupica, te kroz nju prodire 85% svjetlosti. Pogled iz vana prema unutra se ne vidi, dok se izunutra prema van vidi sve. Idealno za obljepljivanje izloga kafića, trgovina, butika, servisa, dućana mješovitom robom i slično.

Oslikavanje izloga konturno rezanim slovima i oblicima

dizajn izloga rezanim slovima

Dizajn izloga i oslikavanje izloga rezanom folijom raznih boja.

Foliju možemo rezati u svim oblicima. Bez obzira dali se radi o rezanim slovima za izlog, logotipu ili nekog grafikom rezana folija ideala je za dizajn izloga. Odlikuje je što je najjefinija po cijeni za dizajn i oslikavanje izloga.

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite ustaknuti vaš lokal i potrebna vam je usluga oslikavanja izloga, pošaljite nam upit i doći ćemo na izmjeru kod vas i sugerirati vam dizajn.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U sklopu naše usluge možete pogledati: