PVC folija za staklo

Folija za staklo – print i montaža na PVC foliju

folija za staklo kao zaštita

Oslikavanje Pekarne u Zagrebu

Kvalitetan dizajn za ukupno 6 prozora s stock fotografijama u rezoluciji 600dpi. U toj rezoluciji je i tisak na PVC foliji kako bi izgledale efektivno fotografije izdaleka ali i izbliza. S tim smo polučili dvojak efekt. PVC folija za staklo je prekrila proizvodni pogon pekare i time zagarantirala privatnost, no osim toga služi kao reklama koja privlači kupce u Pekaru i vidi se s ulice. Osvjetljena s reflektorima i PVC folija za staklo daje idealan efekt i noću, a puno je jeftinija od svjetleće reklame.

Folija za staklo tiskana u našim printerima velikih formata su jedan od najjačih načina privlačenja pažnje prolaznika. Naš kvalitetni dizajn ukomponiran s kvalitetnom uslugom printa visoke rezolucije zagarantirano će namamiti kupce u vašu trgovinu.
Osima navedenih prednosti ove folije za obljepljivanje stakla služe i kao zaštita od neželjenih pogleda i zaštita od osipanja stakla s obzirom na njena svojstva i da drži staklo.

Rezana folija

Osim printa na PVC foliju, također ona se može rezano konturno u oblike koje želite i tako djelomično oslikati dijelove stakla.

Foto galerija


Pekara Marko Zagreb

Lanac pekara u Zagrebu.
Web stranica: http://www.mojkvart.hr/Zagreb/Ravnice/Pekara/marko-pekara-20595

Tisak i montaža

Tisak na solventnom printeru 15m2.. Rezanje folije i montaža na lokaciji u Zagrebu.

Kontaktirajte nas
    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban PVC folija za staklo, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: