Produkcija na profesionalnoj razini bez obzira da li se radi o video produkciji, audio produkciji, studijskom snimanju, 3D i 2D animiranju.

Produkcija

Izrada TV, animacijskih i radio spotova

Unutar naše agencije djeluje animacijski studio i radijski studio koji vam omogućuje izradu profesionalnih i atraktivnih spotova po više nego prihvatljivim cijenama. Također možemo vam ponuditi i snimane video spotove na lokaciji s cijelom filmskom ekipom.

Produkcija spotova

Vrste video produkcije spotova

ILI NET ima velikog iskustva u produkciji TV spotova profesionalne kvalitete. Nudimo klijentima video produkciju i audio produkciju na visokom nivou.

Za naše klijente radimo ove vrste video spotova:

 • Video produkcija za korporacije
 • Promotivna video produkcija
 • Animacijske spotove za TV (reklame)
 • Snimane spotove za TV
 • Spotove za Youtube promociju
 • Video produkcija za prezentaciju tvrtki

U našu video i audio produkciju je uključeno profesionalno animiranje 2D i 3D grafikama, snimanje na lokacijama, usluga montaže i audio miksa u studiju. Ovisno o zahtjevnosti video produkcije po potrebi angažiramo glumce, statiste, redatelje, šminkere, rasvjetu, ton, scenariste, voditelje, spikere i drugo. Svaka dobra produkcija kreće sa kvalitetnim scenarijem ili storyboardom koji kreiramo za vas.

Produkcija na najvišem nivou

Dali ste znali da zapanjujućih 79% online korisnika gleda videe svaki dan?

Video marketing može biti izuzetno jak kanal vaše promocije. Na taj način dajete vašoj tvrtki glas i lice, te je uredno vrlo dobar kanal za promociju vaše web stranice. Danas tvrtke sve više koriste video produkciju i animaciju kako bi najjednostavnije predstavili njihovu djelatnost ili uslugu.

Možemo vam ponudi sve vrste produkcije i to za svaki budžet.

Pogledajte na anšem Youtube kanalu neke od naših referentnih radova produkcije video spotova.

 • PRODUKCIJA TV SPOTOVA

  Produkcija video spotova za preko 30 tvrtki odnosno televizijskih ili promotivnih spotova, bilo da je riječ o snimanim spotovima na lokaciji ili animiranim. Također radimo video produkciju u marketinške svrhe, odnosno za web stranice, društvene mreže i ostale platforme.

 • IZRADA RADIJSKIH SPOTOVA

  Produkcija radijski spotova se radi vrlo brzo u roku jednog radnog dana. Proces je slijedeći da nam klijent kaže ili pošalje neke slogane, te da na osnovu toga se napravi radijski spot s pozadinskom muzikom, odnosno čitanom porukom. Takvi spotovi su u pravilu najjeftiniji, te se cijene kreću već od 600,00 kuna.

  Vrste radijskih spotova su:

  • Čitana poruka uz glazbenu podlogu
  • Jingl (pjevani spot)
  • Dramaturški spot (glumci)

Produkcija vaših spotova

U našoj agenciji možete pronaći kompletnu ulugu produkcije vaših video ili radijskih spotova, po trenutno najkonkurentnijim cijenama na tržištu u Hrvatskoj. Slobodno nam se obratite za upit, savjet ili razradu vašeg videa.

  Upiti i informacije
  Ukoliko vam je potreban Produkcija, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: