Produkcija na profesionalnoj razini bez obzira da li se radi o video produkciji, audio produkciji, studijskom snimanju, 3D i 2D animiranju.

Produkcija

Izrada TV, animacijskih i radio spotova

Unutar naše agencije djeluje animacijski studio i radijski studio koji vam omogućuje izradu profesionalnih i atraktivnih spotova po više nego prihvatljivim cijenama. Također možemo vam ponuditi i snimane video spotove na lokaciji s cijelom filmskom ekipom.

Produkcija spotova

Vrste video produkcije spotova

ILI NET ima velikog iskustva u produkciji TV spotova profesionalne kvalitete. Nudimo klijentima video produkciju i audio produkciju na visokom nivou.

Za naše klijente radimo ove vrste video spotova:

 • Video produkcija za korporacije
 • Promotivna video produkcija
 • Animacijske spotove za TV (reklame)
 • Snimane spotove za TV
 • Spotove za Youtube promociju
 • Video produkcija za prezentaciju tvrtki

U našu video i audio produkciju je uključeno profesionalno animiranje 2D i 3D grafikama, snimanje na lokacijama, usluga montaže i audio miksa u studiju. Ovisno o zahtjevnosti video produkcije po potrebi angažiramo glumce, statiste, redatelje, šminkere, rasvjetu, ton, scenariste, voditelje, spikere i drugo. Svaka dobra produkcija kreće sa kvalitetnim scenarijem ili storyboardom koji kreiramo za vas.

Produkcija na najvišem nivou

Dali ste znali da zapanjujućih 79% online korisnika gleda videe svaki dan?

Video marketing može biti izuzetno jak kanal vaše promocije. Na taj način dajete vašoj tvrtki glas i lice, te je uredno vrlo dobar kanal za promociju vaše web stranice. Danas tvrtke sve više koriste video produkciju i animaciju kako bi najjednostavnije predstavili njihovu djelatnost ili uslugu.

Možemo vam ponudi sve vrste produkcije i to za svaki budžet.

Pogledajte na anšem Youtube kanalu neke od naših referentnih radova produkcije video spotova.

PRODUKCIJA TV SPOTOVA

Produkcija video spotova za preko 30 tvrtki odnosno televizijskih ili promotivnih spotova, bilo da je riječ o snimanim spotovima na lokaciji ili animiranim. Također radimo video produkciju u marketinške svrhe, odnosno za web stranice, društvene mreže i ostale platforme.

IZRADA RADIJSKIH SPOTOVA

Produkcija radijski spotova se radi vrlo brzo u roku jednog radnog dana. Proces je slijedeći da nam klijent kaže ili pošalje neke slogane, te da na osnovu toga se napravi radijski spot s pozadinskom muzikom, odnosno čitanom porukom. Takvi spotovi su u pravilu najjeftiniji, te se cijene kreću već od 600,00 kuna.

Vrste radijskih spotova su:

 • Čitana poruka uz glazbenu podlogu
 • Jingl (pjevani spot)
 • Dramaturški spot (glumci)

Produkcija vaših spotova

U našoj agenciji možete pronaći kompletnu ulugu produkcije vaših video ili radijskih spotova, po trenutno najkonkurentnijim cijenama na tržištu u Hrvatskoj. Slobodno nam se obratite za upit, savjet ili razradu vašeg videa.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo.
  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: