Guerilla promocija ili guerilla marketing je oglašivačka strategija koja se fokusira na cjenovno pristupačnim i nekonvecionalnim taktima koji luče maksimalne rezultate.

GUERILLA PROMOCIJA

Guerilla marketing je pristupačna manjim tvrtkama za razliku od uobičajenog marketinga jer je znatno prihvatljivijih cijena.

Guerilla marketing

Guerilla marketing je originalno osmišljen prvotno za promociju manjih tvrtki sa manjim budžetima, no kasnije kada su uvidjele i veće tvrtke potencijal takve vrste oglašavanja ubrzo su ga počele koristiti. Guerilla marketing je vrsta inbound marketinga koja podiže svijest o brandu i predstavlja ga širokoj populaciji.

Takva vrsta promocije koristi taktiku iznenađenja ili neobičnih interakcija s kupcima kako bi promovirali određeni brand ili proizvod. Često koristi osobni pristup kupcima i fokusira se na manje grupe promotora koji su specijalno trenirani kako bi promocija bila što uspješnija. Na taj način koristi se usmena predaja o promociji i brandu i na taj način oglašavanje nakon guerilla kampanje postaje besplatno.

Ovaj način promocije nije za sve proizvode i više je namijenjen za mlađu populaciju koji najčešće reagiraju pozitivno.  Najčešće promocije se odvijaju na javnim mjestima kao što su trgovi, shopping centri, ulice, koncerti, parkovi, sportska odgađanja, ugostiteljski objekti, plaže i druga javna mjesta.

Pod guerilla marketing promociju spada divlje lijepljenje naljepnica na pločnicima, crtanje grafita, obljepljivanje stupova rasvjete, privremeno montiranje cerada na ograde ukratko guerilla promocijom činite od ulice vaš promocijski svijet.

Guerilla marketing

Guerilla promocija ponuda

S obzirom da je guerilla marketing širok pojam, te se pristupa klijentima individualno i zatim osmišljava konkretna kampanja. Nastojati ćemo vam nabrojati nekoliko promocija koje imamo u ponudi kako bi mogli izabrati način promocije koji odgovara vašem brandu odnosno proizvodu, te tipu publike kojem se obraćate. Naravno osim navedenih nekoliko primjera, također je moguće konkretno osmisliti promociju direktno za vas.

Svi naši promotori su profesionalno brandirani u vašu odjeću ili uniforme, te prije promocije su instruirani od strane klijenta koja je željena targetirana skupina kojoj prilaze, koja su najčešća pitanja i odgovori vezani uz vaš proizvod, gdje se može kupiti i drugo.

Oglašavanje na vozilima

Brandiranje vozila

Usluga car-sharinga u Hrvatskoj izrazito popularna u sklopu koje nudimo guerilla promociju. Vozila se unajmljuju putem mobilne aplikacije, te je izrazito popularan među mlađom urbanom populacijom. Ima registriranih 3000 korisnika. Te vozni park od 10 električnih i 20 benzinskih vozila. Dnevni doseg vozila je 50.000 korisnika tijekom vožnje, dok pred parkiranog vozila dnevno prolazi oko 35.000 korisnika. Kampanja od 10 vozila uključuje dnevno doseg vašeg branda  400.000 pogleda.

Podjela letaka

Guerilla promocija putem podjele letaka

Usluga dijeljenja letaka

Mnogim klijentima je usluga podjele letaka, vaučera, bonova, proizvoda i popusta vrlo praktičan način da dođu do budućih kupaca. Nudimo uslugu podjele letaka u sklopu guerilla marketinga na način da su naše hostese educirane, brandirane, te da imamo uključenog u ponudu i revizora koji prati da je posao kvalitetno obavljen. Ovakav pristup je puno profesionalniji, no time i skuplji od angažiranja studentica za promociju.

Promocija u dućanima

Guerilla promocija u trgovinama

Promocija u trgovinama i product sampling

U sklopu naše usluge guerilla promocija  nudimo vam promociju unutar trgovina i product sampling za unapređenje prodaje. To je način promocije uz degustiranje vašeg proizvoda unutar trgovačkog lanca popularno zvano i instore promocija. Naše educirano osoblje će prezentirati vaše proizvode, osmisliti nagradnu igru i potaknuti prodaju vaših proizvoda u trgovinama. Radimos a svim trgovačkim lancima u Hrvatskoj.

Maskote

Maskote za produkte

Maskote

Radimo maskote koje će promovirati vaš brand, te su izvrstan način kako biti zapažen na ulici ili trgu. Izvrstan su način kako doprijeti do djece i njihovih roditelja, te na taj način promovirati vaše proizvode.

Walking boards

Walking boards

Hodajući jumbo plakati ili walkboard

Često klijeti zakupljuju jumbo plakate koji su fiksni i statični. Nudimo vam walking boardove odnosno hodajući jumbo plakati koji možemo pozicionirati točno tamo gdje je najveći broj korisniga će ga vidjeti. Na frekventnim križanjima, trgovima, ulicama. Promotori koji nose walking boardove također i okreću i rade razne akrobacije kako bi privukli poglede što više klijenata.

Ulična promocija

Ulična promocija

Promocija na ulici

Promocija na ulicama je najučestaliji način guerilla promocije. Nudimo Vam od podjele uzoraka, giveaways-a odnosno poklona pa sve do osmišljanja kampanja kao što su podjela letaka interesantnoga i pomalo provokativnoga karaktera. Zajedno s našim educiranim hostesama učiniti ćemo od vaše kampanje nezaboravno iskustvo za prolaznike.

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna guerilla promocija za vaš proizvod

Ukoliko imate potrebe na inovativnim načinom promocije vašeg branda ili proizvoda kontaktirajte nas za guerilla marketing kampanju i promociju.

  Upiti i informacije
  Ukoliko vam je potreban Guerilla promocija, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita:

  U sklopu usluge guerilla promocija možete pogledati i

  Oslikavanja

  Putem oslikavanja ili brandiranja vašeg dućana istaknite se od konkurencije.

  Aktivacija sponzorstava

  Ukoliko ste sponzor ili sudjelujete na nekom eventu, istaknite se s kvalitetnim barndiranjem.