Tisak na cerade i izrada cerada

Izrada cerada

Tisak na ceradu ili PVC banner

Grafički dizajn i grafička priprema za tisak na cerade idealan za oslikavanja. Print na polipropilenski banner ili tisak na cerade visoke rezolucije i kvalitete. Izrada cerade u debljini 5mm, koja je porubljena sa strana i s ringovima za lakše postavljanje. Visoka otpornost na vremenske uvjete i garancija na ceradu do 5 godina. Izrada cerada visoke kakvoće. Tisak na ceradu je solventnim printerom rezolucije do 300dpi i sa 8 boja. Nakon tiska cerade tekuća laminacija kao zaštita protiv UV zračenja. Tisak na cerade je postojan i dugotrajan.

Tisak na cerade

Cerada tisak

Cerada odlikuje vrlo velika čvrstina s obzirom da su napravljena od prolypopilenske mase velike gramature. Koriste se za sve prilike jer su vrlo otporne na sve uvjete.
U ponudi imamo nekoliko vrsta cerada za tisak, različite debljine, pozadine i od različitih materijala.
Nudimo vam tisak na cerade vrlo visoke razolucije i kvalitete.
Po želji na cerade stavljamo nakon tiska ringove radi lakšeg postavljanja, tako da juj je dovoljno samo vezati sajlom ili gumom.

Cerada je sve popularnija kao sredstvo oglašavanja jer je cijena m2 cerade vrlo jeftina, te ju možete samostalno montirati. Radimo i doradu cerada kao što su rubljenje, ringovi i drugo.

Cerada

Favia usluge d.o.o.

Favia usluge d.o.o je tvrtka u Zagrebu koja se bavi uslugom solarija. Oslikavanje novootvorenog objekta u Zagrebu.

Grafički dizajn za tisak na ceradu

Obrada fotografije u visokoj rezoluciji, priprema za tisak velikih formata odnosno ploter u 8 boja. Obrada fontova i tipografije. Tisak na ceradu, varenje cerade, podrubljivanje, ringovi i montaža kod klijenta na sajlu.

Pogledajte ostale radove iz grafičkog dizajna

Kontaktirajte nas

    Upitnik za tisak cerade

    Ispunite obrazac za upit o cijeni, materijalima, načinu postavljanja i tipu cerada koje su vam potrebne, te ćemo vam dogovoriti u najkraćem roku. Upitnik je osmišljen kako bi vam olakšali odabir dimenzije i tip cerade. Ukoliko vam je potreban neki specijalni zahtjev upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.
    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Izrada cerade za: Tisak na ceradu: Dimenzija cerade: Količina: Materijal: Dorada: Da li imate grafičku pripremu: Priprema za tisak: Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita: