Print na ceradu

Tisak na cerade i izrada cerada

Tisak na ceradu

Tisak na ceradu ili PVC banner

Grafički dizajn i grafička priprema za tisak na cerade idealan za oslikavanja. Print na polipropilenski banner ili tisak na cerade visoke rezolucije i kvalitete. Cerada je debljine 5mm, porubljena sa strana i s ringovima za lakše postavljanje. Visoka otpornost na vremenske uvjete i garancija na ceradu do 5 godina. Izrada cerada visoke kakvoće. Print na ceradu je solventnim printerom rezolucije do 300dpi i sa 8 boja. Nakon tiska cerade tekuća laminacija kao zaštita protiv UV zračenja. Tisak na cerade je postojan i dugotrajan.

Print na ceradu

Cerada tisak

Cerada odlikuje vrlo velika čvrstina s obzirom da su napravljena od prolypopilenske mase velike gramature. Koriste se za sve prilike jer su vrlo otporne na sve uvjete.
U ponudi imamo nekoliko vrsta cerada za tisak, različite debljine, pozadine i od različitih materijala.
Nudimo vam tisak na cerade vrlo visoke razolucije i kvalitete.
Po želji na cerade stavljamo nakon tiska ringove radi lakšeg postavljanja, tako da juj je dovoljno samo vezati sajlom ili gumom.

Cerada je sve popularnija kao sredstvo oglašavanja jer je cijena m2 cerade vrlo jeftina, te ju možete samostalno montirati. Radimo i doradu cerada kao što su rubljenje, ringovi i drugo.

tisak na cerade

Favia usluge d.o.o.

Favia usluge d.o.o je tvrtka u Zagrebu koja se bavi uslugom solarija. Oslikavanje novootvorenog objekta u Zagrebu.

Grafički dizajn za tisak na ceradu

Obrada fotografije u visokoj rezoluciji, priprema za tisak velikih formata odnosno ploter u 8 boja. Obrada fontova i tipografije. Tisak na ceradu, varenje cerade, podrubljivanje, ringovi i montaža kod klijenta na sajlu.

Pogledajte ostale radove iz grafičkog dizajnaKontaktirajte nas
    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Tisak na cerade, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: