Tisak na cerade i izrada cerada

Tisak na ceradu

Tisak na ceradu ili PVC banner

Grafički dizajn i grafička priprema za tisak na cerade. Print na polipropilenski banner ili tisak na cerade visoke rezolucije i kvalitete. Cerada je debljine 5mm, porubljena sa strana i s ringovima za lakše postavljanje. Visoka otpornost na vremenske uvjete i garancija na ceradu do 5 godina. Izrada cerada visoke kakvoće. Print na ceradu je solventnim printerom rezolucije do 300dpi i sa 8 boja. Nakon tisak na cerade tekuća laminacija kao zaštita protiv UV zračenja. Tisak na cerade je postojan i dugotrajan.

Print na ceradu

Cerada tisak

Cerada odlikuje vrlo velika čvrstina s obzirom da su napravljenja od prolypopilenske mase velike gramature. Koriste se za sve prilike jer su vrlo otporne na sve uvjete.
U ponudi imamo nekoliko vrsta cerada za tisak. različite debljine, pozadine i od različitih materijala.
Nudimo vam tisak na cerade vrlo visoke razolucije i kvalitete. Nakon tisak na cerade radimo zaštitnu tekuću laminaciju tako da tisak na ceradu je otporan na kišu, snijeg, UV zranječnje i što je najbitnije ne blijedi.
Po želji na cerade stavljamo nakon tiska ringove radi lakšeg postavljanja, tako da juj je dovoljno samo vezati sajlom ili gumom.

Cerada je sve popularnija kao sredstvo oglašavanja jer je cijena m2 cerade vrlo jeftina.Kontaktirajte nas za tisak na cerade cijene i cijenu montaže

tisak na cerade

Favia usluge d.o.o.

Favia usluge d.o.o je tvrtka u Zagrebu koja se bavi uslugom solarija. Oslikavanje novootvorenog objekta u Zagrebu.

Grafički dizajn za tisak na ceradu

Obrada fotografije u visokoj rezoluciji, priprema za tisak velikih formata odnosno ploter u 8 boja. Obrada fontova i tipografije. Tisak na ceradu, varenje cerade, podrubljivanje, ringovi i montaža kod klijenta na sajlu.

Pogledajte ostale radove iz grafičkog dizajna