Izrada loga

Izrada loga za tvrtku Panonska Int

Izradili smo logo za Panonska INT

Izradili smo logotip za tvrtku za Panonska INT tvrtku iz Srbije koja se bavi poljoprivrednom djelatnošću i obradom kamena. Izradu loga i koncepcija njegova je dizajnirana tako da obuhvati te dvije osnovne djelatnosti tvrtke.

Najbolji početak za kvalitetnu izradu loga kreće od imena firme.  Ono bi nam trebala biti vodilja kod osmišljanja loga za vas zajedno s vašom djelatnošću. Osim djelatnosti i imena također su bitne neke vizije vaše tvrtke, to unosimo kod definiranja boja i oblika.

Izrada loga

Kod firme Panonska INT vodilkja je bila dvojaka djaltnost tvrtke a to su obrada kamena i poljoprivreda. Stoga su elementi i boje u zaštitenom znaku se odnose na kamene blokove i list. Tipografija je odabrana kako bi bila u skladu sa zaštitenim znakom. logo je u dvije boje radi što jeftinijeg tiska svih budućih materijala.

Logotip je rađen vektorski s primarnom i sekundarnom teipografijom.

Panonska INT

Dvije tvrtke iz Srbije udružile su se pod imenom Panonska INT s dvije naizgled nespojive djelatnosti. Obrada kamena i kamenoreznica i poljoprivredna djelatnost.

Izrada loga

Prilično težak zadatak pri izradi ovog logotipa nam je bio ukomponirati vizualno i simetrički dvije naizgled nespojive djelatnosti obrade kamena i poljoprivredne djelatnosti. Stoga je logotip koncipiran u dvije boje smeđu i zelenu te u kamene blokove i list kako bi simbolizirao obje djelatnosti.

Pogledajte ostale radove iz grafičkog dizajnaKontaktirajte nas
    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Izrada loga za Panonska INT, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: