Dizajn loga po najsuvremenijim garfičkim standardima za tvrtrke, obrte, start-upove, OPG, velike korporacije i druge.

DIZAJN LOGA KAO PRVI KORAK PREPOZNATLJIVOSTI

Logo dizajn i izrada logoa za profesionalnu upotrebu

Kreativna usluga kreiranja logotipa za postojeće i nove klijente širom Hrvatske i Europe. Naše oblikovanje logotipa odlikuje kreativnošću, visokom kvalitetom i prepoznatljivošću koja će vam dati prednost nad vašom konkurencijom i profesionalni izgled vašeg loga. Izrade loga mora suptilno vizualno komunicirati vašu djelatnost i cilj vaše firme ili poduzeća.

Dizajn loga za GDI

Planiranje izrade loga

Planiranje i priprema za dizajn loga odnosno dizajn logotipa ili zaštitnog znaka koji će vas zadovoljiti je proces koji treba biti osmišljen i traje. S obzirom na naše iskustvo te zahvaljujući tome što zapošljavamo vrlo talentirani tim dizajnera ILI NET će udovoljiti svim vašim zahtjevima.

Naravno i cijena izrade loga su povoljnije iz razloga što radimo sve unutar naše agencije. Ne koristimo template, već kreiramo jedinstveno oblikovanje logotipa.

Naši stručni dizajneri će dati nezaboravan izgleda i imidž vašoj tvrtci. Biti ćete ponosni na vaš logo, te će te ga pokazivati drugima s ponosom dok on predstavlja vaše poslovanje. Stoga iskoristite priliku danas te naručite logo dizajn ili redizajn postojećeg.

Dizajn logotipa za tvrtku u logistici

Logo dizajn

Ukoliko planirate otvoriti start-up ili već imate manju tvrtku koju je potrebno brandirati, onda vjerojatno imate potrebu za iznimno kreativno rješenje. Također ukoliko vaša tvrtka posluje već neko duže vrijeme sigurno će vam trebati osvježiti izgled postojećeg loga. Neki od najpoznatijih brendova u svijetu rade redizajn i osvježavajući grafički dizajn kako bi poprimio moderniji izgled i proširili targetiranu skupinu poput Pepsi, Nike i Apple. Dakle ne bi li vi trebali također unikatni logo?

Danas to možete. Možemo vam pomoći pri izradi logotipa. Uvjerite se u našu kvalitetnu izradu loga i otkrijte onaj “vau” efekt vaših kupaca.

Izrada loga u 3D

Dizajn loga kao početak vašeg brenda

Naši dizajneri ne bave se samo logo dizajnom i izradom – oni izrađuju vaš brend. Obavezujemo se da ćemo vašoj tvrtki osim super dizajna i izrade logoa pomoći kreirati brend koji će reflektirati misiju vaše tvrtke, privlačiti vaše kupce i isticati vas od konkurencije.

Kontaktirajte nas za logo design

Danas logotip primamljivog izgleda ne trebaju samo tvrtke već se koristi za prepoznatljivost evenata i događanja kao što su muzički festivali, sportska događanja, kulturna događanja i slično. Kontaktirajte nas kako bi vam poslali Ponudu.

  Upitnik za grafičko oblikovanje logotipa

  Dragi posjetitelji, ukoliko vas interesira izrada logotipa za vašu tvrtku, proizvod, event, uslugu, restoran, caffe bar ili slično ispunite obrazac za upite o cijeni izrade logotipa. Ovaj upitnik pomoći će nama kao agenciji a i vama kako bi što lakše formirali cijenu. Nakon toga izvršiti ćemo kalkulaciju, te poslati Vam ponudu. Cijene ovise o kompleksnosti, izboru broja rješenja, oblika, broja revizija te drugo. Ukoliko vam je potreban neki specijalni format upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Tematika (industrija) logotipa:

  Potreban mi je:

  Vrsta i kompleksnost:

  Broj idejnih rješenja:

  Broj revizija (Korekcija):

  Isporuka (broj formata datoteka):

  Da li vam je potrebna knjiga grafičkih standarda:

  Dodatne informacije i napomene:

  Antispam zaštita:


  U sklopu naše usluge možete pogledati: