Izrada vizualnog identiteta za tvrtke, obrte, konferencije, događanja, prezentacije i sve druge moguće prigode.

Izrada vizualnog identiteta

Dizajn vizualnog identiteta za firme

Izrada vizualnog identiteta vaše tvrtke je temelj za uspješno poslovanje. Kako bi postigli svoje marketinške ciljeve a time i generirali profit i uspješnost vaših proizvoda ili usluge dobar dizajn i izrada vizualnog identiteta je ključna komponenta za prepoznatljivost vaše tvrtke. Ona ovisi o djelatnosti s kojom se bavite i o publici s kojom želite komunicirati.

Izrada vizualnog identiteta

Izrada vizualnog identiteta tvrtki

Izrada vizualnog identiteta za firme, kvalitetan korporativni dizajn ili vizualni identitet kreirati će konzistentnu sliku i imidž vašoj tvrtci kroz sve materijale koje vaša tvrtka koristi. U startu to gradi bolji efekat kod kupaca koji ima za cilj povećanje svjesnosti o vašoj tvrtci i njenim proizvodima.

Mnogobrojne studije izrada vizualnog identiteta su pokazale da se povjerenje potrošača koje je danas izuzetno bitno gradi na uspješno brendiranje i izrada vizualnog identiteta. Ne samo to, već i povjerenje samih zaposlenika vaše tvrtke će se uvelike promijeniti najbolje, te će postati samim time ponosni na tvrtku za koju rade.

Izrada vizualnog identiteta

Izrada kompletnog vizualnog identiteta

Percepcija vaše tvrtke je realnost za vaše potencijalne klijente. Kvalitetna izrada vizualnog identiteta istaknuti će vas od konkurencije i samim time pojačati će te prisutnost na tržištu.

Mi vam možemo ponuditi profesionalan grafički dizajn i izrada vizualnog identiteta po povoljnim cijenama.

  Minimalan vizualni identitet tvrtke možete ostvariti izradom:

 • Dizajn i izrada logotipa
 • Izrada knjige standarda
 • Izrada internet stranica
 • Dizajn vizit karti
 • Dizajn memoranduma
 • Dizajn poslovnih mapa
 • Dizajn kuverti
 • Dizajn žiga tvrtke

Kako počinje izrada vizualnog identiteta za vašu tvrtku?

Najprije se upoznajemo s vašom tvrtkom, njenim poslovanje te postojećim kupcima. Zatim slušamo vaše želje i sugestije kakav bi logotip željeli, što da simbolizira, koje boje da prevladavaju i slično. U suradnji s vama tražimo rješenje koje će zadovoljiti vas i neke grafičke norme. Kada smo to definirali kreiramo logotip koji će biti osnova za izradu svih ostalih materijala i u konačnici kod izrada vizualnog identiteta.

Kada imamo logotip na osnovu njega gradimo knjigu grafičkih standarda unutar koje su smjernice korištenja logotipa i boja, te dizajn osnovnih materijala i poslovnih dokumenata. Na osnovu vašeg logotipa redizajniramo vašu stranicu (ukoliko je imate), a ukoliko nemate krećemo u izradu nove stranice. Nakon izrade web stranica i izrade svih poslovnim i promotivnih sredstava spremni ste da osvojite tržište s marketing planom

Odlučite se s povjerenjom za izrada vizualnog identiteta u ILI NET agencijie, jer iza naš je višegodišnje iskustvo u etabliranju mnogih brendova na Hrvatskom i drugim tržištima.

Nekoliko primjera izvrsnog vizualnog identiteta

Za primjer izrada vizualnog identiteta vam navodimo nekoliko primjera svjetskih kompanija i njihovih vodiča kroz vizualni identitet:

Izrada vizualnog identiteta Wallmart

Ovdje možete pogledati sam mali dio tvrtkiza koje smo radili vizualni identitet i pomogli im u etabliranju na tržištu.

Kontaktirajte nas

Monoge tvrtke danas imaju kvalitetan dizajn materijala počevši od web stranica, letaka,, poslovne odkumentacije i drugog. No problem je često što ti materijali izgledaju kao da se radi o različitim tvrtkama. Cilj je ujednačiti dizajn do prepoznatljivosti kompletne vaše poslovne dokumentacije i promotivnih materijala. Stoga vam nudimo ovu uslugu, te nas slobodno kontaktirajte za ponudu.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U sklopu izrada vizualnog identiteta možete pogledati: