Izrada vizualnog identiteta za tvrtke, obrte, konferencije, događanja, prezentacije i sve druge moguće prigode.

Izrada vizualnog identiteta

Dizajn vizualnog identiteta za firme

Vizualni identitet vaše tvrtke je temelj za uspješno poslovanje. Kako bi postigli svoje marketinške ciljeve a time i generirali profit i uspješnost vaših proizvoda ili branding odnosno vizualni dizajn je ključna komponenta za prepoznatljivost vaše tvrtke. Ona ovisi o djelatnosti s kojom se bavite i o publici s kojom želite komunicirati.

Izrada vizualnog identiteta

Izrada vizualnog identiteta tvrtki

Percepcija vaše tvrtke je realnost za vaše potencijalne klijente. Kvalitetna vizualni standard istaknuti će vas od konkurencije i samim time pojačati će te prisutnost na tržištu.

Mi vam možemo ponuditi profesionalan grafički dizajn i prepoznatljiv vizualni identitet povoljnih cijena .

  • Minimalan vizualni identitet tvrtke možete ostvariti izradom:

Kako počinje izrada vizualnog identiteta za vašu tvrtku?

Prije samog početka izrade i dizajniranja prvi korak bi bio da objasnite našim dizajnerima vašu branšu, odnosno tržište s kojim komunicirate. Također sve vaše ideje, želje i upute su dobrodošle. Najprije se upoznajemo s vašom tvrtkom, njenim poslovanje te postojećim kupcima. Zatim slušamo vaše želje i sugestije kakav bi logotip željeli, što da simbolizira, koje boje da prevladavaju i slično. U suradnji s vama tražimo rješenje koje će zadovoljiti vas i neke grafičke norme. Kada smo to definirali kreiramo logotip koji će biti osnova za izradu svih ostalih materijala i u konačnici vodilja kod izrade vizualnog identiteta.

Izrada i dizajn grafičkog znaka tvrtke (simbola ili logotipa) čini središnji dio njegova identiteta.
Logotip je u službi simbolične ikone vrijednosti i prestiža tvrtke. Dobro dizajnirani logo integriran kroz vašu tvrtku na memorandumu, posjetnicama i svim drugim materijalima se koristi kako bi ostvario snažan vizualni utjecaj.
Dobra vizualizacija identiteta tvrtke je osnovno polazište za dobar marketing.

Nakon izrade logotipa i pokretanja brenda, sljedeći korak bi bio marketing. Kao marketinška agencija pomogli smo mnogim mali firmama da pronađu svoju poziciju na tržištu.
U vidu marketinga možemo vam ponuditi:

 • Izrada Tv spotova i radio spotova
 • Zakup medijskog prostora
 • Izrada spotova za digitalni marketing
 • Izrada web stranice, web shopa
 • Digitalni marketing
 • Internet i google oglašavanje
 • Pozicioniranje stranice na Google
 • SEO – optimizacija web stranica za tražilice
 • Marketing na društvenim mrežama
 • Izrada i vođenje Facebook stranice

Kada imamo logotip na osnovu njega gradimo knjigu grafičkih standarda unutar koje su smjernice korištenja logotipa i boja, te dizajn osnovnih materijala i poslovnih dokumenata. Na osnovu vašeg logotipa redizajniramo vašu stranicu (ukoliko je imate), a ukoliko nemate krećemo u izradu nove stranice. Nakon izrade web stranica i izrade svih poslovnim i promotivnih sredstava spremni ste da osvojite tržište s marketing planom

Mi kao marketinška agencija imamo dosta iskustva u brendiranju tvrtki i plasmanu proizvoda na tržište.

ILI NET kao kreativna full service agencija s bogatim iskustvom u kreiranju vizualnog identiteta može Vam ponuditi kompletnu uslugu, obratite nam se s povjerenjem.

Nekoliko primjera izvrsnog vizualnog identiteta

Za primjer dizajna vizualnih identiteta vam navodimo nekoliko primjera svjetskih kompanija i njihovih vodiča kroz vizualni identitet:

Izrada vizualnog identiteta Wallmart

Ovdje možete pogledati sam mali dio tvrtkiza koje smo radili vizualni identitet i pomogli im u etabliranju na tržištu.

Kontaktirajte nas

Monoge tvrtke danas imaju kvalitetan dizajn materijala počevši od web stranica, letaka, poslovne dokumentacije i drugog. No problem je često što ti materijali izgledaju kao da se radi o različitim tvrtkama. Cilj je ujednačiti dizajn do prepoznatljivosti kompletne vaše poslovne dokumentacije i promotivnih materijala. Stoga vam nudimo uslugu izrada vizualnog identiteta, te nas slobodno kontaktirajte za ponudu.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U sklopu naše usluge možete pogledati: