Unapređenje prodaje vaših proizvoda u trgovačkim centrima, maloprodajnim lancima i trgovinama.

Unapređenje prodaje u trgovinama

Unapređenje prodaje ili merchandising radimo na način da u dogovoru s trgovačkim lancima pozicioniramo vaše proizvode na udarna mjesta u trgovini, istaknemo ih zasebnim stalcima, omotačima paleta ili akcijskim price stoperima.

Unapređenje prodaje

Usluga Merchandising-a

Kupci i potrošači su sve zahtjevniji. Konkurencija je sve veća. Stoga je bitno kvalitetno se istaknuti u trgovinama i pozicionirati kako bi povećali vašu prodaju za čak preko 200% u odnosnu na lošije pozicije. Unapređenje prodaje ove vrste ne rade trgovine, već agencije kao što je ILI NET.

Naša usluga merchandisinga ili unaprjeđenja prodaje obuhvaća slijedeće trgovačke lance:

ILI NET vam može ponuditi ponudu prilagođenu vama i broj poslovnica po želji s brojem obilazaka također po dogovoru.

Unapređenje prodaje u maloprodaji

U sklopu naše usluge nudimo slijedeće usluge u željenim trgovačkim centrima (pokrivamo cijelu Hrvatsku), te vam možemo ponuditi:

 • razrada hodograma za redovito punjenje artikala
 • zaprimanje narudžbi
 • provjera cijena
 • provjera rokova trajanja
 • provjera količina na skladištu
 • pozicioniranje proizvoda na predviđeno mjesto
 • praćenje akcija konkurencije
 • osmišljavanje akcija
 • osmišljavanje nagradnih igara
 • organizaciju degustacija
 • promocija s hostesama
 • izrada stalaka

Ovisno o vrsti vaših artikala moguće je dogovoriti hodogram obilazaka trgovačkih centara prema željama, počevši od jednom mjesečno pa sve do dva puta dnevno.

Merchandising i promocije definiramo posebne popuste, sezonske popuste, popuste prije roka isteka i drugo.  Na ovaj način motivirate kupce na kupnju i uvjeravate ih da za svoj novac su obavili najbolju kupnju odnosno poznati “best buy deal”.

Također u unapređenju prodaje proizvode je u policama najbolje isticati u visini očiju, dok one teže proizvode je najbolje pozicionirati na donje police. najbolja je praksa imati samostalne stalne ili dijelove pulta gdje će vaši artikli biti samostalni i istaknuti od konkurencije.

Pozicioniranje proizvoda u trgovinama

Bez obzira dali se radi o novom proizvodu u trgovinama ili proizvodu kojem želite unaprijediti prodaju ili branding proizvoda, nudimo vam promocije i pozicioniranje proizvoda u maloprodaji.

Svaki proizvod ima konkurentne proizvode na policama u trgovini. Stoga mnoge tvrtke angažiraju agencije poput nas da pozicioniraju svoj proizvod te na taj način mu povećaju prodaju, vidljivost i branding.

Unapređenje prodaje proizvoda u trgovinama radimo po unaprijed odgovorenom hodogramu, te nakon svakog obilaska trgovine dobivate potpun izvještaj s fotografijama vaših proizvoda na policama.

Ova usluga je namijenjena svim proizvodima, bez obzira kako mali ili veliki bili. Prema istraživanjima kupci se odlučuju za kupovinu proizvoda prema ovim parametrima:

 • pozicioniranju i vidljivosti proizvoda
 • akcijskoj kupovini
 • cijeni
 • prepoznatljivosti branda
 • lojalnosti

Kao što je vidljivo iz priloženog unapređenje prodaje, merchandising ili pozicioniranje proizvoda u trgovini je najbitnij segment o kojem ovisi prodaja vaših proizvoda.

Kontaktirajte nas za ponudu

Ukoliko imate proizvode u nekima od trgovačkih lanaca, no niste zadovoljni prodajom ili ih planirate imati tek u nekom od trgovačkih lanaca ili prodajnih mjesta kontaktirajte nas za unapređenje prodaje ili uslugu merchandisinga vaših proizvoda.

  Upitnik za unaprjeđenje prodaje i pozicioniranje proizvoda

  Ispunite obrazac za upite i formiranje ponude za Merchandising ili unaprjeđenje prodajte vaših proizvoda u trgovinama ili trgovačkim lancima. Upitnik je osmišljen kako bi vam olakšali unos potrebnih parametara za formiranje ponude. Ukoliko vam je potreban neki specijalni zahtjev upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.

  Unos vaših podataka


  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Informacije o proizvodima


  Naziv branda (ili proizvoda): Vrsta proizvoda (prehrambeni, neprehrambeni, kozmetika...) : Broj proizvoda: Da li ste prisutni u trgovačkim lancima: Upišite u kojim trgovačkim lancima ste prisutni: Broj lokacija koje je potrebno obilaziti: Broj obilazaka tjedno (po lokaciji): Predprodaja (da li je potrebno naručivanje robe): Zalihe u prodajnom prostoru ( da li je potrebno nadopunjavanje standardnih i dodatnih izlaganja proizvodima): Skladište (da li je potrebno evidentiranje i informiranje prodajnog tima KLIJENTA o „out of stock“ situacijama): Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita:

  U sklopu naše usluge unapređenje prodaje možete pogledati i