Izrada kartonskih stalaka

Kartonski stalci su idealni za promociju vaših proizvoda u trgovinama i trgovačkim lancima. Konkretan kartonski stalak smo izradili za jednostavno postavljanje paketa limenki pive i u svrhu boljeg isticanja od konkurencije.
Takav kartonski stalak idealan je jer je nemoguće da ga kupci ne zamijete. Stalci su rađeni od dva dijela, i na zaglavlje se može istaknuti akcijska cijena, te time postaju zaista lako zamjetni.

Tiska na kartonske stalke

Poznato je da ovakav način isticanja proizvoda povećava prodaju i do 30%. Također vrlo je jednostavno slagati gajbe na njega, te time osiguravate da inače raspareni proizvodi izgledaju lijepo na ovim kartonskim stalcima. Tisak na kartonske stalke se vrši na papiru koji se plastificira, te se kašira na debljinu kartona koju želite. Oblik se također dizajnira, kako bi stalci bili što atraktivniji, te se režu laserski. Osim za promicanje prodaje, također izrađujemo kartonske stalke za filmsku industriju, kafiće, restorane , benzinske postaje i druge lokacije.

Obratite nam se za izradu kartonski stalaka.

Izrada kartonskih stalaka

ILI NET je dobio zadatak osišljavanja i pojačavanja prodaje branda Kozel i Pilsenr Urquell u trgovinama, benznskim postajama u Hrvatskoj. Stoga je došla potreba za boljom pozicioniranjem, a za to su najbolji kartonski stalci. Proizvod smo razvili od ideje, grafičkog dizajna, tiska, izrade i distribucije samih stalaka.

Atlantic Grupa d.d.

ILI NET je agencija koja usko surađuje i radi marketinška rješenja za tvrtku Atlantic Grupa d.d. na nekoliko brandova.