Tisak na kišobrane

Tisak na kišobrane svih vrsta i u nekoliko tehnika tiska koje nam omogućavaju otisnuti ono što zamislite :)

Tisak kišobrana

Postoji puno načina na koji možete brendirati kišobrane koji su izvrstan i jeftin poslovni poklon koji svima treba, a ujedno i odličan način da se promovirate na ulici. U ILI NET-u kombiniramo nekoliko različitih tehnika tiska kako bi dobili što kvalitetniji tisak na kišobrane. Možemo kreirati za vas oku ugodan dizajn i otisnuti vaš logotip ili brand kroz našu uslugu kišobrani s tiskom.

Tisak na kišobrane

Kišobrani s tiskom izvrstan poslovni poklon

Izabertie iz velikog izbora kišobrana u našoj ponudi i dotisnite vaš logotip na kišobran. Naš tisak na kišobrane radimo najčešće u sitotisku. To je najučestalija metoda tiska zbog svoje trajnosti i jeftine cijene. Boje kada se otisnu zaštićene su premazom tako da postižu veliku trajnost, čak i trajnije od samih kišobrana ako su jeftini :) Imate izbor od 250 Pantone boja tako da možemo otisnuti logotipe u svim bojama. Pozicija tiska se može duplicirati, a format je ugrubo formata A4 za jednu poziciju.

Katran d.d.

ILI NET radi marljivo za veeliki broj svojih klijenata. Jedan od njih je i Katran d.d. Poznata tvrtka u građevinarstvu i izolaciji.

Kišobrani

Promocija je zahtjevala nabavku kišobrana od naših ino dobavljača u bojama branda tvrtke. Potom smo izvršili tisak na kišobranima na nekoliko pozicija logo Katran u jednoj boji. kišobrani dolaze s futrolom kao torbici.

Pogledajte ostale radove iz grafičkog dizajna

Kontaktirajte nas

    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Tisak na kišobrane, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: