Dobro došli u ILI NET

ILI NET d.o.o. osnovana je 2013. godine kada su se okupili mladi stručnjaci u marketingu i prodaji odlučili osamostaliti i započeti vlastiti posao za koji su se godinama usavršavali.
Ideja osamostaljenja je osnovati marketing agenciju koja će odraditi sav posao za vas i gdje će te imati opipljive rezultate.
Oko sebe smo okupili zavidan broj stručnjaka iz svih sfera marketinga.

Danas je ILI NET etablirao se u full service marketinšku agenciju srednje veličine s preko 10 zaposlenika i još toliko vanjskih suradnika.

Tvrtka ILI NET

Specijalnosti ILI NET agencije

Digitalni marketing
Web development
Grafički dizajn i pripremu za tisak
Zakup medija
Tisak
Promocija tvrtki
Informatička pomoć

Cilj, misija i vizija tvrtke

Naš osnovni cilj je pomoći našim klijentima i omogućiti im kvalitetnu uslugu kako bi poboljšali svoje poslovanje.
Naša vizija je učiniti Vas i Vaše poslovanje sretnim,uspješnim i zadovoljnim!
Misija je težiti savršenstvu i zajednički nadopunjavati naša znanja. Kako se razvija tehnologija tako rase i naša želja za znanjem i praćenjem novih trendova.

Područje rada ILI NET agencije

Programiranje i internet usluge

Programiranje modernih web stranica, izrada aplikacija, mobilnih aplikacija, development web shopa, internet stranica za prezentacije, internetskih sustava i drugi programerski radovi su u našoj djelatnosti. Agencija ILI NET ima unutar svojeg tima ima programere, web dizajnere, content managere i project managere koji će od vašeg web projekta napraviti modernu i kvalitetnu stranicu, portal, shop ili aplikaciju.

Profesionalna izrada i održavanje web stranica kakve poželite! Naši savjeti i ideje pomoći će vam da se posjetitelji zainteresiraju i postanu vaši potencijalni klijenti.

Grafički dizajn

Naši strastveni dizajneri u ILI net agenciji i brand manageri koriste svoje marketing vještine i iskustvo kako bi vam osigurali jedinstven identitet vaše tvrtke ili produkata. Naša vizualna rješenja poput izrade logotipa, multimedijskih prezentacija, pakiranja, marketing kampanje, letci, plakati i druge materijale oblikujemo po najvišim standardima.

Grafički dizajn, izrada vašeg vizualnog identiteta, izrada logotipa, vizitki, memoranduma, te priprema za tisak.

Tiskamo kataloge, letke, jelovnike i cjenike. Tiskamo sve što vam padne na pamet!

Internetski marketing

Internetski marketing ili digitalni marketing kao nezaobilazan dio modernog i dostupnog marketinga se naslanja na naš development. Nakon što ILI NET kreira za vas web ili aplikaciju, možemo vam ponuditi uslugu internetskog marketinga i kreirati kvalitetne kampanje koje daju rezultate.

Digitalni marketing uključuje internet marketing, e-marketing (elektronički marketing) i marketing društvenih mreža. On obuhvaća sve načine oglašavanja kojima se u današnje vrijeme možete reklamirati na internetu.

Internet marketing vrlo je široko područje u koje se ubrajaju mnogi segmenti kao što su oglašavanje na Google-u i društvenim mrežama. Neka vaše ideje, reklame, proizvodi i slogani budu vidljivi na internetu koji je postao sastavni dio naših i vaših života.

Zakup medija

Kako bi upotpunili našu uslugu, ILI NET vam nudi zakup medijskoga prostora kao što su zakup TV medija, zakup radio medija, zakup outdoor i indoor mjesta za oglašavanje, profesionalnu video i audio produkciju, zakup oglasnih površina u novinama i časopisima, PR i sponzoriranih članaka i drugog.

Imamo konkurentne uvjete u većini medija, te vaša oglasna kampanja može doći do veliko broja korisnika uz manje i srednje budžete.

Promocija tvrtki

ILI NET ima višegodišnje iskustvo u promoviranju tvrtki efektnim marketinškim alatima dostupnim svima. Unutar našeg segmenta promocije tvrtki radimo vanjski branding ili oslikavanja,  uslugu merchandisinga ili pozicioniranje produkata, aktivaciju sponzorstava, organizaciju evenata i guerilla marketingu.

Guerilla marketing je dio marketinške kampanje kojima je cilj privući vašu pažnju s inovativnim reklamama i oglasima, oduševiti, te navesti na razmišljanje i dobro nasmijati.

Oslikavanje svoja vozila, izloge i poslovne objekte u svojim bojama, neka vaša maskota ili logo ukrase prozore, budite vidljivi svima! ILI NET omogućit će vam oslikavanje po vašoj želji.

Informatičko održavanje

U sklopu ILI NET sektora informatike, našim klijentima nudimo savjetodavna rješenja pri nabavi informatičke opreme za tvrtke, instalaciji hardware i softwarea, obuci i školovanju korisnika, ažuriranju softwarea, backup sustavima, antispam i anitivirusnim održavanjem sustava, postavljanje složenih računalnih mreža, data mreža i drugoga.

Također nudimo Informatičku podršku, konfiguraciju računala, savjetovanje pri kupnji nove informatičke opreme, instalaciju software-a i brigu o hardware-u.

Pročitajte više o našoj kreativnom agenciji ILI NET