Dobro došli u ILI NET

ILI NET d.o.o. osnovana je 2013. godine kada su se okupili mladi stručnjaci u marketingu i prodaji odlučili osamostaliti i započeti vlastiti posao za koji su se godinama usavršavali.
Ideja osamostaljenja je osnovati marketing agenciju koja će odraditi sav posao za vas i gdje će te imati opipljive rezultate.
Oko sebe smo okupili zavidan broj stručnjaka iz svih sfera marketinga.

Danas je ILI NET etablirao se u full service marketinšku agenciju srednje veličine s preko 10 zaposlenika i još toliko vanjskih suradnika.

Tvrtka ILI NET

Specijalnosti ILI NET agencije

Digitalni marketing
Web development
Grafički dizajn i pripremu za tisak
Zakup medija
Tisak
Promocija tvrtki
Informatička pomoć

Cilj, misija i vizija tvrtke

Naš osnovni cilj je pomoći našim klijentima i omogućiti im kvalitetnu uslugu kako bi poboljšali svoje poslovanje.
Naša vizija je učiniti Vas i Vaše poslovanje sretnim,uspješnim i zadovoljnim!
Misija je težiti savršenstvu i zajednički nadopunjavati naša znanja. Kako se razvija tehnologija tako rase i naša želja za znanjem i praćenjem novih trendova.

Područje rada ILI NET agencije

 • PROGRAMIRANJE I INTERNET USLUGE

  Programiranje modernih web stranica, izrada aplikacija, mobilnih aplikacija, development web shopa, internet stranica za prezentacije, internetskih sustava i drugi programerski radovi su u našoj djelatnosti. Agencija ILI NET ima unutar svojeg tima ima programere, web dizajnere, content managere i project managere koji će od vašeg web projekta napraviti modernu i kvalitetnu stranicu, portal, shop ili aplikaciju.

  Profesionalna izrada i održavanje web stranica kakve poželite! Naši savjeti i ideje pomoći će vam da se posjetitelji zainteresiraju i postanu vaši potencijalni klijenti.

 • GRAFIČKI DIZAJN

  Naši strastveni dizajneri u ILI net agenciji i brand manageri koriste svoje marketing vještine i iskustvo kako bi vam osigurali jedinstven identitet vaše tvrtke ili produkata. Naša vizualna rješenja poput izrade logotipa, multimedijskih prezentacija, pakiranja, marketing kampanje, letci, plakati i druge materijale oblikujemo po najvišim standardima.

  Grafički dizajn, izrada vašeg vizualnog identiteta, izrada logotipa, vizitki, memoranduma, te priprema za tisak.

  Tiskamo kataloge, letke, jelovnike i cjenike. Tiskamo sve što vam padne na pamet!

 • INTERNETSKI MARKETING

  Internetski marketing ili digitalni marketing kao nezaobilazan dio modernog i dostupnog marketinga se naslanja na naš development. Nakon što ILI NET kreira za vas web ili aplikaciju, možemo vam ponuditi uslugu internetskog marketinga i kreirati kvalitetne kampanje koje daju rezultate.

  Digitalni marketing uključuje internet marketing, e-marketing (elektronički marketing) i marketing društvenih mreža. On obuhvaća sve načine oglašavanja kojima se u današnje vrijeme možete reklamirati na internetu.

  Internet marketing vrlo je široko područje u koje se ubrajaju mnogi segmenti kao što su oglašavanje na Google-u i društvenim mrežama. Neka vaše ideje, reklame, proizvodi i slogani budu vidljivi na internetu koji je postao sastavni dio naših i vaših života.

 • ZAKUP MEDIJA

  Kako bi upotpunili našu uslugu, ILI NET vam nudi zakup medijskoga prostora kao što su zakup TV medija, zakup radio medija, zakup outdoor i indoor mjesta za oglašavanje, profesionalnu video i audio produkciju, zakup oglasnih površina u novinama i časopisima, PR i sponzoriranih članaka i drugog.

  Imamo konkurentne uvjete u većini medija, te vaša oglasna kampanja može doći do veliko broja korisnika uz manje i srednje budžete.

 • PROMOCIJA TVRTKI

  ILI NET ima višegodišnje iskustvo u promoviranju tvrtki efektnim marketinškim alatima dostupnim svima. Unutar našeg segmenta promocije tvrtki radimo vanjski branding ili oslikavanja,  uslugu merchandisinga ili pozicioniranje produkata, aktivaciju sponzorstava, organizaciju evenata i guerilla marketingu.

  Guerilla marketing je dio marketinške kampanje kojima je cilj privući vašu pažnju s inovativnim reklamama i oglasima, oduševiti, te navesti na razmišljanje i dobro nasmijati.

  Oslikavanje svoja vozila, izloge i poslovne objekte u svojim bojama, neka vaša maskota ili logo ukrase prozore, budite vidljivi svima! ILI NET omogućit će vam oslikavanje po vašoj želji.

 • INFORMATIČKO ODRŽAVANJE

  U sklopu ILI NET sektora informatike, našim klijentima nudimo savjetodavna rješenja pri nabavi informatičke opreme za tvrtke, instalaciji hardware i softwarea, obuci i školovanju korisnika, ažuriranju softwarea, backup sustavima, antispam i anitivirusnim održavanjem sustava, postavljanje složenih računalnih mreža, data mreža i drugoga.

  Također nudimo Informatičku podršku, konfiguraciju računala, savjetovanje pri kupnji nove informatičke opreme, instalaciju software-a i brigu o hardware-u.

Pročitajte više o našoj kreativnom agenciji ILI NET

Kontaktirajte ILI NET agenciju

Ukoliko imate potrebe za razradom marketing strategije, osmišljavanje kreative, development, branding ili neku drugu uslugu iz domene marketinške agencije kontaktirajte nas.

  Upiti i informacije
  Ukoliko vam je potreban O nama, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: