O nama

ili net

Dobro došli u ILI NET

ILI NET d.o.o. osnovana je 2013. godine kada su se Ivan, Lana i Igor, mladi stručnjaci u marketingu i prodaji odlučili osamostaliti i započeti vlastiti posao za koji su se godinama usavršavali.
Ideja osamostaljenja je osnovati marketing agenciju koja će odraditi sav posao za vas i gdje će te imati opipljive rezultate. Od tud dolazi i ime ILI (Ivan, Lana, Igor) nas kao osnivača.
Oko sebe smo okupili zavidan broj stručnjaka iz svih svera marketinga.

Naša specijalnost su

Digitalni marketing
Profesionalnu izradu web stranica
Grafički dizajn i pripremu za tisak
Guerilla marketing
Tisak
Oslikavanje i promocija tvrtki
Informatička pomoć

Cilj, misija i vizija tvrtke

Naš osnovni cilj je pomoći našim klijentima i omogućiti im kvalitetnu uslugu kako bi poboljšali svoje poslovanje.
Naša vizija je učiniti Vas i Vaše poslovanje sretnim,uspješnim i zadovoljnim!
Misija je težiti savršenstvu i zajednički nadopunjavati naša znanja. Kako se razvija tehnologija tako rase i naša želja za znanjem i praćenjem novih trendova.

ili net

Područje našeg rada

Digitalni marketing uključuje internet marketing, e-marketing (elektronički marketing) i marketing društvenih mreža. On obuhvaća sve načine oglašavanja kojima se u današnje vrijeme možete reklamirati na internetu.

Internet marketing vrlo je široko područje u koje se ubrajaju mnogi segmenti kao što su oglašavanje na Google-u i društvenim mrežama. Neka vaše ideje, reklame, proizvodi i slogani budu vidljivi na inernetu koji je postao sastavni dio naših i vaših života.

Profesionalna izrada i održavanje web stranica kakve poželite! Naši savjeti i ideje pomoći će vam da se posjetitelji zainteresiraju i postanu vaši potencijalni klijenti.

Guerilla marketing je dio marketinške kampanje kojima je cilj privući vašu pažnju s inovativnim reklamama i oglasima, oduševiti, te navesti na razmišljanje i dobro nasmijati.

Grafički dizajn, izrada vašeg vizualnog identiteta, izrada logotipa, vizitki, memoranduma, te priprema za tisak.

Tiskamo kataloge, letke, jelovnike i cjenike. Tiskamo sve što vam padne na pamet!

Oslikavanje svoja vozila, izloge i poslovne objekte u svojim bojama, neka vaša maskota ili logo ukrase prozore, budite vidljivi svima! ILI NET omogućit će vam oslikavanje po vašoj želji.
Također nudimo Informatičku podršku, konfiguraciju računala, savjetovanje pri kupnji nove informatičke opreme, instalaciju software-a i brigu o hardware-u.

Pogledajte djelatnosti naše kreativne agencije ILI NET