Izrada kompjuterskih mreža ili umrežavanje računala za manje tvrtke i urede po povoljnih cijena.

Izrada kompjuterskih mreža

Umreženje računala

Kod naše usluge izrada kompjuterskih mreža ili umreženje računala uglavnom nudimo izradu manjih kompjuterskih mreža za manje tvrtke jer su te tvrtke uglavnom zanemarene od strane struke.

Umrežavanje više računala

Dakle ako ste vlasnik manje tvrtke i vjerojatno u nekom periodu svoga rada ste zatražili ponudu za izrada kompjuterskih mreža vjerojatno ste dobili ponudu s ciframa od kojih boli glava.

Razlog tomu je što kod nas renomirane tvrtke koje se bave izradom i konfiguracijom kompjutorskih mreža održavaju velike korporacije te im nije isplativ rad sa manjim korisnicima. To je razlog zato što smo kao novost na Hrvatskom tržištu ponudili uslugu izrada kompjutorskih mreža i umreženje računala za manje tvrtke i korisnike.

Izrada kompjuterskih mreža

PLaniranje kompjutroske mreže

Manjak podrške kod izrada kompjutorskih mreža je nedostatak kod većih kompanija i dobavljača koji nude opremu i podršku na Hrvatskom tržištu, stoga kod konfiguracije, iplaniranje poslovne mreže ste uglavnom prepušteni sami sebi. Mi smo tu da to promijenimo!
Ne postoje dvije iste tvrtke koje imaju iste potrebe i neželjene komplikacije se uvijek pojavljuju neočekivano. Manje tvrtke uglavnom imaju ili angažiraju povremenog informatičara ili više njih koji uskače po potrebi i izrađuje mrežu adhock. Tek kada ju počnete koristiti primjećujete nedostatke ali tada je već teško doći do informatičara koji je radio na mreži ili poslovnom softwareu i tu se kompliciraju stvari dok vaš posao čeka.

Manje tvrtke ili organizacije imaju skromnije zahtjeve  za mrežnim sustavima od onih velikih. No ono što bi trebalo biti na istoj razini je sigurnost. Kod izrada kompjutorskih mreža za manje tvrtke najčešće je slučaj povezati nekoliko računala, server, printere, router za internet pristup i ostale manje komponente. Naravno može se postaviti mreža da se dijele dokumenti, automatski back-up, automatsko ažuriranje, antivirusne programe, brzine internet za pojedinog korisnika i drugo.

Kontaktirajte nas ukoliko vas zanima izrada kompjutorskih mreža

Ukoliko vasmuči dijelenje dokumenata između računala u vašoj tvrtci, postavljanje prava korištenja umrežavanja, sigurnosne postavke ili vam je potrebna izrada kompjutorskih mreža, kontaktirajte nas i naći ćemo optimalno rješenje za vas.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U skopu naše usluge možete pogledati:

  Održavanjre uredske opreme

  Održavanje računala u tvrtkama i uredske opreme opout pisača, servera, laptopa, računala, tableta i drugog.