Izrada kompjuterskih mreža ili umrežavanje računala za manje tvrtke, te urede naš tim radi stručno, profesionalno uz edukacije.

Izrada ili postavljanje kompjuterskih mreža

Umreženje računala

Kod naše usluge izrada i postavljanje kompjuterskih mreža ili umreženje računala uglavnom nudimo izradu manjih kompjuterskih mreža za manje tvrtke jer su te tvrtke uglavnom zanemarene od strane struke.

Izrada kompjuterskih mreža

Umrežavanje više računala

Dakle ako ste vlasnik manje tvrtke i vjerojatno u nekom periodu svoga rada ste zatražili ponudu za izrada kompjuterskih mreža vjerojatno ste dobili ponudu s ciframa od kojih boli glava.

Razlog tomu je što kod nas renomirane tvrtke koje se bave izradom i konfiguracijom kompjutorskih mreža prije svega održavaju velike korporacije. Rad sa manjim korisnicima im nije toliko isplativ, te ga ne rade često. To je razlog zato što smo kao novost na Hrvatskom tržištu ponudili uslugu izrade kompjutorskih mreža i umreženje računala za manje tvrtke i korisnike.

Planiranje kompjutorske mreže

Kada započne planiranje izrada kompjuterskih mreža, često se klijenti susretnu s manjkom podrške odnosno nedostatak iste, kod većih kompanija i dobavljača koji nude opremu i podršku na Hrvatskom tržištu. Iz tog razloga primjerice ako ste kupili HP konfiguraciju ili neku drugu opremu za vaš ured, dolazi do zadatka da za tu svu opremu je potrebno planiranje poslovne mreže.

Ne postoje dvije iste tvrtke koje imaju iste potrebe i neželjene komplikacije se uvijek pojavljuju neočekivano. Manje tvrtke uglavnom imaju ili angažiraju povremenog informatičara ili više njih koji uskače po potrebi i izrađuje mrežu adhock. Tek kada ju počnete koristiti primjećujete nedostatke ali tada je već teško doći do informatičara koji je radio na mreži ili poslovnom softwareu i tu se kompliciraju stvari dok vaš posao čeka.

Manje tvrtke ili organizacije imaju skromnije zahtjeve  za mrežnim sustavima od onih velikih. No ono što bi trebalo biti na istoj razini je sigurnost. Kod izrada kompjutorskih mreža za manje tvrtke, najčešće je slučaj povezati nekoliko računala, server, printere, router za internet pristup i ostale manje komponente. Naravno može se postaviti mreža da se dijele dokumenti, automatski back-up, automatsko ažuriranje, antivirusne programe, brzine internet za pojedinog korisnika i drugo.

Kontaktirajte nas ukoliko vas je potrebna izrada kompjutorskih mreža

Ukoliko vas muči dijeljenje dokumenata između računala u vašoj tvrtci, postavljanje prava korištenja umrežavanja, sigurnosne postavke ili vam je potrebna izrada kompjutorskih mreža, kontaktirajte nas i naći ćemo optimalno rješenje za vas.

  Kontakt upitnik za informatičke usluge

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu za konfiguraciju računala, održavanje uredskih mreža, postavljanje kompjuterskih, instalacije programa i operativnih sustava ili jednostavno savjetovanje pri održavanju u kupovini kompjuterskih komponenti. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo.

  Unos vaših podataka

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:

  Vrsta usluge

  Informatička usluga:

  Broj računala:

  Lokacija ureda:

  Da li ste do sada imali ikakvo informatičko održavanje:

  Da li posjedujete brzi internet?

  Dodatne napomene: Antispam zaštita:

  U skopu usluge izrada kompjuterskih mreža možete pogledati:

  Održavanjre uredske opreme

  Održavanje računala u tvrtkama i uredske opreme opout pisača, servera, laptopa, računala, tableta i drugog.