Dizajn će uvelike pomoći poziciji vašeg proizvoda ili usluge.

DIZAJN

Dobar dizajn čini razliku u svijetu. Bez obzira dali komunicirate s klijentima kako bi poboljšali prodaju, motivirali ljude da se uključe u vašu organizaciju ili pomogli putnicima da pronađu put kroz krcati aerodrom, to znači komunikaciju s vašim klijentima.

Dizajn

Grafičko oblikovanje

Grafičko oblikovanje kombinira kreativnost kroz marketing kako bi pristupili vašoj publici kroz uspješnu vizualnu komunikaciju. Za razliku od umjetnosti dizajn je uvijek u službi klijentovih potreba.

Kako rade dizajneri?

Mnogo više nego samo “uljepšavanje stvari” grafičari koriste boje, tipografiju i kompozicije kako bi komunicirao s odabranom publikom.

Kako bi to uspješno napravili, dizajneri prije svega analiziraju ciljanu publiku, kao što su afiniteti targetirane skupine, spol, edukacija, kupovne navike, najdraži časopisi, TV serije i slično.

Dizajneri zatim analiziraju te podatke i dolaze do zaključka što ciljana skupina traži. Na primjer ako vaša ciljana skupina voli Rolling Stone bend, dizajner će proučiti vizualni vokabular Rolling stones časopisa, oglasa i proizvoda (boja, tema, oblici, tipografija, kompozicija). Koristeći te osnovne elemente dizajner kreira novu kampanju koja će uspješno komunicirati s ciljanom skupinom.

Grafički dizajner

Uspješno oblikovanje

Oblikovanje bazirano na razumijevanju ciljane skupine kojoj se obraćate je izuzetno uspješan i pomaže vam pri plasmanu vaših proizvoda na tržište. Oblikovati bez detaljne analize je kao da pokušavate komunicirati s govornikom koji ne razumije vaš jezik.

Uz poznavanje umjetničkih vještina, marketinga i kreativnosti, grafički dizajner da bi bio uspješan mora imati i jako dobro tehničko znanje kao što je poznavanje papira, tehnika tiska, digitalnog tiska, priprema za tisak i kontrolu kvalitete. Svaki medij kao što su brošure, logotipi, knjige, jumbo plakati, pakiranja i dr. imaju svoje tehničke karakteristike i zahtjeve koje dizajner mora savladati prije same izrade.

Grafičko dizajniranje

Dizajniranje kombinira sve te kreativne, tehnike i istraživačke vještine. Kada dogovorite uslugu dizajna kod nas, naši dizajneri profesionalci sa svojim sofisticiranim vještinama pomoći će vam poboljšati vaše poslovanje i ostvariti vaše ciljeve!

Dizajn

Kontaktirajte nas

Ukoliko je potreban dizajn vašoj tvrtci, vašem proizvodu ili usluzi kontaktirajte nas. Kvalitetnim osmišljavanjem i oblikovanjem doći ćemo do rješenja koje će polučiti zadovoljstvo vas i vaših kupaca.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U sklopu naše usluge možete pogledati:

  Mamorandumi

  Izrada memoranduma za tvrtke i organizacije.

  Letci

  Dizajn letaka  svih formata.

  Plakati

  Dizajn jumbo plakata B1, B2, roll up plakata, citylight i drugih.

  Brošure

  Izrada brošura za hotele, manje tvrtke i uslužne djelatnosti.

  Katalozi

  Izrada kataloga proizvoda i usluga.

  Flajeri

  Izrada jedno, dvo i trostrukih flajera.

  Cjenici

  Izrada cjenika, jelovnika ili vinskih karti za kafiće, hotele i restorane.

  Koverte

  Izrada koverti svih formata.