Dizajn cjenika za piće namijenjenih kafićima, restaurantima, hotelima, coctail barove, fast food i ostalim ugostiteljskim objektima.

Grafički dizajn menija, cjenika i izrada menu karti za ugostiteljstvo

Bez obzira dali imate potrebu za dizajn cjenika za caffe bar, menija za restoran, kožnih korica za menu, promotivne koktel cjenike, prezentere pića na stolovima to možete napraviti kod nas.

Cjenici i meniji za restorane

Dizajn cjenika za piće za Caffe bar

Dizajn cjenika smo radili smo neke od najpoznatijih cjenika kao na primjer Menu za restaurant Pun Tanjur, te za puno drugih menua za restorane i cjenika za caffe barove i klubove. Nudimo vam širok izbor izrade cjenika u skladu s bojama vašeg interijera ili drugim željama. Moguće je otisnuti cjenike na eksluzivnim papirima.

Odabir fonta i boja za dizajn cjenika ili menija

Cjenici kvalitetnog ovlikovanja cjenika za piće ili vašeg menu-a, njegove boje i fontovi bi trebali reflektirati ozračje u vašem restoranu i biti u skladu s uređenjem interijera tako da vaša menu karta izgleda kao da tamo i pripada. Možete pogledati besplatne fontove na poveznici i odabrati koji vam se sviđa.

Na primjer ukoliko imate okuse dalmacije i pretežno ribu u vašem restoranu vaše boje koje bi trebale dominirati su cyan ili ice blue boja. Ukoliko imate klasično uređenje i interijer onda bi trebali odabrati za oblikovanje neki klasični  font s krasopis naslovima. U svakom slučaju bitno je da grafički dizajn cjenika  je čitak.

Grafički dizajn cjenika za hotele odnosno coctail barove

Izrada online cjenika s QR code

Također nudimo osim tiska cjenika za ugostiteljstvo, dizajn samog cjenika u obliku web stranice, te izradu QR koda koja učitavanjem daje mogućnost pristupa cjenicima. Na taj način dobivate cjenik za vaš ugostiteljski obrt u online varijanti. To je pogodno za česte promjene cjenika, dodavanje dnevnih akcija, menija ili gableca, promjene cijena i drugo. Također predstavlja uštedu jer ne iziskuje tisak, osim samog QR code-a, kojeg možete otisnuti

Vinske karte za restaurante i caffe barove

Kontaktirajte nas za kreativno rješenje vašeg cjenika

Neovisno dali vam je potrebna izrada cjenika za restoran, cjenika za caffe bar, vinsku kartu, qr code ili digitalni oblik cjenika za vaš ugostiteljski objekt, pošaljite nam upit i odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

  Izrada cjenika za ugostiteljstvo

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu za izradu cjenika, dizajn, pripremu za tisak ili samo tisak cjenika za vaš caffe bar, hotel, restaurant, coctail bar ili klub. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Zahvaljujemo.

  Unos vaših podataka

  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail:< Kontakt telefon:

  Informacije o cjeniku ili menu

  Dizajniranje cjenika:

  Tisak cjenika:

  Format cjenika:

  Materijal:

  Dorada:

  Količina:
  Dodatne napomene: Antispam zaštita:

  U sklopu naše usluge dizajn cjenika možete pogledati:

  • Letci

   Kreativan doizajn letaka  svih formata.

  • Plakati

   Kreativa za jumbo plakate B1, B2, roll up pingivne, citylight i drugih formata i dimenzija.

  • Brošure

   Izrada brošura za hotele, manje tvrtke i uslužne djelatnosti.

  • Katalozi

   Izrada kataloga proizvoda i usluga.

  • Flajeri

   Jednostruki, dvostruki, tr-fold flyeri i drugih dimenzija.

  • Billboardi

   Osmišljavanje kreative za billboarde, jumbo plakate, mega board plakate.

  • Koverte

   Izrada koverti svih formata.