Dizajn cjenika za piće namijenjenih kafićima, restaurantima, hotelima, coctail barove, fast food i ostalim ugostiteljskim objektima.

DIZAJN CJENIKA I IZRADA MENU KARTI ZA UGOSTITELJSTVO

Bez obzira dali imate potrebu za dizajn cjenika za caffe bar, menija za restoran, kožnih korica za menu, promotivne koktel cjenike, prezentere pića na stolovima to možete napraviti kod nas.

Cjenici i meniji za restorane

Caffe bar cjenik za piće

Dizajn cjenika smo radili smo neke od najpoznatijih cjenika kao na primjer Menu za restaurant Pun Tanjur, te za puno drugih menua za restorane i cjenika za caffe barove i klubove. Nudimo vam širok izbor izrade cjenika u skladu s bojama vašeg interijera ili drugim željama. Moguće je otisnuti cjenike na eksluzivnim papirima.

Odabir fonta i boja za dizajn cjenika ili menija

Cjenici kvalitetnog dizajna za piće ili vašeg menu-a, njegove boje i fontovi bi trebali reflektirati ozračje u vašem restoranu i biti u skladu s uređenjem interijera tako da vaša menu karta izgleda kao da tamo i pripada. Možete pogledati besplatne fontove na poveznici i odabrati koji vam se sviđa.

Na primjer ukoliko imate okuse dalmacije i pretežno ribu u vašem restoranu vaše boje koje bi trebale dominirati su cyan ili ice blue boja. Ukoliko imate klasično uređenje i interijer onda bi trebali odabrati za oblikovanje neki klasični  font s krasopis naslovima. U svakom slučaju bitno je da grafički dizajn cjenika  je čitak.

Grafički dizajn cjenika za hotele odnosno coctail barove

Kontaktirajte nas za kreativno rješenje vašeg cjenika

Neovisno dali vam je potrebna izrada cjenika za restoran, cjenika za caffe bar ili drugi ugostiteljski objekt, pošaljite nam upit i odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Izrada online cjenika s QR code

Također nudimo osim tiska cjenika za ugostiteljstvo dizajn samog cjenika u obliku web stranice, te izradu QR koda koja učitavanjem daje mogućnost pristupa cjenicima. Na taj način dobivate dizajn cjenika u online varijanti. To je pogodno za česte promjene cjenika, dodavanje dnevnih akcija, menija ili gableca, promjene cijena i drugo. Također predstavlja uštedu jer ne iziskuje tisak, osim samog QR code-a, kojeg možete otisnuti

Vinske karte za restaurante i caffe barove

  Izrada cjenika za ugostiteljstvo

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu za izradu cjenika, dizajn, pripremu za tisak ili samo tisak cjenika za vaš caffe bar, hotel, restaurant, coctail bar ili klub. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Dizajniranje cjenika:

  Tisak cjenika:

  Format cjenika:

  Materijal:

  Dorada:

  Količina:

  Dodatne napomene:

  Antispam zaštita:


  U sklopu naše usluge možete pogledati:

  Memorandumi

  Izrada memoranduma za tvrtke i organizacije.

  Letci

  Oblikovanje letaka  svih formata.

  Plakati

  Kreativa za jumbo plakate B1, B2, roll up plakate, citylight i drugih.

  Flajeri

  Izrada jedno, dvo i trostrukih flajera.

  Katalozi

  Izrada kataloga proizvoda i usluga.

  Brošure

  Izrada brošura za hotele, manje tvrtke i uslužne djelatnosti.

  Koverte

  Izrada koverti svih formata.