Dizajn flajera za evente, događanja, koncerte, akcijski flajeri, flyeri za tvrtke, kao reklama ili za druge namjene.

DIZAJN FLAJERA – FLYERI ZA EVENTE, KONCERTE I PROMOCIJU

Grafički dizajn flyera je dobar onoliko koliko pažnje privlači. Flajeri za evente posebice se trebaju isticati s obzirom da se natječu s morem drugih sličnih flajera.

Odabir fontova za flajer

Kada planirate dizajn flajera, koristite jednostavne i debele fontove. Funky fontovi možda izgledaju dobro na vašem računalu ili na nekom pamfletu, međutim najčešće su teže čitljivi iz udaljenosti i nisu prikladni za tisak. Stoga naš savjet je koristiti pri izradi flajera jednostavne, bold fontove koji se lako čitaju i pogodni su za offset tisak.

Flyer Dizajn

Kvalitetno osmišljen dizajn flajera kako bi se istaknuli od konurekcije

Kreiranje flajera visoke kreative je specifičan zadatak za svakoga kreativca koji se moraju potruditi da su vaši flajeri atraktivni i ugodni oku kako vama, tako posebice klijentima kojima su namijenjeni.

Dobar grafički dizajn letka možete postići odabirom i kombinacijom hrabrih boja, inspirativnih i pomalo provokativnih fotografija i zanimljivom igrom riječi. Morate zapamtiti da prvo što klijent zamjećuje na vašem flajeru su fontovi i tekst, stoga neka budu jedinstveni, čitljivi i dovoljno interesantni kako bi motivirali vaše klijente da ih pročitaju.

Dizajn flajera za promociju

Kvalitetno oblikovanje flyera je dodana vrijednost

Jedan od najboljih načina da uz dobar dizajn flajera je da marketinški dodate dodatnu vrijednost vašem flajeru je da u njih ukomponirate kupone, besplatne poklone ili slične ponude. Na taj način postižete efekt dvosmjerne komunikacije s vašim kupcima i direktno ih pozivate na kupnju, dok su oni zadovoljni time što nešto dobivaju.

Popust, poklon ili kupon koji ste ukomponirali u dizajn flajera, neka bude moguć samo putem toga flajera i samo ako ga klijent donese u vašu trgovinu ili tvrtku. Na taj način efektivno možete pratiti marketinški efekt flajera i povećati prodaju.

Dizajn flajera diktira i odabir snažnih riječi

Neovisno dali sami pišete tekst za flajer ili ste ga dali profesionalnom copywriteru, potrudite se naglasiti snažne riječi koje privlače pažnju vaših klijenata. Ovdje navodimo primjere takvih riječi:

 • Novo
 • Besplatno
 • Uštedite
 • Sada
 • Lako
 • Dokazano
 • Otkrijte
 • Rezultati
 • Garantiramo

Kontaktirajte nas za dizajn vaših flajera

Ukoliko želite kvalitetnu izradu flyera, bez obzira da li ste ih već radili ili niste nikada. Također bez obzira da li imate točnu viziju što želite ili nama prepuštate dizajn flajera kontaktirajte nas za ponudom i odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

  Kalkulator cijene grafičkog oblikovanja za letke i flajere

  Kreirali smo ovaj kalkulator za kalkluaciju cijena grafičkog oblikovanja letka ili flajera. Ispunite sva navedena polja te će vam okvirna cijena doći na email, kako bi vam pomogli u budžetiranju za izradu flyera. Molimo uzmite u obzir da su cijene kreative i oblikovanja okvirne, te mogu varirirati ovisno o dosta faktora, te ukoliko nas kontaktirate sigurno možemo dogovoriti nekakav popust :) Zahvaljujemo.
  Unos vaših podataka Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:
  Izračun troška grafičkog oblikovanja Letci ili flajeri
  1. Savijanje (falcanje): (obavezno ispuniti) Da li želite da je vaš letak bude presavijen ili bez savijanja? Molimo ispunite da li želite biganje odnosno flacanje.
  2. Jednostran ili obostran? (obavezno ispuniti) Želite li jednostranu ili obostranu pripremu? Upišite da li želite oblikovanje letka ili flajera jednostrano ili obostrano. Uzmite u obzir ukoliko ste izabrali gore savijanje letaka da je zatvorena dimenzija upola manja nakon savijanja.
  3. Format ili dimenzija (obavezno ispuniti) Dimenzija flyera? Upišite dimenziju vašeg budućeg letka. Uzmite u obzir ukoliko ste izabrali gore savijanje da je zatvorena dimenzija upola manja nakon savijanja.
  4. Broj rješenja: (obavezno ispuniti) Unos broja grafičkih rješenja Ovisno o radnom satu dizajnera upišite broj rješenja letaka, odnosno broj dizajna predložaka.
  5. Logotip: Da li vam je potreban izrada jednostavnog logotipa? Ukoliko nemate logotip, možemo vam izraditi profesionalni vektorski logotip koji će nam koristiti u dizajnu, no i moći ćete ga koristiti ubuduće za sve namjene. Ponuda se odnosni na izradu 3 rješenja logotipa.
  6. Tablice i grafovi: Da li će letak sadržavati tablice ili grafikone? Ukoliko vam je potrebna integracija i obrada tablica, grafikona i sličnih elemenata, molimo označite.
  7. Fotografije: Da li su vam potrebne stock fotografije? Ukoliko vam je potrebna kupovina stock fotografija molimo vas odaberite broj fotografija.
  8. Pisanje tekstova: Da li su vam je potrebna usluga pisanja tekstova? Ukoliko vam je potrebna usluga pisanja teksta molimo odaberite. Ponuda se odnosi na pisanje tekstova baziran na kartici teksta.
  9. Revizije: (obavezno ispuniti) Upišite broj revizija odnosno korekcija Nakon poslanog grafičkog rješenja, odaberite molimo vas broj korekcija odnosno iteracija.
  Procjena troška ukupno Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća molimo ispravnom popunite obrazac.
  Upišite dodatne napomene: Antispam zaštita: Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene grafičkog oblikovanja letka ili flajera su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli naši dragi posjetitelji kako bi organizirali si budžet planiranje kreiranja kreativnog rješenja, odnosno vidjeli koji su Vam elementi neophodni za kvalitetnu izradu letaka ili flajera. No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate.

  Cijene dizajna flajera

  ILI NET je formirao za vas cijene za dizajn flajera. Flyere izrađujemo profesionalno s uključenom pripremom za tisak i probnim otiskom ukoliko je potreban.

  Grafičko oblikovanje flajera radimo na zahtjev te ne koristimo gotove template i ovisno o tematici prilagođavamo kreativu. Cijene flajera ovise o broju radnih sati za osmišljavanje kreative.

  R.B.FormatBroj idejnih rješenjaBroj iteracijaCijenaUsluga pisanja tekstova (po kartici teksta)Kupovina stock fotografijaPriprema za tisak
  1A5 format1150,00 €50,00 €15,00 €
  3 fotografije
  15,00 €
  2A6 format1140,00 €50,00 €20,00 €
  10 fotografije
  15,00 €
  3Specijalan format (npr 170x170mm ili slično)1145,00 €50,00 €45,00 €
  20 fotografija
  20,00 €