Dizajn flajera za evente, događanja, koncerte, akcijski flajeri, flyeri za tvrtke, kao reklama ili za druge namjene.

DIZAJN FLAJERA – FLYERI ZA EVENTE, KONCERTE I PROMOCIJU PROFESIONALNOG DIZAJNA

Dizajn flajera je dobar onoliko koliko pažnje privlači. Flajeri za evente posebice se trebaju isticati s obzirom da se natječu s morem drugih sličnih flajera.

Dizajn flajera

Odabir fontova za dizajn flajera

Kada planirate dizajn flajera, koristite jednostavne i debele fontove. Funky fontovi možda izgledaju dobro na vašem računalu ili na nekom pamfletu, međutim najčešće su teže čitljivi iz udaljenosti i nisu prikladni za tisak. Stoga naš savjet je koristiti pri izradi flajera jednostavne, bold fontove koji se lako čitaju i pogodni su za offset tisak.

Istaknite se

Kreiranje flajera visoke kreative je specifičan zadatak za svakoga dizajnera koji se moraju potruditi da su vaši flajeri atraktivni i ugodni oku kako vama, tako posebice klijentima kojima su namijenjeni.

Dobar grafički dizajn flajera možete postići odabirom i kombinacijom hrabrih boja, inspirativnih i pomalo provokativnih fotografija i zanimljivom igrom riječi. Morate zapamtiti da prvo što klijent zamjećuje na vašem flajeru su fontovi i tekst, stoga neka budu jedinstveni, čitljivi i dovoljno interesantni kako bi motivirali vaše klijente da ih pročitaju.

Dizajn flajera

Dodavanje vrijednosti uz dizajn flajera

Jedan od najboljih načina da uz dobar dizajn flajera je da marketinški dodate dodatnu vrijednost vašem flajeru je da u njih ukomponirate kupone, besplatne poklone ili slične ponude. Na taj način postižete efekt dvosmjerne komunikacije s vašim kupcima i direktno ih pozivate na kupnju, dok su oni zadovoljni time što nešto dobivaju.

Popust, poklon ili kupon koji ste ukomponirali u dizajn flajera, neka bude moguć samo putem toga flajera i samo ako ga klijent donese u vašu trgovinu ili tvrtku. Na taj način efektivno možete pratiti marketinški efekt flajera i povećati prodaju.

Dizajn flajera

Odabir snažnih riječi

Neovisno dali sami pišete tekst za flajer ili ste ga dali profesionalnom copywriteru, potrudite se naglasiti snažne riječi koje privlače pažnju vaših klijenata. Ovdje navodimo primjere takvih riječi:

 • Novo
 • Besplatno
 • Uštedite
 • Sada
 • Lako
 • Dokazano
 • Otkrijte
 • Rezultati
 • Garantiramo

Cijene dizajna flajera

ILI NET vam nudi informativnog karaktera cjenik izrade flyera. Flajere izrađujemo profesionalno s uključenom pripremom za tisak i probnim otiskom ukoliko je potreban.

Grafički dizajn faljera radimo na zahtjev te ne koristimo gotove template i ovisno o tematici prilagođavamo dizajn. Cijene flajera ovise o broju radnih sati dizajnera.

R.B.FormatBroj idejnih rješenjaBroj iteracijaCijenaUsluga pisanja tekstova (po kartici teksta)Kupovina stock fotografijaPriprema za tisak
1A5 format11350,00 kn250,00 kn50,00 kn
3 fotografije
50,00 kn
2A6 format11300,00 kn300,00 kn50,00 kn
3 fotografije
50,00 kn
3Specijalan format (npr 170x170mm ili slično)11400,00 kn300,00 kn100,00 kn
5 fotografija
100,00 kn

Kontaktirajte nas za kreativno rješenje vašeg flyera

Ukoliko želite kvalitetan dizajn flyera, bez obzira da li ste ih već radili ili niste nikada. Također bez obzira da li imate točnu viziju što želite ili nama prepuštate dizajn flajera kontaktirajte nas za ponudom i odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  Možete pogledati i:

  Memorandumi

  Izrada memoranduma za tvrtke i organizacije.

  Letci

  Izrada letaka  svih formata.

  Plakati

  Izrada jumbo plakata B1, B2, roll up plakata, citylight i drugih.

  Katalozi

  Izrada kataloga proizvoda i usluga.

  Brošure

  Izrada brošura za hotele, manje tvrtke i uslužne djelatnosti.

  Koverte

  Izrada koverti svih formata.