Oslikavanja ili vanjsko brendiranje je potrebno svakoj pravnoj osobi ili pojedincu koji želi se istaknuti u lokalnoj zajednici.

Oslikavanja ili vanjski branding

Jedan od najvažnijih alata tvrtke je branding ili jednostavno rečeno prepoznatljivost. Oslikavanjem vanjskih površina brendirate vašu trgovinu i ona postaje prepoznatljiva.

Oslikavanja folijom

Branding oslikavanjem

Vjerojatno vam su prepoznatljive trgovine Konzuma, Interspara, Lidla i drugih. Navedene tvrtke stekle su svoju prepoznatljivost oslikavanjem odnosno vanjskim brandingom. Ukoliko dizajnirate kvalitetno i na isti način i vršite oslikavanja folijama izloge, putokaze, vozni park, interijer i druge dijelove trgovine, ona će s vremenom biti prepoznatljiva i uočljiva. Time će više kupaca navraćati do vas.

Identična situacija je i ako se ne bavite s trgovinom, ukoliko imate ured i njega je potrebno brandirati odnosno oslikati.

Oslikavanjem osim brandiranja postižemo i da vizualno odvojimo neke cjeline tako da ne budu vidljive ukoliko ne trebaju biti drugima izvana.

OSLIKAVANJE IZLOGA

Oslikavanje svih vrsta izloga i svim vrstama kvalitetnih folija ili naljepnica. Oslikavanje velikih staklenih površina za trgovine, urede, trgovačke centre, ordinacije, restorane, ordinacije, poliklinike, ustanove i drugo.

OSLIKAVANJE VOZILA

Oslikavamo vozila vrhunskim njemačkim folijama visoke trajnosti i otpornosti. Oslikavamo i brandiramo cijele vozne parkove i činimo vaša vozila prepoznatljivima. Oslikavanje vozila za motocikle, osobne automobile, dostavna vozila, kombije, kamione i drugo. Oslikavamo i plovila, čamce i jahte.

IZRADA SVJETLEĆIH REKLAMA

Izrada svjetlećih reklama od pleksiglasa, metala, drvenih svjetlećih reklama, 3D reklama i drugim objekata. Počevši od malih svjetlećih display slova na pultevima, kasetnih svjetlećih reklama na pročeljima sve do velikih reklama na krovovima zgrada.

IZRADA PUTOKAZA

Nisu sve tvrtke i trgovine na atraktivnim lokacijama, te je time teže doći do njihove lokacije. Ukoliko vaši klijenti imaju problema s pronalasku i dolaskom do vaše lokacije, onda je naša usluga izrada putokaza za vas. Izrada putokaza i za nacionalne parkove, parkove i druge velike površine.

Pošaljite nam upit za oslikavanja vašeg vozila, prostora ili drugog

Kontaktirajte nas vezano za oslikavanja vašeg ureda, automobila, brandiranje vaše pozicije, izradu svjetlećih reklama ili putokaza.

    Upiti i informacije
    Ukoliko vam je potreban Oslikavanja, pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu . Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
    Zahvaljujemo.

    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Pošaljite nam upit: Antispam zaštita: