Izrada putokaza kako bi vas lakše pronašli vaši kupci, te ujedno kako bi vas i reklamirali uz frekventne ulice.

IZRADA PUTOKAZA I REKLAMNIH TABLI

Specijalizirani smo za izradu metalih tabli, dizajn reklama, izradu displaya i svjetlećih reklama. Ukoliko je vaš ured ili skladište dislocirano ili teško vidljivo, odnosno potrebno je da se sitaklenet u masi poslovnih prostora putkaz ili reklamna tabla će lakše dovesti kupce u vaše prostore.

Izrada putokaza

Putokazi, reklamne table i oglasne ploče

Od pojedinačnih svjetlećih slova, preko reklamnih totema, oglasnih reflektora i lasera koji navode vaše klijente i posjetitelje do vaše lokacije.
Ukoliko se nalazite na slabo vidljivom mjestu ili se želite istaknuti izrada putokaza je osnova kako bi vas ljudi pronašli i time ojačali promet u vašoj trgovini ili uslužnoj djelatnosti.
Također putokazi su važni i za djelatnosti ako što su bolnice, aerodromi, hoteli i odmarališta, trgovine, auto servise, frizerske salone, prodajne centre…u biti ne postoji djelatnost u kojoj vam putokaz dobrog dizajna neće dobro doći.

Izrada svjetlećih totema

Reklamne table odnosno putokazi osim značajno jače posjete vašem objektu pridonose i jačanju vašeg vizualnog identiteta kroz dobro dizajnirane znakove i putokaze. Osim vanjskih tabli, oglasnih tabli i svjetlećih reklama također nudimo i svjetleće stakle za vaše proizvode kako bi ih što bolje istaknuli u trgovačkim centrima ili na sličnim mjestima. Potrebno je naravno kod izrade putokaza i prije samo postavljanja pogledati zakonske odredbe i zatražiti dozvole za postavljanje putokata. U gradu zagrebu možete kontaktirati Povjerenstvo za dodjelu javnih površina za postavljanje reklama i reklamnih panoa za komercijalno oglašavanje, a ukoliko postavljate u drugim gradovima u Hrvatskoj reklamne panoe, potrebno je kontaktirati tamošnju lokalnu upravu.

Izrada putokaza nam donosi promociju

Dobar dizajn folija i naljepnica mora biti u skladu s knjigom grafički standarda i naslanjati se na boje i tipografiju koju ona diktira. Prvi preduvjet je da je znak osim dobrog dizajna vidljiv iz aviona :)
Osim izrade tabli metalnih, nudimo vam i ljepljenje podnih grafika koje također možete koristiti kako svojevrsne putokaze pri usmjeravanju prometa u vaš objekat.

Putokazi i totemi

Kontaktirajte nas za izradu putokaza

Ukoliko imate potrebe označiti poutokazima vašu lokacijiu ili oglasiti se uz prometnice i križanja, kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna izrada putokaza ili reklamne table.

    Upitnik za izradu putokaza ili naljepnica

    Ispunite obrazac za upit o cijeni, materijalima, načinu postavljanja i tipu putokaza ili reklame, te ćemo vam dogovoriti u najkraćem roku. Upitnik je osmišljen kako bi vam olakšali odabir dimenzije i tipa putokaza, oblik i broj stranica. Ukoliko vam je potreban neki specijalni zahtjev upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.
    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon: Tip putokaza ili reklame: Količina: Materijal: Dimenzija putokaza ili reklame: Dodatne stavke: Izvod struje: Da li imate grafičku pripremu: Priprema za tisak: Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita: