Izrada putokaza kako bi vas lakše pronašli vaši kupci, te ujedno kako bi vas i reklamirali uz frekventne ulice.

IZRADA PUTOKAZA I REKLAMNIH TABLI

Specijalizirani smo za izradu putokaza, dizajn reklama, izradu displaya i svjetlećih reklama. Ukoliko je vaš ured ili skladište dislocirano ili teko vidljivo izrada putokaza i reklamnih tabli će lakše dovesti kupce u vaše prostore.

Izrada putokaza

Izrada putokaza i oglasnih tabli

Od pojedinačnih svjetlećih slova, preko reklamnih totema, oglasnih reflektora i lasera koji navode vaše klijente i posjetitelje do vaše lokacije.
Ukoliko se nalazite na slabo vidljivom mjestu ili se želite istaknuti izrada putokaza je osnova kako bi vas ljudi pronašli i time ojačali promet u vašoj trgovini ili uslužnoj djelatnosti.
Također putokazi su važni i za djelatnosti ako što su bolnice, aerodromi, hoteli i odmarališta, trgovine, auto servise, frizerske salone, prodajne centre…u biti ne postoji djelatnost u kojoj vam putokaz dobrog dizajna neće dobro doći.

Izrada putokaza

Dizajn i promocija

Izrada putokaza osim značajno jače posjete vašem objektu pridonosi i jačanju vašeg vizualnog identiteta kroz dobro dizajnirane znakove i putokaze. Osim vanjskih putokaza, oglasnih tabli i svjetlećih reklama također nudimo i svjetleće stakle za vaše proizvode kako bi ih što bolje istaknuli u trgovačkim centrima ili na sličnim mjestima.

Izrada reklamnih tabli

Dobar dizajn folija i naljepnica mora biti u skladu s knjigom grafički standarda i naslanjati se na boje i tipografiju koju ona diktira. Prvi preduvjet je da je znak osim dobrog dizajna vidljiv iz aviona :)
Osim izrade putokaza metalnih, nudimo vam i ljepljenje podnih grafika koje također možete koristiti kako svojevrsne putokaze pri usmjeravanju prometa u vaš objekat.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate potrebe označiti poutokazima vašu lokacijiu ili oglasiti se uz prometnice i križanja, kontaktirajte nas na izradu putokaza ili izradu reklamnih tabli.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U sklopu izrada putokaza možete pogledati: