Oslikavanje vozila osim što je idealna promocija vašeg brenda, ona i znatno čuva limariju vašeg ljubimca. Oslikvanje vozila uz dobar dizajn može biti izuzetno atraktivno i rpepoznatljivo i prije svega niske cijene izrade.

Oslikavanje vozila

Obljepljivanje automobila i naljepnice za vozila Zagreb

Dali tražite jedinstveni način za oglašavanje vašeg poslovanja? Iskoristite postojeći vozni park, pokrenite svoj marketing i brending i istaknite se uz oslikavanje vozila ili oslikavanje automobila. Oslikavamo dostavna vozila, kamione, kombije, aute, motocikale i svih drugih vrsta.

Cijene tiska i montaže naljepnica na vozilo

Kako bi Vam olakšali snalaženje kreirali smo cjenik oslikavanja za dostavna vozila. U cijene nije uključena grafička priprema, no uključeno je u oslikavanje vozila, tisak, izmjera i montaža (unutar Zagreba ili na našoj lokaciji)
Prije oslikavanja vozilo mora biti čisto od prljavštine i skinutih starih naljepnica ukoliko ih imate.
Cijene su bazirane na oslikavanju jednog vozila, ukoliko ih je više cijene su na upit.

 • naljepnice za vozilo
 • Mini

  Min oslikavanje je oslikavanje s naljepnicama vašeg logotipa, kontakata i “prijevoz za vlastite potrebe” na lijevim i desnim vratima automobila.

  Cijena: 380 kn + PDV

 • midi plus obljepljivanje
 • Midi plus

  Djelomično oslikan teretni prostor s rezanim folijama u bojama logotipa, također djelomično oslikana hauba s natpisom ili logotiop i logo s tekstom na vratima.

  Cijena: 1050 kn + PDV

 • full oslikano vozilo
 • Kompletno oslikavanje

  Kompletno oblačenje auta u foliju s tiskom, više bojne folije, jedno bojne, kombinacije, prozorske grafike i drugo.

  Cijena: 3190 kn + PDV

 • midi naljepnice
 • Midi

  Djelomično oslikan teretni prostor s rezanim folijama u bojama logotipa i prijevoz za vlastite potrebe na vratima

  Cijena: 590 kn + PDV

 • maksi obljepljivanje
 • Maxi

  Kompletno oslikan i obljepljen teretni prostor s folijama po izboru, tiskom na foliju ili drugo, logotip na vratima i na haubi.

  Cijena: 1740 kn + PDV

 • full oslikano vozilo
 • Kompletno oslikavanje

  Kompletno oblačenje auta u foliju s tiskom, više bojne folije, jedno bojne, kombinacije, prozorske grafike i drugo.

  Cijena: 3190 kn + PDV

Prednosti oslikavanja vozila u ILINET-u

Oslikavanje vozila i oslikavanje automobila direktno vas vodi prema povećanju narudžbi. To je vrlo jeftin način oglašavanja vašeg proizvoda velikom broju ljudi. Takav način promocije je izvrstan da ukoliko startate sa vašim poslovanjem podognete ga na višu razinu. Naljepnice za oslikavanje vozila su izuzetno prihvatljive cijene.

Koristite naljepnice za automobile kako bi minimizirali vaše troškove oglasa. Također je izvrstan način da povećate svoju prisutnost na na tržištu i prodaju. Još jedna prednost omatanja automobila folijom je šo time štitite svoj auto i ono postaje dugotrajnije s obzirom da naše folije za oslikavanje vozila imaju do 7 godina garancije.

Oslikavanja: automobila, kombi vozila, dostavnih automobila, kamiona, cisterni, motocikala, bicikala, reklamnih vozila pomoći će vam doći do kupaca iz različitih regija.

Oslikavanje vozila

Obljepljivanje automobila
i pozicioniranje naljepnica za vozilo

Oslikavanje vozila na taj način da naljepite naljepnice na stražnjim prozorima automobila ili na prozorima sa strane. Također postoji opcija postavljanja magnetskih naljepnica na vratima automobila koju možete po potrebi skinuti i postaviti sami kada želite.

Naljepnica za vozila sa vašom internet adresom

Oslikavanje vozila s vašom internet stranicom, tj. adresom posebice ako posjedujete internet trgovinu, što će pospješiti bolju internet prodaju putem vaše stranice. To je najjeftiniji način oslikavanja vozila i oslikavanje auta s obzirom da je danas sve više onine kupaca. S obzirom da većina kupaca posjeduje pametni telefon, također postoji mogućnost postavljanja naljepnica s QR kodom koji služi za skeniranje s mobitelom i koje direktno vodi na vašu internet stranicu ili vaš e-mail.

Oslikavanje automobila

Oslikavanje vozila
s vašim sloganom
i logotipom

Za razliku od naljepnica, moguće je kompletno obući tj. oslikati vaš automobil ili oslikati dostavno vozilo printanom folijom s vašim logotipom i sloganom. Oslikavanje vozila folijom.

Možemo dizajnirati i oslikati vozilo za vas vaš vlastiti slogan koji će opisivati vaš proizvod i ono najbitnije zaintrigirati maštu vaših kupaca i pozvati na kupnju. Dobar slogan mora istaknuti vaš proizvod ili uslugu.

Pozicionirajte vaš logotip s našim tiskom na foliji za automobil, kombi vozilo, kamion, na haubu, te i na stražnjem dijelu kako bi bio vidljiv svakome.

Naljepnice za prijevoz za vlastite potrebe

Tijekom našeg iskustva oslikavanja automobila prepoznali smo da dosta poduzetnika koji posjeduju službene autmobile i kombije ne poznaju zakonsku obvezu naljepljivanja naljepnice “Prijevoz za vlastite potrebe”. Naime obaveza je imati tu naljepnicu naljepljenu na vrata vašeg službenog prijevoznog sredstva jer su kazne po prilično visoke.

Naljepnica mora biti propisane veličine, s službenim nazivom tvrtke, OIB-om, kontakt informacijama i natpism “Prijevoz za vlastite potrebe” koji treba dominirati. Više o zakonu u prijevozu u cestovnom prometu možete pročitati ovdje.

Oslikavanje automobila

Kontaktirajte nas za ponudu

Kontaktirajte nas za cijene oslikavanja svih vrsta vozila: automobila, kombi vozila, dostavnih vozila, autobusa, kamiona, motocikala, bicikala i drugo. .

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U sklopu naše usluge možete pogledati: