Izrada svjetlećih reklama prilagođenih modernom uređenju vašeg lokala kako bi ga mogli istaknuti prolaznicima i posjetiteljima. Ove reklame su glavni način kako istaknuti vašu trgovinu među prolaznicima.

Izrada svjetlećih reklama

Svjetleće reklame i neonske reklame

Svjetleće reklame za urede, trgovine, izloge, svjetleći plakati, 3D slova i drugo za promociju vaše tvrtke. Izrada svjetlećih reklama za unutarnje i vanjske prostore. Reklame s direktnom rasvjetom, indirektnom rasvjetom, 3D slova i oblici te mnogo drugoga.

Izrada svjetlećih reklama

LED svjetlosna reklama

Svjetlosne reklame, osvjetljeni plakati i displaya izrađujemo u različitim veličinama, oblicima i izvrstan su način za reklamiranje vaše tvrtke ili ureda. Kod izrade svjetleće reklama postoje različite vrste osvjetljenja kod od klasičnih kutijastih (box)  reklama od pleksiglasa s neonskim žaruljama unutra, preko osvijetljenih s reflektorima pa sve do LED reklama i trodimenzijalnih slova kojima svijetli lici ili bokovi. Moguća je i indirektna rasvjeta ili pozadinska kod 3D slova.

Izrada svjetlećih reklama s 3D slovima

Objavite vaš logotip, poruku, slogan ili dizajn uz profesionalnu uslugu izrade svjetleće reklame s raznim vrstama osvjetljenja.

LED reklame, fluo i neonske reklame izvrsne izdržljivosti i izvrsnog osvjetljenja u bilo kojoj udaljenosti i vremenskim uvjetima.

Zbog pristupačnije cijene i bolje vidljivosti našim klijentima sugeriramo izradu svjetleće reklame na ploči od plexiglasa ili nekoj drugoj i osvjetljenje uz reflektore jer time se dobiva puno jače osvjetljenje od klasičnih neonskih, i puno je manji trošak jer nema potrebe za izradom konstrukcije i držača.

Grafički dizajn i simulacija reklame koju obljepljujemo folijama visoke kvalitete i direktno printamo na njih kako bi uz dobar dizajn istaknuli vašu reklamu

Reklame se izrađuju prema narudžbi i željama klijenata. Montaža s električarskim i zidarskim radovima. Također 3D reklame se mogu osvijetliti i reflektorima po želji. Cijena svjetlećih reklama ovisi o materijalima od kojih se izrađuje, veličini, tipu osvjetljenja, lokaciji montaže i kompleksnošću izvedbe.

3D slova za izradu svjetlećih reklama moguće je izvesti u bilo kojem fontu, obliku vašeg logotipa ili nekog oblika. Svjetleće 3d reklame su vrlo elegantnog izgleda. Idealna su za izradu LED reklama za vanjske uvjete jer su vrlo otporne.

Odaberite pravu reklamu za vas

Svjetleće reklame svih dimenzija i oblika.
Zidne svjetleće reklame, bočne, viseće, reklame za izloge, kafiće, parfumerije, restorane, hotele, tvrtke, butike i slično.
Ovalne svjetleće reklame, kutijaste svjetleće reklame, LED reklame. Nudimo široki izbor materijala, oblika i dimenzija za sve namjene.

Kutijaste reklame

Svjetleća reklama

Kutijaste svjetleće reklame su uglavnom načinjene od konstrukcije metalne koja se montira na zid. Unutar konstrukcije se nalazi eletronika i rasvjetna tijela, te se kutija zatvara s pleksi pločom na kojoj je print. Izrada svjetlećih reklama ovog tipa ujedno je i najjeftinija. Postoje bočne i frontalne kutijaste osvjetljene reklame.

3D Slova

3D slova reklama

Svjetleće reklame od  3D slova se može raditi od različitih materijala. Glavna karakteristika je da je svako slovo odnosno znak zaseban, te na taj način dolazi puno više od izražaja.  Najčešći način izrade 3D svjetlećih reklama ovog tipa je da se bokovi i tijelo rade od aluminija ili inoxa, dok se naličje radi od pleksiglasa u boji ili oblijepljenom s folijom.

Svjetleći totemi

Izrada svjetlećih totema

Osim izrade svjetlećih reklama koje se montiraju na zid iznad ulaza u trgovinu, također u ponudi imamo i  svjetleće toteme. Oni se montiraju uglavnom pri glavnu prometnicu, te na taj način navode klijente gdje se nalazi ulaz u vašu trgovinu. Totemi su također izvrstan način da komuniciraju razne popuste, radno vrijeme i slične informacije. Za postavljanje i izradu svjetlećih totema potrebno je betonirati postolje sa 2 sidra (ankera) te omogućiti izlaz struje.

Kontaktirajte nas za cijenu izrade svjetleće reklame

Kontaktirajte nas za ponudu izrade svjetleće reklame za sve namjene. Izračun cijena svjetlećih reklama radimo prema vašoj izmjeri ili izlaskom na teren.

    Upitnik za izradu svjetleće reklame

    Ispunite obrazac za upite o cijeni i izradi svjetleće reklame za vas, te ćemo vam dogovoriti u najkraćem roku. Upitnik je osmišljen kako bi vam olakšali odabir formata materijala i same vrste reklame. Ukoliko vam je potreban neki specijalni format upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.
    Podaci o tvrtci
    Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno)

    Vaš e-mail: Kontakt telefon: Podaci o izradi reklame Da li posjedujete grafički dizajn ili pripremu: Dimenzija svjetleće reklame (širina x visina x dubina) u cm: Tip svjetleće reklame: Pozicija reklame: Vrsta svjetleće reklame: Vrsta rasvjete: Da li postoji izvod struje ma mjestu montaže: Na koju se visinu reklama montira u m: Lokacija montaže: Količina: Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita: