Izrada svjetlećih reklama prilagođenih modernom uređenju vašeg lokala kako bi ga mogli istaknuti prolaznicima i posjetiteljima.

Izrada svjetlećih reklama

Svjetleće reklame i neonske reklame

Izrada svjetlećih reklama za urede, trgovine, izloge, svjetleći plakati, 3D slova i drugo za promociju vaše tvrtke. Izrada svjetlećih reklama za unutarnje i vanjske rpostore. Reklame s direktnom rasvjetom, indirektnom rasvjetom, 3D slova i oblici te mnogo drugoga.

Izrada svjetlećih reklama

LED svjetlosna reklama

Svjetleće reklame, osvjetljeni plakati i displaya izrađujemo u različitim veličinama, oblicima i izvrstan su način za reklamiranje vaše tvrtke ili ureda. Kod izrade svjetleće reklame postoje različite vrste osvjetljenja kod od klasičnih kutijastih (box) svjetlećih reklama od pleksiglasa s neonskim žaruljama unutra, preko osvijetljenih s reflektorima pa sve do LED reklama i trodimenzijolanih slova kojima svijetli lici ili bokovi. oguća je i indirektna rasvjeta ili pozadinska kod 3D slova.

3D svjetleća reklama

Izrada
svjetlećih reklama s 3D slovima

Objavite vaš logotip, poruku, slogan ili dizajn uz profesionalnu uslugu izrade svjetleće reklame s raznim vrstama osvjetljenja.

LED reklame, fluo i neonske reklame izvrsne izdržljivosti i izvrsnog osvjetljenja u bilo kojoj udaljenosti i vremenskim uvjetima.

Zbog pristupačnije cijene i bolje vidljivosti našim klijentima sugeriramo izradu svjetleće reklame na ploči od plexiglasa ili nekoj drugoj i osvjetljenje uz reflektore jer time se dobiva puno jače osvjetljenje od klasičnih neonskih, i puno je manji trošak jer nema potrebe za izradom konstrukcije i držača.

Dizajn svjetleće reklame koju obljepljujemo folijama visoke kvalitete i direktno printamo na njih kako bi uz dobar dizajn istaknuli vašu reklamu

Reklame se izrađuju prema narudžbi i željama klijenata. Montaža s električarskim i zidarskim radovima. Također 3D reklame se mogu osvijetliti i reflektorima po želji.Cijena svjeltećih reklama ovisi o materijalima od kojih se izrađuje, veličini, tipu osvjetljenja, lokaciji montaže i kompleksnošćču izvedbe.

3D slova za izrada svjetlećih reklmama moguće je izvesti u bilo kojem fontu, obliku vašeg logotipa ili nekog ooblika. Svjeltleće 3d reklame su vrlo elegantnog izgleda. Idealna su za izrada svjetlećih reklama za vajske uvjete jer su vrlo otporne.

vanjske svjetleće reklame

Naručite vašu svjetleću reklamu

Izrada svjetlećih reklama svih dimenzija i oblika.
Zidnie svjetleće reklame, bočne, viseće, reklame za izloge, kafiće, parfumerije, restorane, hotele, tvrtke, butike i slično.
Ovalne svetleće reklame, kutijaste svjetleće reklame, LED reklame.

Kontaktirajte nas za ponudu

U sklopu naše usluge možete pogledati:

Kontaktirajte nas za ponudu izrada svjetlećih reklama za sve namjene.

Pošaljite upit za izradu svjetlećih reklama

1 + 1 = ?

Putokaza

Putokazi, info table, znakovi i reklamne table