Izrada svjetlećih reklama prilagođenih modernom uređenju vašeg lokala kako bi ga mogli istaknuti prolaznicima i posjetiteljima. Ove reklame su glavni način kako istaknuti vašu trgovinu među prolaznicima.

Izrada svjetlećih reklama

Svjetleće reklame i neonske reklame

Izrada svjetlećih reklama za urede, trgovine, izloge, svjetleći plakati, 3D slova i drugo za promociju vaše tvrtke. Izrada svjetlećih reklama za unutarnje i vanjske rpostore. Reklame s direktnom rasvjetom, indirektnom rasvjetom, 3D slova i oblici te mnogo drugoga.

Izrada svjetlećih reklama

LED svjetlosna reklama

Svjetlosne reklame, osvjetljeni plakati i displaya izrađujemo u različitim veličinama, oblicima i izvrstan su način za reklamiranje vaše tvrtke ili ureda. Kod izrada svjetlećih reklama postoje različite vrste osvjetljenja kod od klasičnih kutijastih (box)  reklama od pleksiglasa s neonskim žaruljama unutra, preko osvijetljenih s reflektorima pa sve do LED reklama i trodimenzijolanih slova kojima svijetli lici ili bokovi. oguća je i indirektna rasvjeta ili pozadinska kod 3D slova.

3D svjetleća reklama

Izrada
svjetlećih reklama s 3D slovima

Objavite vaš logotip, poruku, slogan ili dizajn uz profesionalnu uslugu izrade svjetleće reklame s raznim vrstama osvjetljenja.

LED reklame, fluo i neonske reklame izvrsne izdržljivosti i izvrsnog osvjetljenja u bilo kojoj udaljenosti i vremenskim uvjetima.

Zbog pristupačnije cijene i bolje vidljivosti našim klijentima sugeriramo izradu svjetleće reklame na ploči od plexiglasa ili nekoj drugoj i osvjetljenje uz reflektore jer time se dobiva puno jače osvjetljenje od klasičnih neonskih, i puno je manji trošak jer nema potrebe za izradom konstrukcije i držača.

Grafički dizajn i simulacija reklame koju obljepljujemo folijama visoke kvalitete i direktno printamo na njih kako bi uz dobar dizajn istaknuli vašu reklamu

Reklame se izrađuju prema narudžbi i željama klijenata. Montaža s električarskim i zidarskim radovima. Također 3D reklame se mogu osvijetliti i reflektorima po želji. Cijena svjetlećih reklama ovisi o materijalima od kojih se izrađuje, veličini, tipu osvjetljenja, lokaciji montaže i kompleksnošću izvedbe.

3D slova za izradu svjetlećih reklama moguće je izvesti u bilo kojem fontu, obliku vašeg logotipa ili nekog oblika. Svjetleće 3d reklame su vrlo elegantnog izgleda. Idealna su za izrada svjetlećih reklama za vanjske uvjete jer su vrlo otporne.

vanjske svjetleće reklame

Odaberite pravu reklamu za vas

Izrada svjetlećih reklama svih dimenzija i oblika.
Zidne svjetleće reklame, bočne, viseće, reklame za izloge, kafiće, parfumerije, restorane, hotele, tvrtke, butike i slično.
Ovalne svjetleće reklame, kutijaste svjetleće reklame, LED reklame. Nudimo široki izbor materijala, oblika i dimenzija za sve namjene.

Kutijaste reklame

Svjetleća reklama

Kutijaste svjetleće reklame su uglavnom načinjene od konstrukcije metalne koja se montira na zid. Unutar konstrukcije se nalazi eletronika i rasvjetna tijela, te se kutija zatvara s pleksi pločom na kojoj je print. Izrada svjetlećih reklama ovog tipa ujedno je i najjeftinija. Postoje bočne i frontalne kutijaste osvjetljene reklame.

3D Slova

3D slova reklama

Izrada svjetlećih reklama od  3D slova se može raditi od različitih materijala. Glavna karakteristika je da je svako slovo odnosno znak zaseban, te na taj način dolazi puno više od izražaja.  Najčešći način izrada svjetlećih reklama ovog tipa je da se bokovi i tijelo rade od aluminija ili inoxa, dok se naličje radi od pleksiglasa u boji ili oblijepljenom s folijom.

Svjetleći totemi

Izrada svjetlećih totema

Osim izrade svjetlećih reklama koje se montiraju na zid iznad ulaza u trgovinu, također u ponudi imamo i izradu svjetlećih totema. Oni se montiraju uglavnom pri glavnu prometnicu, te na taj način navode klijente gdje se nalazi ulaz u vašu trgovinu. Totemi su također izvrstan način da komuniciraju razne popuste, radno vrijeme i slične informacije. Za postavljanje i izradu svjetlećih totema potrebno je betonirati postolje sa 2 sidra (ankera) te omogućiti izlaz struje.

Kontaktirajte nas za ponudu

Kontaktirajte nas za ponudu izrada svjetlećih reklama za sve namjene. Izračun cijena izrada svjetlećih reklama radimo prema vašoj izmjeri ili izlaskom na teren.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U sklopu naše usluge možete pogledati:

  Putokaza

  Putokazi, info table, znakovi i reklamne table