Warning: Undefined array key "width" in /home/webdiz/public_html/wp-includes/media.php on line 1612

Warning: Undefined array key "height" in /home/webdiz/public_html/wp-includes/media.php on line 1613

Izrada štanda za tvrke na sjamovima,prezentacijama, konferecijamai drugim aktivnostima.

IZRADA ŠTANDA, ŠTANDOVA ZA SVE NAMJENE I PROMOTIVNIH PULTOVA

Promotivni pultovi su idealni način za prezentacije, distribuciju uzoraka i druge promocije. Izrada štanda i izrada promo pultova za sve namjene.

Izrada štanda

Izrada štanda i promo pulteva za prezentacije

Ovakvi promotivni pultevi poznati kao štandovi za demostracije idealno se uklapaju u prezentacije, sajmove ili u dućanima. Vrlo su lagani i prenosivi, naime promo pult teži samo oko 7 kilograma i može se sklopiti u torbu koja dolazi s njim u kompletu. Potrebno je manje od minute da ga se sastavi i da je spreman za upotrebu.
Izrada štandova i pultova prema vašim željama. Ovisno dali to izrada štanda diktira no uobičajeno da se logotip vaše tvrtke ili ime brenda postavlja na gornji dio samoljepljivom folijom, te također dizajn, fotografija ili oboje na prednji dio pulta i sa strana.

Izrada štanda

Dizajn štanda

Dizajn štanda ili pulta će diktirati i boju samog pulta kojeg ima u nekoliko varijanti. Svi su proizvdeni od lakih no čvrstih materijala i nisu potrebni nikakvi alati za njegovo sastavljanje ili rastavljanje. Vrlo je stabilan i sa unutrašnje strane se nalaze dvije police na koje možete odložiti svoje promotivne artikle.

Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potrebna izrada štanda, osmišljavanje i dizajn prostora za posjetitelje ili izrada prmo pulteva kontaktirajte nas.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita: