Izrada štanda za tvrke na sjamovima,prezentacijama, konferecijamai drugim aktivnostima.

IZRADA ŠTANDA, ŠTANDOVA ZA SVE NAMJENE I PROMOTIVNIH PULTOVA

Promotivni pultovi su idealni način za prezentacije, distribuciju uzoraka i druge promocije. Izrada štanda i promo pultova za sve namjene i promocijske aktivnosti.

Izrada štanda za promociju

Izrada štanda i promo pulteva za prezentacije

Ovakvi promotivni pultevi poznati kao štandovi za demostracije idealno se uklapaju u prezentacije, sajmove na otvorenom ili u dućanima. Vrlo su lagani i prenosivi, naime promo pult teži samo oko 7 kilograma i može se sklopiti u torbu koja dolazi s njim u kompletu. Potrebno je manje od minute da ga se sastavi i da je spreman za upotrebu. Odlikuje ih lagani transport, postavljanje ondnosno kasnije i demontaža. Izuzetno su durabilni.
kod izrade štandova odnosno pultova brandiramo i oslikavamo ih prema vašim željama. Ovisno dali to izrada štanda diktira no uobičajeno da se logotip vaše tvrtke ili ime brenda postavlja na gornji dio samoljepljivom folijom, te također dizajn, fotografija ili oboje na prednji dio pulta i sa strana.

PVC promotivni štand

Grafički dizajn i nredniranje štanda odnosno pulta

Štand i njegova izrada odnosno dizajn će diktirati i boju samog pulta kojeg ima u nekoliko varijanti. Svi su proizvedeni od lakih no čvrstih materijala i nisu potrebni nikakvi alati za njegovo sastavljanje ili rastavljanje. Vrlo je stabilan i sa unutrašnje strane se nalaze dvije police na koje možete odložiti svoje promotivne artikle.

Osmi izrade štanda odnosno promotivnih pulteva imamo široku ponudu ostalih promotivnih artikala koje možete pogeldati na slijedećeoj poveznici.

Kontaktirajte nas za izradu štanda

Ukoliko vam je potrebna izrada štanda, odnosno PVC pulta, izradu promotivnog pulta, eksluzivnog pulta ili mini promotivnog štanda ispunite kalkulator za cijenu izrade štanda za vaš proizvod ili brend. U ponudu je uključena izrada štanda sa svim popratnim materijalima, kao što je pult,  torba za transport, djelovi i upute za stastavljanje, tisak na foliju i montažu na promotivni pult. Opcionalno imate u ponudit i uslugu grafičkog dizajna i pripreme za tisak.

  Kalkulator za izradu promotivnog pulta

  Poštovani kreirali smo ovaj kalkulator cijena promotivnih pulteva i štandova. Ispunite ga te će na e-mail stići ponuda cijene prema odabranim artiklima. Kalulator je osmišljen kako bi vam olakšali odabir materijala, oblik i vrstu štandova. Ukoliko vam je potreban neki specijalni zahtjev upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.
  Vaše ime i prezime: Naziv tvrtke: (nije obavezno) Vaš e-mail: Kontakt telefon:
  Vrsta promotivnog pulta Izaberite vrstu promotivnog pulta Vrsta:
  Grafički dizajn:
  Broj grafičkih rješenja Izaberite broj rješenja grafičkog dizajna:
  Grafička priprema za tisak Da li vam je potrebna priprema za tisak:

  Procjena troška ukupno

  Procjena troška će vam doći na vaš email kada ispunite obrazac, te je bazirana na vašem odabiru. Da bi ponuda bila odgovarajuća molimo ispravnom popunite obrazac.


  Dodatne informacije i napomene: Antispam zaštita: Kako bi dobili ponudu na vaš email, kliknite dole gumb pošalji. Cijene promotivnih putelva su isključivo informativnog karaktera, odnosno kako bih Vam pomogli naši dragi posjetitelji kako bi organizirali si budžet, odnosno vidjeli koji su Vam elementi neophodni za kvalitetnu promociju. No svakako savjetujemo vam da nas kontaktirate.