Dizajn kataloga za proizvode ili usluge kako bi se prezentirali vašim kupcima sa što atraktivnijim dizajnom i kvalitetom.

Dizajn kataloga

Katalozi grafički dizajn

Nema uspješne prodaje bez kataloga proizvoda. Katalog je komplet vaših proizvoda ili usluga na jednom mjestu s opisom i cijenama. Katalozi mogu biti tiskani ili u elektronskom obliku. Prije nego što započnete dizajn kataloga trebali bi imati kompletan sadržaj i nacrt kataloga.Kvalitetan i profesionalan dizajn kataloga je ono što privlači kupce.

Dizajn kataloga

Dizajn kataloga

Prije nego kretnete s izradom i osmišljavanjem kataloga uzmite u obzir ciljanu skupinu kojoj se obraćate. Katalozi se razlikuju ovisno kome se obraćate. Primjerice ako je vaša targetirana skupina mlađa populacija željeti će moderan i njima privlačan dizajn kataloga.

Kako radimo dizajn kataloga?

Kreiramo svaki katalog od samog početka, ne radimo sa predefiniranim predlošcima koji se mogu naći na internetu jer želimo da se vaš katalog istakne dizajnom od konkurencije.

Prije same izrade koncepta i dizajna kataloga, u razgovoru s vama informiramo se o vašem tržištu, vašoj ciljanoj populaciji, vašoj konkurenciji i prema tome zajednički odabiremo stil i dizajn kataloga koji će vama odgovarati.

Pomažemo vam u pripremi materijala za dizajn i izradu kataloga kako bi skratili rok pripreme na vaše zadovoljstvo. Cilj nam je dugoročna suradnja s našim klijentima stoga je naša usluga i vaše zadovoljstvo nama prioritet.

Dizajn kataloga

Koliko traje dizajniranje kataloga?

Uobičajeni projekt dizajna kataloga od 32 do 64 stranice najčešće traje 4-6 tjedana za dizajniranje kataloga i probni otisak. Biti ćete uključeni u kompletan proces dizajna predloška stranice i korica, te pri odabiru željenog dizajna krećemo u izradu ostalih stranica. Manji katalozi zahtijevaju manje vremena za grafički dizajn kataloga.

Ukoliko se odlučite za tisak kataloga i izradu kataloga kod nas to će iziskivati 4-10 dana ovisno o potrebnoj količini otisnutih kataloga.

Dizajn kataloga

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite ili imate potrebe za profesionalnom izradom kataloga kvalitetnog dizajna, obratite nam se i dobiti će te dizajn kataloga kakav zaslužujete.

Pošaljite nam upit

0 + 1 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U sklopu naše usluge možete pogledati:

Memorandumi

Izrada memoranduma za tvrtke i organizacije.

Letci

Grafičko oblikovanje letaka  svih formata.

Plakati

Oblikovanje jumbo plakata B1, B2, roll up plakata, citylight i drugih.

Brošure

Izrada brošura za hotele, manje tvrtke i uslužne djelatnosti.

Flajeri

Izrada jedno, dvo i trostrukih flajera.

Cjenici

Izrada cjenika i jelovnika za kafiće, hotele i restorane.

Koverte

Izrada koverti svih formata.