Dizajn kataloga za proizvode ili usluge kako bi se prezentirali vašim kupcima sa što atraktivnijim kreativom i kvalitetom.

Dizajn kataloga i usluga kreativnog oblikovanja kataloga

Nema uspješne prodaje bez kataloga proizvoda. Katalog je komplet vaših proizvoda ili usluga na jednom mjestu s opisom i cijenama. Katalozi mogu biti tiskani ili u elektronskom obliku. Prije nego što započnete dizajn kataloga trebali bi imati kompletan sadržaj te nacrt kataloga. Kvalitetna te profesionalna izrada kataloga je ono što privlači kupce.

Grafički dizajn kataloga i prijelom

Koliko traje usluga dizajna kataloga?

Uobičajeni projekt izrade kataloga od 32 do 64 stranice najčešće traje 4-6 tjedana za oblikovanje kataloga, prijelom, pripremu za tisak te probni otisak. Biti ćete uključeni u kompletan kreativni proces izrade predloška stranice i korica, te pri odabiru rješenja krećemo u izradu ostalih stranica. Manji katalozi zahtijevaju manje vremena za grafički dizajn kataloga.

Ukoliko se odlučite za tisak kataloga ili izradu kataloga kod nas to će iziskivati 4-10 dana ovisno o potrebnoj količini otisnutih kataloga.

Što je bitno za izradu kataloga?

Kreiramo svaki katalog od samog početka, ne radimo sa predefiniranim predlošcima koji se mogu naći na internetu jer želimo da se vaš katalog istakne izgledom od konkurencije.

Prije same izrade koncepta te početka dizajna kataloga, u razgovoru s vama informiramo se o vašem tržištu, vašoj ciljanoj populaciji, vašoj konkurenciji i prema tome zajednički odabiremo stil odnosno dizajn kataloga koji će vama odgovarati.

Pomažemo vam u pripremi materijala za izradu kataloga kako bi skratili rok pripreme na vaše zadovoljstvo. Cilj nam je dugoročna suradnja s našim klijentima stoga je naša usluga i vaše zadovoljstvo nama prioritet. Ukoliko nemate vlastite fotografije, možemo organizirati profesionalno studijsko fotografiranje ili kupovinu stock fotografija putem servisa shutterstock.com

Izrada i dizajn kataloga

Kreativni izgled kataloga je esencijalan

Oku privlačan dizajn kataloga, pametni te ujedno moderan “layout” odnosno predložak, privlačne footgrafije vaše tvrtke ili proizvoda i profesionalan prijelom s interesantnim tekstovima čine kreativnu cjelinu kataloga. Koriste ih različite djelatnosti odnosno tvrtke za promociju, prezentaciju i prodaju usluga ili proizvoda. Naravno upotpunjeno s kvalitetnim tiskom, vaš dizajn kataloga će vas istaknuti na svakom sastanku te učiniti vašu prezentaciju uspješnom.

Cijene izrade i dizajna kataloga

R.B.FormatBroj idejnih rješenja / iteracijaBroj stranica katalogaCijena po straniciCijena dizajna korica odnosno omota
1A3 format
savijeno na A4
1 / 212145,00 kn650,00 kn
2A3 format
savijeno na A4
1 / 224110,00 kn650,00 kn
3A3 format
savijeno na A4
1 / 23695,00 kn650,00 kn
4A3 format
savijeno na A4
1 / 24890,00 kn650,00 kn
5A3 format
savijeno na A4
1 / 2Više od 48Na upit650,00 kn

Kontaktirajte nas i naručite dizajn kataloga

Ukoliko želite ili imate potrebe za profesionalnom izradom kataloga kvalitetnog dizajna, obratite nam se i dobiti će te dizajn kataloga kakav zaslužujete.

  Upitnik za dizajn kataloga

  Ispunite obrazac za dizajn kataloga. Nakon toga izvršiti ćemo kalkulaciju, te poslati Vam ponudu. Kontaktni upitnik je osmišljen kako olakšao vam pri izboru dimenzija kataloga, oblik i broj stranica. Ukoliko vam je potreban neki specijalni format upišite ga u napomene. Unaprijed hvala.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Dimenzija kataloga (zatvoreni format):

  Broj idejnih rješenja key vizuala (landing stranice kataloga):

  Broj idejnih rješenja korica (korica kataloga):

  Broj korekcija:

  Broj stranica:

  Usluga pisanja teksta:

  Broj fotografija:

  Broj grafikona ili tablica:

  Priprema za tisak:

  Dodatne informacije i napomene:

  Antispam zaštita:


  U sklopu naše usluge možete pogledati:

  Memorandumi

  Izrada memoranduma za tvrtke i organizacije.

  Letci

  Grafičko oblikovanje letaka  svih formata.

  Plakati

  Oblikovanje jumbo plakata B1, B2, roll up plakata, citylight i drugih.

  Flajeri

  Izrada jedno, dvo i trostrukih flajera.

  Brošure

  Izrada brošura za hotele, manje tvrtke i uslužne djelatnosti.

  Koverte

  Izrada koverti svih formata.

  Cjenici

  Izrada cjenika i jelovnika za kafiće, hotele i restorane.