Dizajn brošura po medernom pristupu i smjernicama kvalitetnog grafičkog dizajna.

Dizajn brošura

Izrada brošura i grafički dizajn brošure

Brošure su marketinški alat bez koje ne može niti jedna tvrtka. Sa svojom raznolikošću dobar dizajn brošura vam omogućuje beskrajne mogućnosti prezentacije svojih proizvoda po povoljnim cijenama.

”Dizajn

Kako se istaknuti sa svojim dizajnom brošura

Tiskane brošure i dobar dizajn brošura su jedan od najboljih načina da promovirate svoje poslovanje i dođete do novih klijenata. Izrada brošura pruža glavne informacije vezane uz vaše proizvode, pružaju uvid u vašu tvrtku, te daju klijentima nešto “opipljivo” što mogu uzeti sa sobom.

Dizajn brošura

Za izradu brošure i dobar dizajn brošura treba vam dobar plan, koji ćemo vam pojasniti u slijedećih nekoliko koraka koji će vas istaknuti od konkurencije.

Izrada i planiranje dizajna brošura

Dizajn brošura bez plana može rezultirati s puno grešaka u samom dizajnu, može se dogoditi da zaboravite neki proizvod ili informaciju, a time sam dizajn brošura nije konzistentan. Stoga je prije same izrade brošure bitno razraditi plan izrade. Trebate razmisliti do koga će doći vaša brošura. Možete dizajnirati brošuru vezanu uz neki određeni događaj ili uz specifičan proizvod ili se brošura može sastojati od raznolikog dizajna za svaki pojedini proizvod.
Kakva god svrha vaše brošure bila, vaša brošura mora biti dizajnirana sukladno specifičnoj publici kojoj se obraćate i to morate imati na umu pri izradi rasporeda elemenata, fotografija, odabiru fontova i formatu brošure.

Dizajn brošura

Format brošure diktira dizajn brošura

Prije izrade i početka samog dizajna brošura potrebno je odabrati format papira vaše brošure, način savijanja, vrstu papira, plastifikaciju i štancanje oblika. Izaberite format brošure sukladno količini informacija koju ćete staviti u brošuru zajedno sa svim grafičkim elementima, te potom formirate dizajn brošura. Na primjer brošura većeg formata se lakše primijeti, dok su manje praktičnije za slanje poštom. Najčešći oblik formata je u formatu A$ (297×210 mm) trostruko savijena jer je pogodna za kuvertiranje i slanje poštom, te također stane u svaki džep.

Izrada brošure

Za kvalitetan dizajn brošura koristite fotografije koje šalju poruku, na primjer klijente kako koriste vaše proizvode

Grafički elementi potrebni za dizajn brošura uključuju logotip vaše tvrtke, grafikone, fotografije i razne grafičke oblike. Imajte na umu da fotografije mogu biti minimalne rezolucije 300 dpi kako bi bile oštre i efektnog izgleda kada se otisnu. Možete na zadnjoj stranici i perforirati obrazac za narudžbu ili poklon bon, na taj način uštediti će te na kuverti jer tu perforiranu stranicu klijenti mogu slati poštom na vašu adresu.

Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potreban dizajn brošure na kvalitetnom nivou i u kratkom vremenu, slobodno nas kontaktirajte.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U sklopu naše usluge možete pogledati:

  Mamorandumi

  Izrada memoranduma za tvrtke i organizacije.

  Letci

  Dizajn letaka  svih formata.

  Plakati

  Dizajn jumbo plakata B1, B2, roll up plakata, citylight i drugih.

  Katalozi

  Izrada kataloga proizvoda i usluga.

  Flajeri

  Izrada jedno, dvo i trostrukih flajera.

  Koverte

  Izrada koverti svih formata.