Grafički dizajn i kreativa za prezentacijsku brošuru

Alpha Capitals brošura kreativa

ILI NET kao kreativna agencija unutar svog tima ima kreativne dizajnere, content managere koji će osmisliti za vašu tvrtku prezentacijsku brošuru ugodnog i poslovnog dizajna, te obuhvatiti sve segmente vaše djelatnosti.

Zadatak je bio osmišljavanje kreative brošure za tvrtku koja radi na financijskom tržištu koja će obuhvatiti i predstaviti njihovim klijentima njihovu djelatnost unutar financijskog sektora. S obzirom na zahtjevnost djelatnosti bio je izazov osmisliti stručno no ujedno i prezentacijski atraktivnu brošuru.

Stoga je kreativa brošure i sam sadržaj vrlo bitan. Koristimo najčešće vizualiziranje, stilizirane grafikone, tabele, ikonografiju, timeline-ove i druge elemente koji pomažu vizualizirati i pojasniti same procese poslovanja.

Alpha Capitals

Alpha Capitals je uspješna tvrtka koja se bavi financijskim savjetovanjem, kontrolingom, managerskom računovodstvom i ostalim financijskim uslugama.

Kreativa i osmišljavanje brošure

Grafički dizajn i prijelom brošure u vektorskom programu, obrada fotografija u programima za obradu fottografija, te priprema za tisak .

Ostali radovi iz grafičkog dizajna
Kontaktirajte nas
  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu ukoliko imate upit za navedenu uslugu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita: