Dizajn jumbo plakata ili billboarda kako ih zovu je vrlo bitan kako bi bio jednistven i uočljiv uz ostale jumbo plakate.

DIZAJN JUMBO PLAKATA

Inovativan dizajn jumbo plakata teško je ne zamijetiti iz daleka. Najbolje poruke u oglašavanju jumbo plakatima ili billboardima su uvijek jednostavne i precizne.

Dizajn jumbo plakata

Dobar dizajn bilboarda

Uspješan dizajn jumbo plakata će zamijetiti vozač i biti će mu čitak pri prosječnim brzinama. Naši dizajneri su specijalizirani za dizajn predloška ili layouta koji će vam omogućiti da vaš jumbo plakat bude zamijećen i čitak.
Jumbo plakati su najčešći oblik vanjskog oglašavanja. Veliki i pravilno postavljeni, marketing agencije uvijek iznova traže nove načine kako bi privukli vašu pažnju i interes. Ovdje vam navodimo nekoliko prijedloga jumbo plakata iz industrije. Koji je Vama najdraži?

Jumbo plakat za BMW

Dizajn jumbo plakata

Marketing i oglašivačka agencija iz Londona Posterscope razvila je svjetleći jumbo plakat za oglašivačku kampanju promocije BMW i3, koji je prvi na svijetu premium električni automobil

Jumbo plakat za Nike

Kako bi promovirali njihove posljednje Free Flyknit tenisice, Nike je osmislio zajedno s oglašivačkim agencijama šivanje gigantske tenisice na jumbo plakat. Uz pomoć tri radnika ušili su niti neona kako bi kreirali tenisicu na fotografiji bose noge u pozadini.

Grafički dizajn jumbo plakata

U dizajnu jumbo plakata i generalno u outdoor oglašavanju postoji zlatno pravilo. Ono glasi: 7 riječi ili manje. Jer naime toliko najčešće putnik u automobilu stigne pročitati riječi na jumbo plakatu u vožnji.

Kada su uspješno dizajnirani bilboardi ili jumbo plakati mogu biti moćan alat koji može omogućiti manjoj tvrtci da potencijalno dođe do velikog broja klijenata. Jumbo plakati se najčešće postavljaju u za to predviđena mjesta definirana gradskom odlukom na primjer grada Zagreba.

Dimenzije jumbo plakata u gradu Zagrebu su su 504 x 238 cm i 400 x 300 cm i mogu se iznajmiti u minimalnom roku od 14 dana. Stoga predvidite trajanje kampanje za minimalno 14 dana. Cijene jumbo plakata su ovisne o poziciji i atraktivnosti, a kreću se od 1.300 kuna do 1.800 kuna za 14 dana.

Dizajn jumbo plakata

Ukoliko vam je nakon dizajna potreban i zakup oglasnih površina za jumbo plakate, možete pogledati neke cijene najma na slijedećoj stranici

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte ILI NET agenciju za kvalitetno osmišljavanje i dizajn jumbo plakata koji će privlačiti poglede prolaznika.

  Upiti i informacije

  Pošaljite nam email i zatražite ponudu. Odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
  Zahvaljujemo.


  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke: (nije obavezno)

  Vaš e-mail:

  Kontakt telefon:

  Pošaljite nam upit:

  Antispam zaštita:


  U sklopu dizajn jumbo plakata možete pogledati:

  Memorandumi

  Oblikovanje memoranduma za tvrtke i organizacije.

  Letci

  Izrada letaka  svih formata.

  Plakati

  Izrada plakata svih dimenzija B1, B2, roll up plakata, citylight i drugih.

  Brošure

  Izrada brošura za hotele, manje tvrtke i uslužne djelatnosti.

  Katalozi

  Izrada kataloga proizvoda i usluga.

  Flajeri

  Izrada jedno, dvo i trostrukih flajera.

  Cjenici

  Izrada cjenika i jelovnika za kafiće, hotele i restorane.

  Koverte

  Izrada koverti svih formata.